Putin zatvoren!

Интернационални Скандал ће наступи оног тренутка кад НЕ БУДЕТЕ могли вратите ПАРЕ Кини,Русији,Индији,Саудијцима на основу државних Обвезница које сте издали и према којима СТЕ ПРИМОРАНИ ЗАЈЕДНО СА КАМАТОМ да исплатите Повериоцу.
Уколико наставите да пљачкате,бићете Сарматизовани.
Koji to mi? Ja nikog nisam pljačkao.
Što se sarmatizovanja tiče Putin je pominjao države kao što su Amerika i Engleska zato što neće da budu zemlja proleterska. Šta mi imamo s tim.

Autorska tema sa sve autorskim slikama!

Vraćao sam se s puta pre neki dan. A umoran, a gladan ... dobro, ne baš kao Balašević u onoj pesmi, ali kad sam ušao u taj gradić sve sam nešto razmišljao - tu bi se moglo malo nešto prezalogajiti. I tako spazih restoran upečatljivog imena - Putin.

Pogledajte prilog 1553790

Veliki natpis sa sve tanjirom, i priborom, tu je znači klopa. Nikad nisam probao rusku hranu, pa ko velim, možda imaju onaj boršč, to im je valjda najpoznatije jelo. Ajd' i to da probam. No, kad sam se malo približio vratima zatekoh ovaj užasan prizor:

Pogledajte prilog 1553791Pogledajte prilog 1553792

Poreska uprava zatvorila restoran! Pa šta je sad ovo, kako su smeli da zatvore restoran sa takvim imenom? Ne znam za vas, ali meni ovo sluti na izdaju. Sigurno su neki inspektori NATO plaćenici koji su jedva čekali da zatvore Putina. Sram ih bilo!

I tako eto Putin zatvoren, a ja ostadoh gladan. Uvek su mi onaj Mali i njegovi ljudi bili nešto sumnjivi.
Nego, jeste li vi koji toliko volite Putina probali rusku hranu? Valja li štogod?
jesi vido.......bez Putina, ceo svet bi gladovo a ne samo lale.

Snalazim se nekako i bez njega, ne brini. Ionako sam posle čuo da Rusi vole neslano što mi je baš bzvz.
kad sam jednom prilikom jeo u neki restoran u Austriji neke nudele sa sir (domaci specijalitet), skoro sam se otrovo od soli, pa pitao kelnera jel on normalan...sto truje goste, a kelner (bosanac) sapnu mi na uvo "zemo, popices vise pive ako je slano.........gazda naredio tako".

Inace, svaka cast sa naslovom teme.........inteligentno smisljen. Prepo si me.

Pa ovaj tvoj kolega Crna zvezda i ja udarili u šegu, jer tema, realno, nije za Politiku, kad neko od nadležnih odmah posle toga prebaci temu ovde. :lol:
A ja lepo predložila da se premesti u pdf Književnost.

Poruka u temi "Putin zatvoren!" https://forum.krstarica.com/threads/putin-zatvoren.1002046/post-49101235

:rotf:
"Putin zatvoren" na književnost , ma ovde tema dobije na težini, a na književnost opet svađa, da se prebaci na kulinarstvo :fdlan: zbog boršča
tamo mora da se piše litERaTUrno ovde možemo i šatrovački

Back