Putin: "Studenti su patriote - nema rešenja u Srbiji bez Studenata" Vučićevi mediji sakrili ovu Putinovu rečenicu VIDEO

Zašto su Vučićevi mediji sakrili Putinovu rečenicu "nema rešenja u Srbiji bez Studenata" ? ANKETA

• Vučić hoće da sakrije da je pušten niz vodu jer Putin ima prava istraživanja javnog mnjenja u Srbiji

glasova: 1 33,3%
  • Ova Putinova rečenica pokazuje da on zna da su Studenti većina u Srbiji i da su buduća vlast

glasova: 2 66,7%

• Ukupno glasova
    3

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.756
Srpski novinar otišao direktno na "zvaničan sajt Predsednika Rusije i preuzeo ceo tekst izjave Putina"
ovo je taj tekst i sajt: http://kremlin.ru/events/president/news/78134.

I novinar je otkrio da su Vučićevi i kompletni Srpski mediji sakrili Putinovu rečenicu "nema rešenja u Srbiji bez Studenata" VIDEO
Putin je još rekao da su Sudenti patriote što je objavljeno to možete da čujete od 6:40 na ovom VIDEO-u

Poslednja izmena:
Pa da, Putin je dao neku umerenu izjavu taman da se obe strane uhvate za ono što im odgovara. Tipa studente koji su dobri zloupotrebljavaju mračne zapadne sile da sruše Vučića i državu.
U Slobino vreme su isto pričali da studentima nije mesto na ulici nego u amfiteatrima.

A posle Mira i Markić pobegli u Moskvu.

Pa što se mene tiče svako ko je voljan da podrži studente, promene i izgradnju nekog makar malo boljeg i zdravijeg društva u Srbiji je dobrodošao ali isto tako nije neuphodan niko (što se odnosi i na Putina), mislim svako ko je voljan da podrži studente hvala mu i treba to ceniti , onaj koji nije samo nek se skloni i nek gleda svoja posla i šta se dešava u njegovoj zemlji i to je to.
Mislim i meni je svakako draže da na protestima vidim tu i tamo ruske zastave umesto zastava EU (kojih hvala Bogu ni nema) ali mislim da u principu nije ni njima mesto tamo jer nit su ti mladi ljudi koji se smrzavaju po ulici ikad išta dobili od Rusa (pa makar i samo verbalnu i moralnu podršku) nit to njih treba mnogo da se tiče, to je jednostavno naša unutrašnja stvar i nešto što mi sami moramo da obavimo, znači ako hoćemo da se rešimo ovog nakaradnog, kriminalnog i toksičnog režima to prosto sami moramo da obavimo a ne tu da čekamo ne znam na Ruse, na Putina, na Trampa, na ovog ili na onog jer prosto od toga nema leba, a nit se nekog sa strane to tiče, već ono use i u svoje kljuse.

Pa što se mene tiče svako ko je voljan da podrži studente, promene i izgradnju nekog makar malo boljeg i zdravijeg društva u Srbiji je dobrodošao ali isto tako nije neuphodan niko (što se odnosi i na Putina), mislim svako ko je voljan da podrži studente hvala mu i treba to ceniti , onaj koji nije samo nek se skloni i nek gleda svoja posla i šta se dešava u njegovoj zemlji i to je to.
Mislim i meni je svakako draže da na protestima vidim tu i tamo ruske zastave umesto zastava EU (kojih hvala Bogu ni nema) ali mislim da u principu nije ni njima mesto tamo jer nit su ti mladi ljudi koji se smrzavaju po ulici ikad išta dobili od Rusa (pa makar i samo verbalnu i moralnu podršku) nit to njih treba mnogo da se tiče, to je jednostavno naša unutrašnja stvar i nešto što mi sami moramo da obavimo, znači ako hoćemo da se rešimo ovog nakaradnog, kriminalnog i toksičnog režima to prosto sami moramo da obavimo a ne tu da čekamo ne znam na Ruse, na Putina, na Trampa, na ovog ili na onog jer prosto od toga nema leba, a nit se nekog sa strane to tiče, već ono use i u svoje kljuse.

Podrska Rusije je neophodna

Podrska Rusije je neophodna

Nije neophodna, poželjna možda ali neophodna ne , ničija podrška nije neophodna osim podrška samog naroda , jer kao što rekoh ovo je naša stvar koju moramo sami da obavimo i koju niko drugi neće obaviti umesto nas.

Uostalom Rusi imaju svojih briga i veruj mi da se oni mnogo manje bave nama i mnogo manje smo im mi bitno nego što ovde neki misle, pritom Rusi imaju taj krut stav da uvek samo imaju formalni kontakt sa vlastima i njih opozicija ne zanima pa makar bila i 200% ruska i jednostavno ne postoji način da se to promeni niti će ikad iko šta god da uradi uspeti sa šarmira Ruse i pridobije da oni daju podršku studentima i promenama u Srbiji , mislim nikad nigde nisu ni podržavali ijednu opoziciju, već i Rusi su u fazonu kad dođete na vlast javite se , sećamo se svojevremeno i radikali dok su bili opozicija koji su se kao kleli u Ruse pa opet nisu ih Rusi yebavali ni 2% već su bili na liniji sa Tadićem i Tadića ne znam zvala na paradu u Moskvu, delili mu nekakve plakete, značke i šta ja znam, tako da nit je tako nešto realno, nit treba očekivati nit je neophodno a kad se promeni vlast budi siguran da će i Rusi promeniti ploču.

Nije neophodna, poželjna možda ali neophodna ne , ničija podrška nije neophodna osim podrška samog naroda , jer kao što rekoh ovo je naša stvar koju moramo sami da obavimo i koju niko drugi neće obaviti umesto nas.

