fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.294
Pobednik obično dobije barem nešto.... a topovsko meso se ne računa....Samo jedna reč te hebe: pobeda !
Nema pobednika u ratu, tu svi gube !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobednik obično dobije barem nešto.... a topovsko meso se ne računa....Samo jedna reč te hebe: pobeda !
Nema pobednika u ratu, tu svi gube !
To je jedna od ruskih grešaka,velikih grešaka po mom mišljenju,a pročitao sam svašta nešto na tu temu.Rusi su bili tamo,imali su apsolutnu nadmoć na terenu,šta ih je sprečavalo da potamane švabe?Nije rat sport, i pogrešno je koristiti sportsku terminologiju.
Govoriti o.pobedi u ratu je istorijska greška.
Tako se navode sledeće generacije da pokušaju da "pobede" nekog, eeej Sorabi !
U ww2 pogibe 23 miliona Rusa i 9 miliona Švaba.
I Rusi pobedili !
Majke ti ?
Ma šta kažeš ..??![]()
Koje veze sa navodnim slomom ruske naftne industrije o kojoj ovde pisemo ima vest o presretanju bespilotnih letelica u Sverdlovskoj oblasti? I opet samo screenshot, nikada od tebe komunista druze febo iz Svajcarske...
Zasto bih istrazivao i koristio translator za nesto sto me ne interesuje? Jbt, koliko svog vremena neko trosi da istrazuje ruske sajtove i drustvene mreze... no ipak hvala, nisi odustao posle onog maltene drskog "trazi sam"
Niko ne spori da bi u Rusiji bilo bolje da nema rata i sankcija, no poenta je sto se prepucavamo oko necega za sta nas apsolutno zabole, da li je cena za ruskog potrosaca otisla za 50% ili 10%.
Suludo bratjo, suludo - odoh ja iz ove gluposti a vi samo nastavite![]()
To je jedna od ruskih grešaka,velikih grešaka po mom mišljenju,a pročitao sam svašta nešto na tu temu.Rusi su bili tamo,imali su apsolutnu nadmoć na terenu,šta ih je sprečavalo da potamane švabe?
Odnosno.. npr. Hitler je jako naljutio Ruse... a to je onda bilo gadno kada probudiš sibirskog medveda......po osvajače!!!Sloveni bre. Nemaju oni srce da ubijaju kao Zapadnjaci.
Istina imaju razorna oružja, ali daleko je do toga.
Sad se traže monstrumi koji će da kolju po ratištima, a Ruje kao i mi to nemaju !