Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga

Ко је, по теби, алтернатива овој власти?? Чак да прихватим све што пишеш, иако није тачно, али ајде, ко је по теби тај ко би боље водио србску политику и ко би бранио србске интересе?
И како?

Дакле?
Nestor koji raste i raste u narodu. Tvoje božanstvo je pucalo sebi u nogu sa litijumom i Šolcom na Drini, zbog toga će pasti!

Nestor koji raste i raste u narodu. Tvoje božanstvo je pucalo sebi u nogu sa litijumom i Šolcom na Drini, zbog toga će pasti!
Нестор је на нивоу Шојићеве СЗР. Поцепали се, ко је сад ту Ми, а ко Прави Ми, питај Бога.

Мада, Нестор је добар лик и несумњиви патриота, међутим, питање је колико он има политичког знања и политичке снаге да било шта у Србији мења, а поготово да буде власт.

Велеиздајници су већ пали, Србијом сада влада патриотска власт! Председник Србије је буквално слуга народни:

Pogledajte prilog 1604726

Ово је прави, Народни Председник!!
za nafo spremni - kratko i yebitacno
ti ces da budes pozadinac i da hapsis dezertere i saljes ih na istocni front - jel su hteli evro-atlantske integracije, jel su lajali na putina?> sad ce morati da se dokazu, da malo okrvave gace u nafo ratu protiv rusije - samo vataj opoziciju i salji

Ај не млати:
heh, ja mlatim?
uzmi ti malo manje lazi, a vise se informisi da je srbija pljunula na rusiju, i okrenula se zapadu 100%

Анђелковић: Ово је болесно! Вучић одбрусио Путину, Русија мора да крене на њега!

Драгана Трифковић: Путин Вучића скинуо „голог“, ево коју је поруку добио из Москве

Анализа руског новинара Бавирина: Ако Вучић одбије Путина избиће скандал!

Тако се председник Србије нашао у ситуацији која се популарно описује изреком „Хоц́у али ми мајка не да“, где је „мајка“ колективни Запад и лично глава Европске комисије, Урсула фон дер Лајен.

jel ce da ide vucic na poziv? nece jer mu ne da mama ursula
kako ce to sns bot dule da opravda? nikako! samo ce da nastavi da laze i pljuje glasnike koji prenose vesti

A kada izbiju protesti i blokade zbog litijuma odmah će Zaharova, Harčenko i Lavrov opet reći majdan.mp3. Onda će opet čitava ekipa Srbin info biti razočarana.
scenario je ovo:

moras da se odreknes ruskog gasa, mama ursula naredila, zato putin zove vucica da ga pita, jel ti ne treba gas vise, jel vam vec makron napravio nuklearke, necete novi ugovor? ili mislis da nas ukre napadaju sad sa onim migovima koje si od nas dobio na poklon? rusi ispadaju magarci, hehehe, mi ameri samo gledamo i topimo se.... :mrgreen:
av uvodi srbiju u nafo, to je 100% sigurno.
a litijum, to ce cia da resi, kada dodje vreme, pusti litijum sad, narod neka se zagreva, duga je zima, solc ce da popusi litijum, ali na kraju balade, sad neka se nadaju svabe, cia znas da ima nacina, samo ako hoce, a hoce sigurnoi,. pa nece se svabe ovajditi kao ni od severnog toka

NE'S KOPATI!

Poslednja izmena:
heh, ja mlatim?
uzmi ti malo manje lazi, a vise se informisi da je srbija pljunula na rusiju, i okrenula se zapadu 100%

Анђелковић: Ово је болесно! Вучић одбрусио Путину, Русија мора да крене на њега!

Драгана Трифковић: Путин Вучића скинуо „голог“, ево коју је поруку добио из Москве

Анализа руског новинара Бавирина: Ако Вучић одбије Путина избиће скандал!

Тако се председник Србије нашао у ситуацији која се популарно описује изреком „Хоц́у али ми мајка не да“, где је „мајка“ колективни Запад и лично глава Европске комисије, Урсула фон дер Лајен.

jel ce da ide vucic na poziv? nece jer mu ne da mama ursula
kako ce to sns bot dule da opravda? nikako! samo ce da nastavi da laze i pljuje glasnike koji prenose vesti
Нова СС и Хазар инфо прижељкују рат Србије и Русије.
Јасно је ко стоји иза тих медија и који су им циљеви.

Само ми није јасно како их не мрзи да стално понављају исте глупости, кад су их Руси, Захарова, Харченко и Лавров, па и сам Путин, милион пута демантовали?

Јел они мисле да су њихови читаоци баш толики идиоти?

Ajde da ide u Madjarsku ili da Orban dolazi, čak i turska varijanta bi bila ok al de baš Njemačka. :mrgreen:
Па не може Предсеник да бира где ће имати државне посете.
Иначе, Немачка је пред ослобођењем од глобалистичке диктатуре, тако да није случајно што Господин Вучић баш тамо путује.

Back