Uostalom Rusi imaju svojih briga i veruj mi da se oni mnogo manje bave nama i mnogo manje smo im mi bitno nego što ovde neki misle, pritom Rusi imaju taj krut stav da uvek samo imaju formalni kontakt sa vlastima i njih opozicija ne zanima pa makar bila i 200% ruska i jednostavno ne postoji način da se to promeni niti će ikad iko šta god da uradi uspeti sa šarmira Ruse i pridobije da oni daju podršku studentima i promenama u Srbiji , mislim nikad nigde nisu ni podržavali ijednu opoziciju, već i Rusi su u fazonu kad dođete na vlast javite se , sećamo se svojevremeno i radikali dok su bili opozicija koji su se kao kleli u Ruse pa opet nisu ih Rusi yebavali ni 2% već su bili na liniji sa Tadićem i Tadića ne znam zvala na paradu u Moskvu, delili mu nekakve plakete, značke i šta ja znam, tako da nit je tako nešto realno, nit treba očekivati nit je neophodno a kad se promeni vlast budi siguran da će i Rusi promeniti ploču.
Izgleda da si u pravu.
Izmedju ostalog zahvaljujuci Vucicevoj politici Srbija postaje sve vise nebitna za Rusiju.
Nazalost osim oruzja za Ukrainu ne vidim sta bi to Srbija jos mogla da ponudi Rusiji.
:D

Izgleda da si u pravu.
Izmedju ostalog zahvaljujuci Vucicevoj politici Srbija postaje sve vise nebitna za Rusiju.
Nazalost osim oruzja za Ukrainu ne vidim sta bi to Srbija jos mogla da ponudi Rusiji.
:D

Pa mislim generalno nevezano za Vučića, mislim mi smo jedva vidljivi na mapi dok Rusija zauzima 1/6 čitave kopnene mase na Zemlji, ono prosto ne bave se nama, nit im nešto privlačimo pažnju i generalno Rusi kao narod su dosta ravnodušni prema nama i zapravo jako malo i znaju o nama, mnogo manje nego što mi mislimo i svakako mnogo manje nego mi o njima.
Recimo znam jednu Beloruskinju (a oni su ti fazon veći Rusi od Rusa), onako starija malo od mene, ima već 40 i kusur godina (znači nije baš više ni klinka) , pritom je i ovako obrazovana, govori dva strana jezika, živela je i preko, živela je i u Moskvi kao i duže vremena u Italiji, dosta je i proputovala, itd ali recimo gotovo ništa ne zna o nama i o Srbiji, čak me i pita da li su Srbi pravoslavci, kao misli da jesu ali nije 100% sigurna, ono čula je da je ovde bio rat, čula je da se Srbi i Hrvati baš nešto ne gotive mnogo međusobno iako ne zna baš zašto i razloge tog nekog animoziteta, inače kaže mi ovako po priči da joj se činimo zanimljivo, da bi volela da poseti Srbiju i Balkan ali da zaista jako malo zna o nama i da je to za nju (kao i njene sunarodnike) ono totalna egzotika kao fazon Južna Amerika ili Karibi.

Inače pitao sam je jel čula i videla šta o ovim protestima kod nas, jer videla onaj skup 15. Marta na kome je bilo više od pola miliona ljudi, ona kaže da nije i da niti iko spominje nešto vezano za Srbiju tamo niti se iko bavi nama, eventualno tako kad se nešto ne znam ni ja šta desi kod nas to možda tamo prođe na kratko kao neka trećerazredna vest (slično i u Rusiji) kao kad se desi nešto tipa u Kongu, Ekvadoru, Novom Zelandu ili tako negde, to je otprilike taj nivo vesti i važnosti za njih.
A pritom ona još važi za neku obrazovanu osobu, ono dosta je i proputovala i živela preko i govori 2 straba jezika, itd, pa ako ona zna tako malo o nama možeš misliti kakvi su tek oni prosečni tamo koji baš i ne važe za ne tako obrazovane, načitane, koji ne govore strane jezike nit su mnogo putovali (a takvih je najviše kao i svuda).

Nisi u pravu !
U XIX veku su se Rusi umešali kada je izdajnička Napredna stranka i kralj Milan (koji je bio ubačeni Britanski agent i koji je bio podmetnuto kukavičije jaje jer mu otac nije bio Miloš nego Rumunski oficir sa kojim je Miloša varala žena) potpisali tajnu konvenciju sa Austrougarskom i Britanijom i time okrenuli leđa Rusiji.
Tada je u Srbiji 1889 god krenuo pogrom naprednjaka koji su inicirali Ruski agenti umešani u narod, naime narod je ubio svih 140 poslanika Napredne stranke tako što ih je ispekao na ražnju, i ubijeno je oko 800 naprednjaka po opštinama i selima i Napredna stranka se ugasila.
A kralj Milan je pobegao iz Srbije gde su ga u Beču 1901 god pronašli i otrovali Rusi, a Milanovog sina Aleksandra su 1903 god ubili Apis i Rusi bacili su ga sa balkona.

Kao što vidiš Rusi se umešaju u datom trenutku

Pa da, zavedene patriote

Mudar je on, optužio je zapad, a studenti su jadni zloupotrebljeni. Da se ne zameri Kusturici i ostalim desničarima ovde koji podržavaju studente, ali da im ukaže da treba da uvide da sus tudenti zloupotrebljeni.

U suštini, i njega i sve druge zabole nadstrešnica i što je sve krenulo sa tim. Nije u pitanju patriotizam već elementarna želja da živimo u funkcionalnoj državi u kojoj se neće zapošljavati preko veze sa SNS karticom već sa znanjem, to su studenti tražili. I da se ustanovi odgovornost.

Back