gost 444588
Domaćin
- Poruka
- 4.830
Upucaće me autor teme.
Premestiše mu temu u pdf Humor.

Premestiše mu temu u pdf Humor.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustvari, nas dvoje imamo podeljenu odgovornost za ovu "selidbu".nastaviti u posprdno humorističkom duhu, vid dobre šege na politici...![]()
Koji to mi? Ja nikog nisam pljačkao.Интернационални Скандал ће наступи оног тренутка кад НЕ БУДЕТЕ могли вратите ПАРЕ Кини,Русији,Индији,Саудијцима на основу државних Обвезница које сте издали и према којима СТЕ ПРИМОРАНИ ЗАЈЕДНО СА КАМАТОМ да исплатите Повериоцу.
Уколико наставите да пљачкате,бићете Сарматизовани.
Dlugomir nije ni pucač ni siledžija i neće upucati nikog.Ustvari, nas dvoje imamo podeljenu odgovornost za ovu "selidbu".
Sada stojimo hrabro, "postojano, ka' 'no klisurine", čekamo koga će @dlugomir prvo da upuca zbog prebacivanja teme, tebe ili mene.![]()
A Gospođa Mesec se šali, naravno.Dlugomir nije ni pucač ni siledžija i neće upucati nikog.
Znaš li ti koliko Putinih ima po Vojvodini?Karađorđe je odavno mrtav dok je Putin itekako živ i dokazano spreman da svašta uradi kad mu se nešto ne sviđa. Videli smo prošle godine da je posebno alergičan na loše kuvare.
Ne znam koliko Putina ima u Vojvodini i da li ih uopšte ima. Ja nisam čuo ni za jednog.Znaš li ti koliko Putinih ima po Vojvodini?
Nije taj Putin jedini Putin na svetu
jesi vido.......bez Putina, ceo svet bi gladovo a ne samo lale.Autorska tema sa sve autorskim slikama!
Vraćao sam se s puta pre neki dan. A umoran, a gladan ... dobro, ne baš kao Balašević u onoj pesmi, ali kad sam ušao u taj gradić sve sam nešto razmišljao - tu bi se moglo malo nešto prezalogajiti. I tako spazih restoran upečatljivog imena - Putin.
Pogledajte prilog 1553790
Veliki natpis sa sve tanjirom, i priborom, tu je znači klopa. Nikad nisam probao rusku hranu, pa ko velim, možda imaju onaj boršč, to im je valjda najpoznatije jelo. Ajd' i to da probam. No, kad sam se malo približio vratima zatekoh ovaj užasan prizor:
Pogledajte prilog 1553791Pogledajte prilog 1553792
Poreska uprava zatvorila restoran! Pa šta je sad ovo, kako su smeli da zatvore restoran sa takvim imenom? Ne znam za vas, ali meni ovo sluti na izdaju. Sigurno su neki inspektori NATO plaćenici koji su jedva čekali da zatvore Putina. Sram ih bilo!
I tako eto Putin zatvoren, a ja ostadoh gladan. Uvek su mi onaj Mali i njegovi ljudi bili nešto sumnjivi.
Nego, jeste li vi koji toliko volite Putina probali rusku hranu? Valja li štogod?
To znam, ali je dobilo ime još pre nego što se Putin i rodio.Код нас у Срему има село Путинци.![]()
Наравно, зезамо се мало.To znam, ali je dobilo ime još pre nego što se Putin i rodio.
Dlugomir nije ni pucač ni siledžija i neće upucati nikog.
A Gospođa Mesec se šali, naravno.
Uostalom, sada i jesmo na pdf Humor.![]()
A Gospođa Mesec se šali, naravno.
Uostalom, sada i jesmo na pdf Humor.![]()
Milune , svaka ti dukat vrednajesi vido.......bez Putina, ceo svet bi gladovo a ne samo lale.
a gde je bila pre togaUpucaće me autor teme.
Premestiše mu temu u pdf Humor.![]()
U pdf Politika!a gde je bila pre toga![]()
da je bilo negde oko Strumice u MKD, to Putinci imalo bi drugo značenjeсело Путинци.![]()
e a tamo ne zna čovek šta da radi , da se smeje ili da plačeU pdf Politika!![]()
Pa ovaj tvoj kolega Crna zvezda i ja udarili u šegu, jer tema, realno, nije za Politiku, kad neko od nadležnih odmah posle toga prebaci temu ovde.e a tamo ne zna čovek šta da radi , da se smeje ili da plače![]()
Snalazim se nekako i bez njega, ne brini. Ionako sam posle čuo da Rusi vole neslano što mi je baš bzvz.jesi vido.......bez Putina, ceo svet bi gladovo a ne samo lale.
Stvarno? Kakvo drugo značenje?da je bilo negde oko Strumice u MKD, to Putinci imalo bi drugo značenje![]()
Putinci _putka _pčkaStvarno? Kakvo drugo značenje?
kad sam jednom prilikom jeo u neki restoran u Austriji neke nudele sa sir (domaci specijalitet), skoro sam se otrovo od soli, pa pitao kelnera jel on normalan...sto truje goste, a kelner (bosanac) sapnu mi na uvo "zemo, popices vise pive ako je slano.........gazda naredio tako".Snalazim se nekako i bez njega, ne brini. Ionako sam posle čuo da Rusi vole neslano što mi je baš bzvz.
"Putin zatvoren" na književnost , ma ovde tema dobije na težini, a na književnost opet svađa, da se prebaci na kulinarstvoPa ovaj tvoj kolega Crna zvezda i ja udarili u šegu, jer tema, realno, nije za Politiku, kad neko od nadležnih odmah posle toga prebaci temu ovde.
A ja lepo predložila da se premesti u pdf Književnost.
Poruka u temi "Putin zatvoren!" https://forum.krstarica.com/threads/putin-zatvoren.1002046/post-49101235
![]()