Putin u panici! Rusi hitno povlače brodove iz baze koja je bedem protiv NATO-a! "Otkazuje podršku glavnom savezniku"

putin plače.gif

Po tome sto je pobio 600.000 ljudi stvorio 10 miliona izbeglica, 200.000 politickih zatvorenika, i prakticno se slizao sa okupatorom...
Па ко их је терао да нападну Русију. Унапред су знали да Русија не може да дозволи да НАТО дође у Украину, баш као што ни Америка неможе дадозволи да Русија направи вони савез са Кубом, Мексиком или Венецуелом. Мислиш да Америка не би направила инвазију на Венецуелу, да Русија са њима направи војни савез.

Па ко их је терао да нападну Русију. Унапред су знали да Русија не може да дозволи да НАТО дође у Украину, баш као што ни Америка неможе дадозволи да Русија направи вони савез са Кубом, Мексиком или Венецуелом. Мислиш да Америка не би направила инвазију на Венецуелу, да Русија са њима направи војни савез.
Ahm, reč je o Asadu, pobrkao si.

Doduše ni Ukrajina nije napala Rusiju nego obrnuto. Sve si pobrkao.

То каже ИСИС медиј под именом Jihadist Follow Friday . :per:
forumske dzihadlije likuju jer su dobili bitku, ali ne i rat

da si mi pricao da medju nama ima ovoliko dzihadista ja ti ne bih verovao, vidi turadi forumske kako slave pobedu erdogana

Путин ће победити! Руси ће ослободити Украјину, решиће стање у Сирији! Затим ће кренути на Балкан, избиће на Дунав, а онда ће Руси и Срби заједно ослободити Косово и Крајину, припојити Републику Србску и Црну Гору и формираће Велику Србију! Ево, Војвода Шешељ је у овој емисији укратко описао будућу карту Европе након очекиване Руске Победе:

На самом почетку емисије.

Pogledajte prilog 1653697
:super::super::super::ok::ok::ok:
Srbima je dovoljno da Putin da vojnu podršku kao što je sada dao Asadu koji je kukavica i bez borbe pobegao.
A Putin je Asadu dao vazdušnu podršku, dao mu obezbeđeno nebo da ga Nato ne bombarduje i šta ćeš više od toga.
Takva vazdušna podrška Rusije kakvu je imao Asad ove 2 nedelje, bi Srbima i Srpskoj pešadiji bilo dovoljno da pregazi pola Evrope , a ne da pregazi Kosovo jer će se Šiptari još pre razbežati nego Asadovci.
Asad je imao vazdušnu podršku Putina, a na terenu to što mu je pešadija nikakva sam je kriv, drago mi je da su takve kukavice pobegle i kapitulirale, nisu ni Rusi ni Iranci ludi da brane takve sirijske kukavice i dovode svoju pešadiju.
Hoću da kažem Srbima ne treba pešadija, mi imamo odsličnu pešadiju isto kao i Izrael, Srbiji je dovoljno da Rusija obezbedi nebo , a mi ćemo se na zemlji snaći sa našom pešadijom ćemo rasturiti sve.
Da recimo taj HTŠ napadne Srbiju i da Srbiji pomogne Rusija sa avionima i S400 kao što je pomogla Asadu (bombardovala HTŠ i sprečila da Nato ili Turska bombarduju Asada) pa Srpska pešadija bi rasturila taj HTŠ u param parčad , oni bi se razbežali posle nekoliko dana na tim njihovim motorima niko ih nebi više video blizu Srbije.

Poslednja izmena:
pa Srpska pešadija bi rasturila taj HTŠ u param parčad , oni bi se razbežali posle nekoliko dana na tim njihovim motorima niko ih nebi više video blizu Srbije.
a sta cemo sa dzihadistima, i erdo-lljupcima u nasim redovima? turadi vise od srba, ja i dalje ne verujem sta se pise ovde

a sta cemo sa dzihadistima, i erdo-lljupcima u nasim redovima? turadi vise od srba, ja i dalje ne verujem sta se pise ovde
forumske dzihadlije likuju jer su dobili bitku, ali ne i rat

da si mi pricao da medju nama ima ovoliko dzihadista ja ti ne bih verovao, vidi turadi forumske kako slave pobedu erdogana
Ма то је русофобна мањина у Србији, нема њих у реалности много. Не брини. :)

Ahm, reč je o Asadu, pobrkao si.

Doduše ni Ukrajina nije napala Rusiju nego obrnuto. Sve si pobrkao.
Rusija je napala Nato u Ukraini. Ukranici imaju pravo da se brane, ali su morali da ynaju, da Rusija nikako nece trpeti svog smrtnog neprijatelja u Malorusiji.

Љубан Каран каже да тек предстоји Руска Контраофанзива, нема разлога да му не верујемо!
A ti si toliko naivan da vjeruješ bilo kome tko kaže nešto što ti dirne srce. Može to biti ne znam koliko glupo, nerazumno, nemoguće, blesavo, ali tebi godi, jer ti titra jajca.

A ti si toliko naivan da vjeruješ bilo kome tko kaže nešto što ti dirne srce. Može to biti ne znam koliko glupo, nerazumno, nemoguće, blesavo, ali tebi godi, jer ti titra jajca.
Не било коме. Генерал потпуковник КОС-а, Друг Љубан Каран није било ко. Тога мораш бити свестан.

Back