Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga

sorry duki, tvoj voljeni podrzava Ukrajinu.
znam da tesko to podnosis, ali sa nekim stvarima covek jednostavno mora da zivi! :hahaha:
Он подржава само Србију! И само србски интерес гледа! Није ни амерички, ни руски, ни украјински слуга, већ србски. И то је он буквално слуга свога народа. Погледај:
IMG_20240905_111705.jpg

Таквог Председника, који није ту да влада, него да служи Народу, нико нема! Ово је јединствен пример данас!

Зар не? @Jugoslav Čvarak ?

Dobio sam poziv predsednika Putina pre 10-12 dana"

- Dobio sam ljubazan poziv predsednika Putina pre 10-12 dana za samit BRIKS, hvala i predsedniku Putinu i ljudima iz Briksa, ali mi za te datume imamo veoma važnu posetu, da ne pričam SAD, kaže Vučić podsetivši i na odlazak u Njujork i na važne sastanke tim povodom, ali i 80. godišnjicu oslobođenja Beograda gde će biti mnogo događaju.

Он подржава само Србију! И само србски интерес гледа! Није ни амерички, ни руски, ни украјински слуга, већ србски. И то је он буквално слуга свога народа. Погледај:
Pogledajte prilog 1604147
Таквог Председника, који није ту да влада, него да служи Народу, нико нема! Ово је јединствен пример данас!

🥰

Plus što ovo nije prvi put da hrani potrebite:

Burek usred noći sa radnicima Gradske čistoće: Vučić obišao komunalce Beograda

@Grom_sa_neba!, čovjek doslovno konobari za narod i hrani ga u figurativnom i doslovnom smislu!
Malo li je!

🥰

Plus što ovo nije prvi put da hrani potrebite:

Burek usred noći sa radnicima Gradske čistoće: Vučić obišao komunalce Beograda

@Grom_sa_neba!, čovjek doslovno konobari za narod!
Malo li je!
Да, он храни раднике, сиромахе, војнике, путнике намернике, нема коме није дао.
Имам осећај када не би имао шта да једе, сем једне коре хлеба, он би и ту кору дао неком другом ко нема да једе.

Такав је то човек.

Да, он храни раднике, сиромахе, војнике, путнике намернике, нема коме није дао.
Имам осећај када не би имао шта да једе, сем једне коре хлеба, он би и ту кору дао неком другом ко нема да једе.

Такав је то човек.
To su ti ljudi koji su spremni i zadnju koricu kruha podijeliti.
Otkida sebi od usta ne bi li dao bližnjem svom.

To su ti ljudi koji su spremni i zadnju koricu kruha podijeliti.
Otkida sebi od usta ne bi li dao bližnjem svom.
Нажалост, мало је таквих људи на свету. Ми имамо ту срећу да је такав човек на челу наше државе.
Зато свим душманским снагама смета!

Pogledajte prilog 1604147

IMG_20240905_111705.jpg

:mrgreen:

Са тобом је немогуће расправљати јер још ниси достигао ниво који имају људи попут Предсеника Вучића.

Из тебе избија пакост и злоба, а њега красе врлине попут Родољубља и Народног Прегалаштва. Ти то ниси и стању да схватиш.

Са тобом је немогуће расправљати јер још ниси достигао ниво који имају људи попут Предсеника Вучића.

Из тебе избија пакост и злоба, а њега красе врлине попут Родољубља и Народног Прегалаштва. Ти то ниси и стању да схватиш.
da, da, bas je "rodoljub"... daje oruzje Ukrajincima da njim ubijaju nasu bracu Ruse!
jel to treba da radi jedan rodoljiub?!

Nemoj da ga napadaš, nije on kriv, jadničak.
Gledam kako se i on i ostali srbomrsci upljuvaše na ovakvim temama,
valjda se takmiče da dobiju onaj "VIP" bedž, to im mnogo znači...

Ali moraš da budeš dokazani drugosrbijanac da bi ga zaradio,
imaju oni još puno da rade na tome... :mazi:

da, da, bas je "rodoljub"... daje oruzje Ukrajincima da njim ubijaju nasu bracu Ruse!
Не даје он никаквим Украјинцима оружје.

А Родољуб треба да воли свој Народ и да му служи. А то ради Председник Вучић!

Ne pokušavaj da budeš pametniji od gazde, čak i on ne laže o tome.
Nešto su vaše gazde mrmljale o srpskoj municiji (bez dokaza naravno),
ali o oružju nije niko pričao, bar niko normalan.

Не даје он никаквим Украјинцима оружје.

А Родољуб треба да воли свој Народ и да му служи. А то ради Председник Вучић!

Дудуле,
шта би још могло да се распрода? РСрпска, Војводина, Рашка, Дрина, Јадерит, Србија Воде, Србија шуме, ЕПС, и још пар ствари...

Back