- Poruka
- 76.576
То каже ИСИС медиј под именом Jihadist Follow Friday .Po tome sto je pobio 600.000 ljudi stvorio 10 miliona izbeglica, 200.000 politickih zatvorenika, i prakticno se slizao sa okupatorom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То каже ИСИС медиј под именом Jihadist Follow Friday .Po tome sto je pobio 600.000 ljudi stvorio 10 miliona izbeglica, 200.000 politickih zatvorenika, i prakticno se slizao sa okupatorom...
Па ко их је терао да нападну Русију. Унапред су знали да Русија не може да дозволи да НАТО дође у Украину, баш као што ни Америка неможе дадозволи да Русија направи вони савез са Кубом, Мексиком или Венецуелом. Мислиш да Америка не би направила инвазију на Венецуелу, да Русија са њима направи војни савез.Po tome sto je pobio 600.000 ljudi stvorio 10 miliona izbeglica, 200.000 politickih zatvorenika, i prakticno se slizao sa okupatorom...
Ahm, reč je o Asadu, pobrkao si.Па ко их је терао да нападну Русију. Унапред су знали да Русија не може да дозволи да НАТО дође у Украину, баш као што ни Америка неможе дадозволи да Русија направи вони савез са Кубом, Мексиком или Венецуелом. Мислиш да Америка не би направила инвазију на Венецуелу, да Русија са њима направи војни савез.
Što se sekiraš kada je putin u paniciAhm, reč je o Asadu, pobrkao si.
Doduše ni Ukrajina nije napala Rusiju nego obrnuto. Sve si pobrkao.
forumske dzihadlije likuju jer su dobili bitku, ali ne i ratТо каже ИСИС медиј под именом Jihadist Follow Friday .![]()
Srbima je dovoljno da Putin da vojnu podršku kao što je sada dao Asadu koji je kukavica i bez borbe pobegao.Путин ће победити! Руси ће ослободити Украјину, решиће стање у Сирији! Затим ће кренути на Балкан, избиће на Дунав, а онда ће Руси и Срби заједно ослободити Косово и Крајину, припојити Републику Србску и Црну Гору и формираће Велику Србију! Ево, Војвода Шешељ је у овој емисији укратко описао будућу карту Европе након очекиване Руске Победе:
На самом почетку емисије.
Pogledajte prilog 1653697
![]()
a sta cemo sa dzihadistima, i erdo-lljupcima u nasim redovima? turadi vise od srba, ja i dalje ne verujem sta se pise ovdepa Srpska pešadija bi rasturila taj HTŠ u param parčad , oni bi se razbežali posle nekoliko dana na tim njihovim motorima niko ih nebi više video blizu Srbije.
Takve ne zoveš u Srpsku vojsku, i ne zoveš ih u dobrovoljce. Može se i bez njih.a sta cemo sa dzihadistima, i erdo-lljupcima u nasim redovima? turadi vise od srba, ja i dalje ne verujem sta se pise ovde
a sta cemo sa dzihadistima, i erdo-lljupcima u nasim redovima? turadi vise od srba, ja i dalje ne verujem sta se pise ovde
Ма то је русофобна мањина у Србији, нема њих у реалности много. Не брини.forumske dzihadlije likuju jer su dobili bitku, ali ne i rat
da si mi pricao da medju nama ima ovoliko dzihadista ja ti ne bih verovao, vidi turadi forumske kako slave pobedu erdogana
Ne sekiram se.Što se sekiraš kada je putin u panici![]()
Rusija je napala Nato u Ukraini. Ukranici imaju pravo da se brane, ali su morali da ynaju, da Rusija nikako nece trpeti svog smrtnog neprijatelja u Malorusiji.Ahm, reč je o Asadu, pobrkao si.
Doduše ni Ukrajina nije napala Rusiju nego obrnuto. Sve si pobrkao.
A ti si toliko naivan da vjeruješ bilo kome tko kaže nešto što ti dirne srce. Može to biti ne znam koliko glupo, nerazumno, nemoguće, blesavo, ali tebi godi, jer ti titra jajca.Љубан Каран каже да тек предстоји Руска Контраофанзива, нема разлога да му не верујемо!
Не било коме. Генерал потпуковник КОС-а, Друг Љубан Каран није било ко. Тога мораш бити свестан.A ti si toliko naivan da vjeruješ bilo kome tko kaže nešto što ti dirne srce. Može to biti ne znam koliko glupo, nerazumno, nemoguće, blesavo, ali tebi godi, jer ti titra jajca.
Kao što rekoh. Bilo kome.Не било коме. Генерал потпуковник КОС-а, Друг Љубан Каран није било ко. Тога мораш бити свестан.