PUTIN NUDI SRBIJI SAVEZ

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
funjara vučko reko da neće da kvari prijateljstvo sa nemcima
a ne verujem da su švabe baš raspoložene za ovakve saveze Rusije sa nama

Za Svabiju ce se USA
pobrinuti, jer USA nece
da Njemacka preko EU
vlada, a USA je i htijela
da istjera Ruse iz balkana,
samo zato USA nije uspjelo
zato sto je KINA sredila ekonomski USA,
ali sto mene stvarno cudi da su Rusi
ponudili Srbima savez, kod svake prilike
zadnih 25 godina su Rusi Srbe
prodali

MJK

Poslednja izmena:
Опипава се терен, мало се мрзне кака проданим душама. Неминовно је да ће они доћи овде, само је питање времена...само полако, наместиће се на волеј пре или касније.

Nažalost...pre bih rekao da je text u stilu "što je babi milo..."
Ta vrsta saradnje ako je ozbiljna, se dogovara daleko od očiju javnosti i ako se uopšte objavi, objavi se kad je posao završen tj. makar dogovor sklopljen i utanačen a ne na sva zvona da se provlači po štampi dok "razmišlja da možda..."

Nije prvi put da se izbalavi na slike ovde...a na kraju ćorak

I meni tako deluje, narocito posle teme gde Hrvati dobiju skart iz NATO-a koji se ne isplati vracati u SAD.

Nemamo mi sposobnu vlast za bilo kakvu saradnju, ovim skrecu pogled sa drugih problema koje vucemo toliko dugo da vecini izgledaju kao normalna stvar.

Za Svabiju ce se USA
pobrinuti, jer USA nece
da Njemacka preko EU
vlada, a USA je i htijela
da istjera Ruse iz balkana,
samo zato USA nije uspjelo
zato sto je KINA sredila ekonomski USA,
ali sto mene stvarno cudi da su Rusi
ponudili Srbima savez, kod svake prilike
zadnih 25 godina su Rusi Srbe
prodali

MJK

ako je ovo tačno što kažu mediji za ovu ponudu,
mislim da je to neki svojevrsni test Rusije koji nam nude
sad se igra sa otvorenim kartama, nema vučkove muljaže..ili dža ili bu...oće piški, neće piški

Ja sam Srbin,
a ti misli sto hoces,
samo su Rusi puno puta Srbe
prevarili, i to ne samo u
vrijeme Jelcina,
ali vidjece se

MJK

- - - - - - - - - -

ako je ovo tačno što kažu mediji za ovu ponudu,
mislim da je to neki svojevrsni test Rusije koji nam nude
sad se igra sa otvorenim kartama, nema vučkove muljaže..ili dža ili bu...oće piški, neće piški

Ja mislim da se nikad ne igra sa otvorenim
kartama

MJK

Ali, da li će imati petlju ove barabe na čelu države ?
Obnevideće, koliko se beče na EU.

Свакако се поставља питање у чије ће руке то доспети, тј, ко ће диригивати у Србији дирегентском палицом... :)

- - - - - - - - - -

Nažalost...pre bih rekao da je text u stilu "što je babi milo..."
Ta vrsta saradnje ako je ozbiljna, se dogovara daleko od očiju javnosti i ako se uopšte objavi, objavi se kad je posao završen tj. makar dogovor sklopljen i utanačen a ne na sva zvona da se provlači po štampi dok "razmišlja da možda..."

Nije prvi put da se izbalavi na slike ovde...a na kraju ćorak

Никад се такве ствари нераде тајно, већ напротив, јавно! :)

А све има своју позадину, не заборави да је политика у питању. :lol:

Verovaću kad zvanična Rusija izda saopštenje.
U ponoć VP nazvao redakciju i sportskom novinaru rekao za ponudu.:mrgreen:
Inače, bilo bi odlično.
Verovatno ima nekih ponuda, ali javnost za njih ne zna, a guvernera Srbije postavlja baba sera iz američke ambasade, a ne Rusi, tako da.....

