Putin zatvoren!

Da, eto ostade mi sanak pusti da probam rusku hranu i šta ću sad? :lol:
Па тражи и наћишеш! Твоја велика модератоска плата у радном односу са свим плаћеним порезима и доприносимо ти то омогућава!
Упс! Па у твојој фирми је само један стално запослени, а то ниси ти!
Па ништа, пробај да нађеш прави посао, пензија ти је ближе што очекујеш, а онда гледај шта ћеш.
Од како сам се први пут запослио, сваки месец ми је регистрован преко М4 обрасца, преко ситних поправки преко М8 обрасца, а и хонорарне послове сам наплаћивао само преко уговора о раду, са свим плаћеним доприносима, па сада могу како хоћу када више нисам способан да активно радим. А ти? Рачунаш на неко наследство?

Autorska tema sa sve autorskim slikama!

Vraćao sam se s puta pre neki dan. A umoran, a gladan ... dobro, ne baš kao Balašević u onoj pesmi, ali kad sam ušao u taj gradić sve sam nešto razmišljao - tu bi se moglo malo nešto prezalogajiti. I tako spazih restoran upečatljivog imena - Putin.

Pogledajte prilog 1553790

Veliki natpis sa sve tanjirom, i priborom, tu je znači klopa. Nikad nisam probao rusku hranu, pa ko velim, možda imaju onaj boršč, to im je valjda najpoznatije jelo. Ajd' i to da probam. No, kad sam se malo približio vratima zatekoh ovaj užasan prizor:

Pogledajte prilog 1553791Pogledajte prilog 1553792

Poreska uprava zatvorila restoran! Pa šta je sad ovo, kako su smeli da zatvore restoran sa takvim imenom? Ne znam za vas, ali meni ovo sluti na izdaju. Sigurno su neki inspektori NATO plaćenici koji su jedva čekali da zatvore Putina. Sram ih bilo!

I tako eto Putin zatvoren, a ja ostadoh gladan. Uvek su mi onaj Mali i njegovi ljudi bili nešto sumnjivi.
Nego, jeste li vi koji toliko volite Putina probali rusku hranu? Valja li štogod?

Velika je to "izdaja".

Ne, nego si ti ljubomoran zato što je stvarno autorska tema, a nije taj naziv upotrebljen samo kao pokriće za kopije s tvitera ili ko zna kakvih sajtova.
Ти си лажов. Ја увек изнесем истину кад напишем ауторску. Ти си типичан пример затуцаног аутошовинисте, тема није политичка и треба да буде обрисана.

Vraćao sam se s puta pre neki dan. A umoran, a gladan ... dobro, ne baš kao Balašević u onoj pesmi, ali kad sam ušao u taj gradić sve sam nešto razmišljao - tu bi se moglo malo nešto prezalogajiti. I tako spazih restoran upečatljivog imena - Putin.

Veliki natpis sa sve tanjirom, i priborom, tu je znači klopa. Nikad nisam probao rusku hranu, pa ko velim, možda imaju onaj boršč, to im je valjda najpoznatije jelo. Ajd' i to da probam. No, kad sam se malo približio vratima zatekoh ovaj užasan prizor:

Poreska uprava zatvorila restoran! Pa šta je sad ovo, kako su smeli da zatvore restoran sa takvim imenom? Ne znam za vas, ali meni ovo sluti na izdaju. Sigurno su neki inspektori NATO plaćenici koji su jedva čekali da zatvore Putina. Sram ih bilo!

I tako eto Putin zatvoren, a ja ostadoh gladan. Uvek su mi onaj Mali i njegovi ljudi bili nešto sumnjivi.
Nego, jeste li vi koji toliko volite Putina probali rusku hranu? Valja li štogod?

Каква трагедија. Какво лоше предсказање.

Што се тиче руске хране, може као и у скоро свакој земљи нешто лепо да се пробере. За мој укус, лапша, јаблошни пирог, биф строганоф, блини са овим или оним (кавијар је делукс верзија)... костромски сир... не могу сад да се сетим, али има понешто.

Са друге стране искрено сумњам да је кафана Путин служила лапшу и сирнике јер би тиме растерала своју локалну публику. Вероватније је да су служили ћевапчиће и остале локалне глупости, јер, како пословица каже, "was der Bauer nicht kennt, das frisst er nicht".

Ти си лажов. Ја увек изнесем истину кад напишем ауторску. Ти си типичан пример затуцаног аутошовинисте, тема није политичка и треба да буде обрисана.
A šta sam ja na ovoj temi napisao da nije istina? I kako nije politička kad se u većini postova pominju Putin, autošovinisti i tako te stvari. Evo i ti pominješ.

Au, kakav bombastičan naslov! :lol:
Original, kao iz žute štampe - poenta je u naslovu, on prodaje novine, a tekst posle toga je nebitan. A na netu, poenta je u kliku...
Kada si i mene navukao da kliknem da otvorim i pogledam temu u pdf Politika, onda si zaista uspeo u nameri. :D

Što ovu temu nisi otvorio u pdf Vojvodina, nego u pdf Politika?
Tamo bi imao 15 pregleda i 3-5 odgovora (sasve tvojih odgovora na odgovore). :mrgreen:

Au, kakav bombastičan naslov! :lol:
Original, kao iz žute štampe - poenta je u naslovu, on prodaje novine, a tekst posle toga je nebitan. A na netu, poenta je u kliku...
Kada si i mene navukao da kliknem da otvorim i pogledam temu u pdf Politika, onda si zaista uspeo u nameri. :D

Što ovu temu nisi otvorio u pdf Vojvodina, nego u pdf Politika?
Tamo bi imao 15 pregleda i 3-5 odgovora (sasve tvojih odgovora na odgovore). :mrgreen:
Tema je na pdf Politika zato što je strogo politička. Govori o napadu na temelje rusko - srpskog prijateljstva i bratstva. Gde u Srba uglavnom započinju bratstva i prijateljstva? U kafani naravno. Zato sam ubeđen da je ovde u pitanju antisrpska zavera, pogotovo zato što je kafana osnovana od strane patriotskih snaga, kao što smo saznali od Ljubote. CIA i Vatikan su svakako tu umešani jer oni imaju svoje prste u svim zaverama.

Srbi sigurno ne vole rusku hranu, i sigurno vole americke fransize brze hrane.

Cak, razlika izmedju ta 2 kod Srba je velicine kao neki mikroorganizam i Mlecni Put.

Kulinarstvo, jos jedna sfera u kome se nase srpske patriote foliraju.

Ima li i jedna sfera u kojoj se vi ne folirate da ste kao neki rusofili koji vise vole Rusiju od Zapada?

Back