Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga

Sme:

Vučić o Putinovom pozivu na samit BRIKS-a: Hvala, ali tada imamo važne goste iz inostranstva​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobio poziv Vladimira Putina da se pridruži samitu BRIKS-a od 22. do 24. oktobra u Kazanju, ali kaže da će tada imati važne goste iz inostranstva.
"Dobio sam vrlo ljubazan poziv da se pridružim BRIKS-ovom samitu 23. i 24. okobra. Mi za tada imamo važne goste iz inostranstva, ali ne bih govorio sada. Imamo mnogo važnih i poseta i dolazaka i odlazaka, o tome ćemo oko 10. oktobra da pričamo. Bolje da vam ne govorim šta sve imamo. Kako to klinci kažu - gužva u šesnaestercu. Hvala ljudima iz BRIKS-a na pozivu i predsedniku Putinu. Imamo i Njujork, i već sada znam da ću imati razgovore sa najmanje šest predsednika i sa najmanje sedam ili osam premijera na marginama sednice generalne skupštine UN", rekao je Vučić novinarima.
https://www.021.rs/story/Info/Bizni...i-tada-imamo-vazne-goste-iz-inostranstva.html
Ti važni gosti će biti Baja i možda Orban.

Vučić: BRIKS trenutno nije moguća opcija​

11.12.2023.

Aleksandar Vučić je rekao da je Srbiji potreban evropski put, a da ulazak u BRIKS trenutno nije moguća opcija, ma koliko zvučala primamljivo ljudima.

On je dodao da je bin Zajedu objasnio da je i ljudima u Srbiji BRIKS primamljiva opcija. Vučić je pojasnio da BRIKS, za razliku od EU, ne poseduje ni zajedničke organe, ni institucije, ni valutu, a ne poseduje ni stepen jedinstva poput EU.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/vucic-briks-trenutno-nije-moguca-opcija-2448558

Ti si se opasno naložio na lik i (ne)djelo Aleksandra Vučića. Ti njega doživljavaš kao neko božanstvo, a ne kao čovjeka od krvi i mesa. Tvoja opsjednutost Vučićem i ostrašćenost u promovisanju istog je kao svojevremeno od skojevaca prema drugu Titu.
Više puta sam ti rekao koju opciju trenutno podržavam i da sam za nju glasao na prošlim izborima, prisjeti se.
Ако неко испољава опседнутост Вучићем и његовом личношћу, онда сте то ви, његови војни противници. Не испуштате га из уста. Само вам је он у глави.

Него, не одговори ти на моје питање?

Pa nema teorije da Đilas može vladati bez Miloša pa čak i Nestorovića. U novu vladu bi možda i Dačić uskočio. Dakle gomila rusofila kako god okreneš. Tako da Srbija će uvek rusovati kakva god vlada da bude. Zaboravlja se da je Tadić prodao NIS Rusima i to je najveći strateški i ekonomski interes Rusije u Srbiji.
Нестор ми у лудилу не би ишао са Ђиласом, то је више пута рекао.
А и Француз је почео да се дистанцира од Ђиласа.

Када ћеш схватити да не читам и не интересује ме шта пише Хазар инфо?
kada padne veleizdajnik, ana ce da zdimi nazad na hvar u lijepu njenu, a sta cete vi snsekto, jel ste smislili gde cete da begate?
e, zabili ste rusiji majcici noz u ledja, oni osveti serviraju hladnu, kada prodje vreme, i zaboravi se sve - ti migovi su bili poklon - morace se osvetiti av-u, GOTOV JE

Ако неко испољава опседнутост Вучићем и његовом личношћу, онда сте то ви, његови војни противници. Не испуштате га из уста. Само вам је он у глави.
Ja o Vučiću govorim istinu, a to što se ona tebi ne sviđa je tvoj problem. Vučić je veleizdajnik srpskih nacionalnih interesa. O Vučiću mislim sve isto što i Vladan Glišić časni srpski patriota iz Šumadije. Glišić van onih aktuelnosti govori istinu o Vučiću i otvoreno ga naziva izdajnikom, manipulatotom, štetočinom itd. potkretpljujući to argumentima. Na aktualnostima se suzdržava zato što je TV Happy pro-vučićevska televizija i kad bi tamo izrekao surovu istinu o sultanu od Bugojna ne bi ga više zvali da priča ni o Ukrajini.

Него, не одговори ти на моје питање?
Koje pitanje?

Ја сам рекао видећемо, само сам рекао да постоје унапред заказане посете и после тога сам рекао видећемо. Дакле, одлуку о томе ћемо доносити тамо 10. и 15. октобра. Али нема никакве сумње да је важан позив стигао, као што имамо и раније заказане важне посете“, рекао је Вучић новинарима током обиласка радова на мосту у Малом Зворнику.
Ko ce sad da posizi desni ili levi haha

Mada zvucilo paradoksalno, Vucicevo istorisko NE Putinu je za pohvalu. Rusi nece bas olako odstupiti od svog proksija ali Vucic ce imati svu podrsku zapadnih sluzbi pre svega CIA.
Obracun sa unutrasnjim petokolonasima nece biti problem za Vucica .
Obračun sa bilo kakvim neistomisljenicima, često nazivanim petokolonašima, domacim placenicima i stranim izdajnicma, nikako ne može biti nešto što je za pohvalu.
Samo u masama ograničenim na plemenski i boljševički model ponašanja.
Nažalost, takvi su danas perjanica demokratije i nosioci demokratskih procesa na Zapadnom Balkanu.

Ima još nade.

Screenshot_20240906_122250_pure.lite.browser-1.jpg

Ко је, по теби, алтернатива овој власти?? Чак да прихватим све што пишеш, иако није тачно, али ајде, ко је по теби тај ко би боље водио србску политику и ко би бранио србске интересе?
И како?

Дакле?

Back