Опипава се терен, мало се мрзне кака проданим душама. Неминовно је да ће они доћи овде, само је питање времена...само полако, наместиће се на волеј пре или касније.
:ok:

Почиње да се дешава... :)

Па ускоро ће да питамо све оне који су били против, чије је Косово? :)

Hah.....a kome to ima da pomogne! Sve ovo sto bi dao, otislo bi u dzepove domacih lopova na vlasti. Oruzje bi bilo prodato budzasto i dato NATO paktu na uvid. Nema on ovde kome da pomogne. Jedino sto ja trazim od Rusa je da zavrcu muda i usi ovoj vlasti.

- - - - - - - - - -

S300 nam je trebao pre oko 15 godina. Danas je to "vintidž" sistem još uvek dobar za plašenje komšija ali ni blizu da odvraćamo NATO i merikance. Izraelci su ga "probušili" i sa Natom podelili uspeh.

Kako to mislis "probusili"?

Hah.....a kome to ima da pomogne! Sve ovo sto bi dao, otislo bi u dzepove domacih lopova na vlasti. Oruzje bi bilo prodato budzasto i dato NATO paktu na uvid. Nema on ovde kome da pomogne. Jedino sto ja trazim od Rusa je da zavrcu muda i usi ovoj vlasti.

- - - - - - - - - -

Па Господа се тако боре за Србију, праве патријоте. :mrgreen:

А знаш који ће бити највећи бисер? :lol:

То што ће цела политичка елита ичи да поврати Косово... :mrgreen:

Kajaće se ko prihvati, kajaće se ko ne prihvati...
Srbija je razčerečena između NATO zemalja, Arbanasa, *********a i Izetbeg-Iznoguda i svi kao hijene čekaju da nešto otkinu.
Nema trenutno pametnog rešenja, zakasnili smo. Ko jače zgrabi pojas za spasavanje, plivaće. Ako ga taj isti pojas ne džokne po glavi pa ga još i udavi...

S300 nam je trebao pre oko 15 godina. Danas je to "vintidž" sistem još uvek dobar za plašenje komšija ali ni blizu da odvraćamo NATO i merikance. Izraelci su ga "probušili" i sa Natom podelili uspeh.

Ček, ček... Samo nam nešto malo pojasni u svojem stavu!
A amerikancima je jel svejedno ak bi trebali nadlijetati zonu koja je pokrivena s S300???

Ma jeste al malo onaj mi nadignut! Nije im tad bilo svejedno što se izraubovani tenkovi u onolikom broju na kraju netaknuti povukoše sa Kosova, a ne da im je svejedno da im akciju dočekuje ruski S300 potpomognut penetracijom ruske želje da takvu obranu teritorija, po potrebi još više znčajno pojačaju!
Uostalom, jasno je da tamo gdje Rusi pošalju S300, poslaće i sve drugo što je potrebno da se onaj na suprotnoj strani odvrati od želje za akcijom.

Poslednja izmena:
Kajaće se ko prihvati, kajaće se ko ne prihvati...
Srbija je razčerečena između NATO zemalja, Arbanasa, *********a i Izetbeg-Iznoguda i svi kao hijene čekaju da nešto otkinu.
Nema trenutno pametnog rešenja, zakasnili smo. Ko jače zgrabi pojas za spasavanje, plivaće. Ako ga taj isti pojas ne džokne po glavi pa ga još i udavi...
Kad te već svi tuku, uzmi batinu koju ti netko nudi jer barem ćeš moći uzvratiti, a samim tim i manje modrica primiti.

- - - - - - - - - -

On ima pravo S 300 je
stari sistem
a S 400 Rusi sigurno nece
prodati Srbima

MJK

Nema veze. Ti danas da uzmes i starije sisteme tipa SAM, KUB, NEVA, DVINA s kraja 80-ih i 90-ih opet bi imao mnogo jaku PVO za njihovo poimanje, a kamoli s 300. Taj sistem je i dalje babaroga, cak i kao "provaljen".

Ja bih da mi sačekamo da ta ponuda stigne, pa da vidimo šta ćemo. Ovo ... izdao nalog saradnicima da sačine ponudu.......bla, bla, bla....naslušali smo se već ponuda, dosta nam je. Pare i oružje na sunce pa da pregovaramo.
Мислиш као оно, 6 милијарди чека на граници. Ваше је само да га скинете и падаће паре са неба, а улицама ће тећи мед и млеко.
Да ли смо ичим условили западне злотворе?
Зашто мислиш да су Руси будале?

Back