Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga

Sve, sve, koliko god ne podrzavala njihovu politiku i rat prema Ukrajini, njihov komunizam i staljinizam u sustini, najveca bi sramota s nase strane i u istoriji jedne drzave uopste, bila da uvedemo sankcije Rusiji, bez obzira ko je na vlasti.
Да су на власти неки други, они би то урадили. То су више пута јавно и јасно рекли.

Не, они су н тотално супротним странама. НДХ1 води главну пропаганду против ове власти.
To je fejk/dogovoreno da se takvi poput tebe pecaju, isto kao i navodni sukob između Vučića i pro-zapadne opozicije. Vučić je ostvario više zapadnih interesa u Srbiji nego žuti kad su bili na vlasti, od briselskog sporazuma pa nadalje da ne nabrajam sad. Časne i iskrene srpske partiote poput @Тихи vide da Vučić vodi Srbiju i srpski narod u propast, a ti i slični tebi zatvarate oči pred tim zbog nekog sitnog interesa koji imate botujući za ovaj režim.

Uradio bi to Đilas da može sam vladati ali ne može.
Око њега су сви прозападњаци. Ко им да није?
Француз нешто утихнуо, почео да се дистанцира, Бошко се бацио на угоститељство, итд.

Ђилас је остао сам са својом аутошовинистичком бандом!

To je fejk/dogovoreno da se poput tebe pecaju, isto kao i navodni sukob između Vučića i pro-zapadne opozicije. Vučić je ostvario više zapadnih interesa u Srbiji nego žuti kad su bili na vlasti, od briselskog sporazuma pa nadalje da ne nabrajam. Časne srpske partiote poput @Тихи vide da Vučić vodi Srbiju i srpski narod u propast, a ti i slični tebi zatvarate oči pred tim zbog nekog sitnog interesa koji imate botujući za ovaj režim.
Ја се не пецам, ј јасно видим стварност и реалност.

Али ајде, нек ти буде, не ваља Вучић, педер, издајник, све најгори, исто што и ови са НДХ1 ка што кажеш, мек ти буде све.

Али ко је онда алтернатива? Јел имате одговор на то питање? Кога народ да подржи, пошто ови по теби не ваљају ништа? Дакле?

Око њега су сви прозападњаци. Ко им да није?
Француз нешто утихнуо, почео да се дистанцира, Бошко се бацио на угоститељство, итд.

Ђилас је остао сам са својом аутошовинистичком бандом!
Pa nema teorije da Đilas može vladati bez Miloša pa čak i Nestorovića. U novu vladu bi možda i Dačić uskočio. Dakle gomila rusofila kako god okreneš. Tako da Srbija će uvek rusovati kakva god vlada da bude. Zaboravlja se da je Tadić prodao NIS Rusima i to je najveći strateški i ekonomski interes Rusije u Srbiji.

Ја се не пецам, ј јасно видим стварност и реалност.

Али ајде, нек ти буде, не ваља Вучић, педер, издајник, све најгори, исто што и ови са НДХ1 ка што кажеш, мек ти буде све.

Али ко је онда алтернатива? Јел имате одговор на то питање? Кога народ да подржи, пошто ови по теби не ваљају ништа? Дакле?
Ti si se opasno naložio na lik i (ne)djelo Aleksandra Vučića. Ti njega doživljavaš kao neko božanstvo, a ne kao čovjeka od krvi i mesa. Tvoja opsjednutost Vučićem i ostrašćenost u promovisanju istog je kao svojevremeno od skojevaca prema drugu Titu.
Više puta sam ti rekao koju opciju trenutno podržavam i da sam za nju glasao na prošlim izborima, prisjeti se.

Poslednja izmena:
Ruski predsednik Vladimir Putin danas je na marginama Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku razgovarao sa potpredsednnikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom i preneo mu poruku da predsednika Srbije Aleksandra Vučića očekuju u Kazanju na forumu BRIKS i da mu je poslat poziv.
https://www.nin.rs/politika/vesti/56476/putin-ocekujem-vucica-u-kazanju-na-forumu-

briks
Da li sme da ne dodje?
Sme:

Vučić o Putinovom pozivu na samit BRIKS-a: Hvala, ali tada imamo važne goste iz inostranstva​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poziv Vladimira Putina da se pridruži samitu BRIKS-a od 22. do 24. oktobra u Kazanju, ali kaže da će tada imati važne goste iz inostranstva.
"Dobio sam vrlo ljubazan poziv da se pridružim BRIKS-ovom samitu 23. i 24. okobra. Mi za tada imamo važne goste iz inostranstva, ali ne bih govorio sada. Imamo mnogo važnih i poseta i dolazaka i odlazaka, o tome ćemo oko 10. oktobra da pričamo. Bolje da vam ne govorim šta sve imamo. Kako to klinci kažu - gužva u šesnaestercu. Hvala ljudima iz BRIKS-a na pozivu i predsedniku Putinu. Imamo i Njujork, i već sada znam da ću imati razgovore sa najmanje šest predsednika i sa najmanje sedam ili osam premijera na marginama sednice generalne skupštine UN", rekao je Vučić novinarima.
https://www.021.rs/story/Info/Bizni...i-tada-imamo-vazne-goste-iz-inostranstva.html

Sme:

Vučić o Putinovom pozivu na samit BRIKS-a: Hvala, ali tada imamo važne goste iz inostranstva​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poziv Vladimira Putina da se pridruži samitu BRIKS-a od 22. do 24. oktobra u Kazanju, ali kaže da će tada imati važne goste iz inostranstva.
"Dobio sam vrlo ljubazan poziv da se pridružim BRIKS-ovom samitu 23. i 24. okobra. Mi za tada imamo važne goste iz inostranstva, ali ne bih govorio sada. Imamo mnogo važnih i poseta i dolazaka i odlazaka, o tome ćemo oko 10. oktobra da pričamo. Bolje da vam ne govorim šta sve imamo. Kako to klinci kažu - gužva u šesnaestercu. Hvala ljudima iz BRIKS-a na pozivu i predsedniku Putinu. Imamo i Njujork, i već sada znam da ću imati razgovore sa najmanje šest predsednika i sa najmanje sedam ili osam premijera na marginama sednice generalne skupštine UN", rekao je Vučić novinarima.
https://www.021.rs/story/Info/Bizni...i-tada-imamo-vazne-goste-iz-inostranstva.html

Vucic je potvrdio ono sto ja pricam da zapadom vlada diktatura tj DUBOKA DRZAVA i da su izbori na zapadu najobicnija farsa

Sme:

Koji blam.

Sme:

Au.nije dobro
Bezobrazno ih odjebo

Back