Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidiš sutra ukrajinu 2Tek sada vidimo koliko je Vucic nemocan... Ne sme da naljuti Ruse da ne bi prosao gadno, ne sme da pisne Trampu...

Pa dobro, u pravu si.Путин је успео да је освоји тих 17-18% Украјине.
Руси и Русија немају никаве везе са тим, као што Вучић нема везе са Србијом и Србима.
Замисли када би теби неко рекао да сви Срби су ћацији.
Nije to moj stav nego je činjenica da nikakve sankcije ne bi postojale danas da Putin nije započeo agresiju.boli me patka za tvoj stav i vidjenje.
Da to je tvoj stav i viđenje kao sličnih ameroguzaNije to moj stav nego je činjenica da nikakve sankcije ne bi postojale danas da Putin nije započeo agresiju.
Преседник Ацо Бинср је обећао да је све ок.Šta ćeš ti sad sipat? Šljivu ranku?![]()
Al ako ne bude sve ok,kako ćeš na demonstracije protiv njega?Преседник Ацо Бинср је обећао да је све ок.
Возићемо на веру у његову реч
Пешке, као и до сад.Al ako ne bude sve ok,kako ćeš na demonstracije protiv njega?
Moraš pitat Ruse,ti blagonaklono gledaš na njih.Пешке, као и до сад.
Зашто Руси неће да нам продају НИС?
само будала би пожелела да се то деси под ТРЕНУТНОМ ЛОПОВСКОМ ВЛАШЋУ СНС КАРТЕЛАЗашто Руси неће да нам продају НИС?

Питам тебе, ти си за Русе и Вучића.Moraš pitat Ruse,ti blagonaklono gledaš na njih.
има ли ико нормалан да мисли да РУСИ ТРЕБА ДА НАМ ПРОДАЈУ СВОЈ ДЕО У НИС-у ПОД ОВОМ ТРЕНУТНОМ ЛОПОВСКОМ ВЛАШЋУ СНС И ШТА МИСЛИТЕ КАКО БИ ТО ЗАВРШИЛО ?Питам тебе, ти си за Русе и Вучића.
Теби је то мистерија
Ne,nisam ruski fan,a ni Vučićev.Samo mi je ipak bolji od onih koji ga hoće srušit.Питам тебе, ти си за Русе и Вучића.
Теби је то мистерија
Ниси, али јесиni Vučićev.Samo mi je ipak bolji
To ne znači da sam lud za njim.Ниси, али јеси