analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.239
Ja nemam tu diskrepancu, smatram da je ruska književnost loša pa to (ispravno) projektujem i na njihovu PVO
Ako pratis Mma borbe ko su najveci trash talkeri pa vecinom Evropljani i Ameri a najmanje ili ono nikad trash talk neces vidjeti kod Rusa,oni ne prijete niti se sire oni su opasni.Emelianenko je pravi primjer jakog i opasnog Rusa a van ringa miran kao bubica,osmjeh,ne prica nista a kada ode u ring ajde onda mu radi trash talk.Khabib je Cecen ali iz Rusije i pokupio je dosta tog Ruskog mentaliteta nema trash talk nema price a Konor kao Evropljani svi vise je pricalica ali kada je stani pani nije bio spreman da ide do kraja za razliku od Habiba ili uzmi rvanje Kareljin miran kao bubica a kada udje u ring vidis sta je opasan borac
Ja sam putovao po svijetu po mnogim zemljama i znam dobro mentalitete i dokle ljudi mogu da idu generalno koji su im limiti
Kod Rusa nema povlacenja,pu pike ne vazi,i da posle kazes izvini salio same tih fora kod njih nema, nisu Rusi lako uvredljivi mogu dosta da podnesu ali krenu u necemu oni idu dok ne ostvare cilj pa makar izgubili sve,nemaju smisao za humor i sve ozbiljno shvataju.Nikada se ne raspravljaju sa zenama a ako imaju zensko drustvo pored sebe uvijek su spremni da ih odbrane ako ih neko uzmenirava pa da je neki Rus ono mamin sin,uzmi da je anoreksican da djeluje kao mekusac pobice ti se da odbrani svoju kucu,cast ili zene.Ono kada ti zene kazu treba im pravi muskarac bukvalno Rus ti spada u taj opis.
Ruse mozes da volis i ne volis imaju more mana kao narod,ali njih potcijeniti moze samo neko ko nije mudar ili nema gram mozga u glavi ili neki napaljeni klinac,oni nisu oni ljudi koji glume da su opaski ili koji se nose opasno oni su jednostavno opasni takav mentalitet imas jedino jos Meksikanaca a oni su takodje posebna prica
Poslednja izmena: