Putin zatvoren!

Autorska tema sa sve autorskim slikama!

Vraćao sam se s puta pre neki dan. A umoran, a gladan ... dobro, ne baš kao Balašević u onoj pesmi, ali kad sam ušao u taj gradić sve sam nešto razmišljao - tu bi se moglo malo nešto prezalogajiti. I tako spazih restoran upečatljivog imena - Putin.

Pogledajte prilog 1553790

Veliki natpis sa sve tanjirom, i priborom, tu je znači klopa. Nikad nisam probao rusku hranu, pa ko velim, možda imaju onaj boršč, to im je valjda najpoznatije jelo. Ajd' i to da probam. No, kad sam se malo približio vratima zatekoh ovaj užasan prizor:

Pogledajte prilog 1553791Pogledajte prilog 1553792

Poreska uprava zatvorila restoran! Pa šta je sad ovo, kako su smeli da zatvore restoran sa takvim imenom? Ne znam za vas, ali meni ovo sluti na izdaju. Sigurno su neki inspektori NATO plaćenici koji su jedva čekali da zatvore Putina. Sram ih bilo!

I tako eto Putin zatvoren, a ja ostadoh gladan. Uvek su mi onaj Mali i njegovi ljudi bili nešto sumnjivi.
Nego, jeste li vi koji toliko volite Putina probali rusku hranu? Valja li štogod?

Синиша проклетничЕ!

Došla sam samo nešto da proverim...
Dobro je, tema je još živa. ;)
Prosto me savest grize što sam autoru teme "srušila Sneška", pa mu temu sa ovako zvučnim naslovom prebacili iz pdf Politika u pdf Humor. :)
Mada, kada malo bolje razmislim, možda sam i nečiji život spasila ovim činom... :zkez:
Zamislite nekog zadrtog rusofila, ujutro sanjiv uđe u pdf Politika i pročita ovakav naslov!?
Pa, to je infarkt na keca! :lol:

Šalu na stranu...
Ne znam za tu kafanu "Putin", ali znam da se dve glavne ulice u Kuli i dalje zovu Lenjinova i ul. Maršala Tita.
A čula sam da to nije retkost ni po ostalim vojvođanskim mestima.
Da li Lale mrzi da menjaju nazive ili šta je drugo ne znam... Možda zna @dlugomir da odgovori. :)
Znam samo da ovo pitanje ne bih smela da postavim u pdf Vojvodina ni pod tačkom razno, razapeli bi me. :zkez:
Ali pošto sam ja vojvođanska snajka i Vojvodina mi je za srce prirasla, i to raspeće bih izdržala. ;)

Šalu na stranu...
Ne znam za tu kafanu "Putin", ali znam da se dve glavne ulice u Kuli i dalje zovu Lenjinova i ul. Maršala Tita.
A čula sam da to nije retkost ni po ostalim vojvođanskim mestima.
Da li Lale mrzi da menjaju nazive ili šta je drugo ne znam... Možda zna @dlugomir da odgovori. :)
Znam samo da ovo pitanje ne bih smela da postavim u pdf Vojvodina ni pod tačkom razno, razapeli bi me. :zkez:
Ali pošto sam ja vojvođanska snajka i Vojvodina mi je za srce prirasla, i to raspeće bih izdržala. ;)
Na pdf Vojvodina smeš da postaviš koje god hoćeš pitanje i niko te neće razapeti. Ako neko pokuša javiš meni. Tamo sam mod. :)
Po manjim mestima u Vojvodini se još može naći Titova ulica, to je tačno. Verovatno to zavisi od volje stanovništva. Imaš malih sela u kojima je promenjeno, a eto u toj Kuli nije.

Back