ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.199
Dobro si prošaoDa, eto ostade mi sanak pusti da probam rusku hranu i šta ću sad?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro si prošaoDa, eto ostade mi sanak pusti da probam rusku hranu i šta ću sad?![]()
Jeste, u Vrdniku je. Znači kriminalci zloupotrebljavaju časno Putinovo ime. Ja mislim da ovo treba prijaviti ambasadi.Pa slično je,nije u Rimu već u Vrdniku i otvorilo ga davno neko radikalsko smeće koje ima više desetina krivičnih prijava
Лажове антисрпски није политичка тема.Kako nije politička kad su NATO plaćenici i domaći izdajnici zatvorili restoran samo zato što se zove po slavnom ruskom predsedniku?
Ma lik sa tim nazivom privlaći isto smeće,kao što je i on samJeste, u Vrdniku je. Znači kriminalci zloupotrebljavaju časno Putinovo ime. Ja mislim da ovo treba prijaviti ambasadi.
Zašto? Nije im valjala hrana?Dobro si prošao
To se ne zove hrana,niti higijena,ma ništa bre,samo magnet i reklama za slične idioteZašto? Nije im valjala hrana?
Па тражи и наћишеш! Твоја велика модератоска плата у радном односу са свим плаћеним порезима и доприносимо ти то омогућава!Da, eto ostade mi sanak pusti da probam rusku hranu i šta ću sad?![]()
Autorska tema sa sve autorskim slikama!
Vraćao sam se s puta pre neki dan. A umoran, a gladan ... dobro, ne baš kao Balašević u onoj pesmi, ali kad sam ušao u taj gradić sve sam nešto razmišljao - tu bi se moglo malo nešto prezalogajiti. I tako spazih restoran upečatljivog imena - Putin.
Pogledajte prilog 1553790
Veliki natpis sa sve tanjirom, i priborom, tu je znači klopa. Nikad nisam probao rusku hranu, pa ko velim, možda imaju onaj boršč, to im je valjda najpoznatije jelo. Ajd' i to da probam. No, kad sam se malo približio vratima zatekoh ovaj užasan prizor:
Pogledajte prilog 1553791Pogledajte prilog 1553792
Poreska uprava zatvorila restoran! Pa šta je sad ovo, kako su smeli da zatvore restoran sa takvim imenom? Ne znam za vas, ali meni ovo sluti na izdaju. Sigurno su neki inspektori NATO plaćenici koji su jedva čekali da zatvore Putina. Sram ih bilo!
I tako eto Putin zatvoren, a ja ostadoh gladan. Uvek su mi onaj Mali i njegovi ljudi bili nešto sumnjivi.
Nego, jeste li vi koji toliko volite Putina probali rusku hranu? Valja li štogod?
Šta ima da bude saglasan?Da, tu se sad postavlja pitanje i da li je Putin saglasan s tim da se neki restoran nazove po njemu.
Ne, nego si ti ljubomoran zato što je stvarno autorska tema, a nije taj naziv upotrebljen samo kao pokriće za kopije s tvitera ili ko zna kakvih sajtova.Лажове антисрпски није политичка тема.
Ти си лажов. Ја увек изнесем истину кад напишем ауторску. Ти си типичан пример затуцаног аутошовинисте, тема није политичка и треба да буде обрисана.Ne, nego si ti ljubomoran zato što je stvarno autorska tema, a nije taj naziv upotrebljen samo kao pokriće za kopije s tvitera ili ko zna kakvih sajtova.
Vraćao sam se s puta pre neki dan. A umoran, a gladan ... dobro, ne baš kao Balašević u onoj pesmi, ali kad sam ušao u taj gradić sve sam nešto razmišljao - tu bi se moglo malo nešto prezalogajiti. I tako spazih restoran upečatljivog imena - Putin.
Veliki natpis sa sve tanjirom, i priborom, tu je znači klopa. Nikad nisam probao rusku hranu, pa ko velim, možda imaju onaj boršč, to im je valjda najpoznatije jelo. Ajd' i to da probam. No, kad sam se malo približio vratima zatekoh ovaj užasan prizor:
Poreska uprava zatvorila restoran! Pa šta je sad ovo, kako su smeli da zatvore restoran sa takvim imenom? Ne znam za vas, ali meni ovo sluti na izdaju. Sigurno su neki inspektori NATO plaćenici koji su jedva čekali da zatvore Putina. Sram ih bilo!
I tako eto Putin zatvoren, a ja ostadoh gladan. Uvek su mi onaj Mali i njegovi ljudi bili nešto sumnjivi.
Nego, jeste li vi koji toliko volite Putina probali rusku hranu? Valja li štogod?
Karađorđe je odavno mrtav dok je Putin itekako živ i dokazano spreman da svašta uradi kad mu se nešto ne sviđa. Videli smo prošle godine da je posebno alergičan na loše kuvare.Šta ima da bude saglasan?
Jel Karađorđe saglasan za šniclu?
A šta sam ja na ovoj temi napisao da nije istina? I kako nije politička kad se u većini postova pominju Putin, autošovinisti i tako te stvari. Evo i ti pominješ.Ти си лажов. Ја увек изнесем истину кад напишем ауторску. Ти си типичан пример затуцаног аутошовинисте, тема није политичка и треба да буде обрисана.
A šta sam ja na ovoj temi napisao da nije istina? I kako nije politička kad se u većini postova pominju Putin, autošovinisti i tako te stvari. Evo i ti pominješ.
Nisam napadao Ruse na ovoj temi. Otkud ti to?Успео си да будеш оглашен аутошовинистом нападајући Русе а ниси Рус. Честитам.
Nisam napadao Ruse na ovoj temi. Otkud ti to?
Tema je na pdf Politika zato što je strogo politička. Govori o napadu na temelje rusko - srpskog prijateljstva i bratstva. Gde u Srba uglavnom započinju bratstva i prijateljstva? U kafani naravno. Zato sam ubeđen da je ovde u pitanju antisrpska zavera, pogotovo zato što je kafana osnovana od strane patriotskih snaga, kao što smo saznali od Ljubote. CIA i Vatikan su svakako tu umešani jer oni imaju svoje prste u svim zaverama.Au, kakav bombastičan naslov!
Original, kao iz žute štampe - poenta je u naslovu, on prodaje novine, a tekst posle toga je nebitan. A na netu, poenta je u kliku...
Kada si i mene navukao da kliknem da otvorim i pogledam temu u pdf Politika, onda si zaista uspeo u nameri.
Što ovu temu nisi otvorio u pdf Vojvodina, nego u pdf Politika?
Tamo bi imao 15 pregleda i 3-5 odgovora (sasve tvojih odgovora na odgovore).![]()
A možda da se tema premesti na pdf Književnost!?nastaviti u posprdno humorističkom duhu, vid dobre šege na politici...![]()
A možda da se tema premesti na pdf Književnost!?
Ovde provejavaju elementi i komedije i satire, a ako iko voli kafanu, to su pisci.
Dakle, tema je za pdf Književnost!
A po naslovu bi odgovarala i naučnoj fantastici.![]()