- Poruka
- 9.313
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoja tvrdnja je glupost.ima ali je pogresna
tako mislis samo zatro sto nisi zavrsio skoluTvoja tvrdnja je glupost.
Ne znam kako izgledaš ali znam da si boljševik.
Ja sam završio fakultet.tako mislis samo zatro sto nisi zavrsio skolu
poljoprivredniJa sam završio fakultet.
imas tako neke predosecaje i kontraindikacijeNe znam kako izgledaš ali znam da si boljševik.
Tvoji stavovi su kontradiktorni.imas tako neke predosecaje i kontraindikacije
kontradiktorno je to sto tvrdis da su moji stavovi kontradiktorniTvoji stavovi su kontradiktorni.
Ti sebe nazivaš anarholiberalom, a istovremeno si simpatizer komunističkog diktatora Josip Broza. To je dokaz da ti imaš kontradiktorne stavove.kontradiktorno je to sto tvrdis da su moji stavovi kontradiktorni
Ti ne znaš koji fakultet sam završio.dapače
ne znaš ni tiTi ne znaš koji fakultet sam završio.
Путин и жели Мир и стално нуди мировна решење, која се заснивају на прихватању реалности и стања на терену, али кијевска нацистичка хунта, и њихове западне газде, су ти који не желе мир и одбијају сваку мировну понуди и решење.onaj ko je poceo rat (putin) moze ga zavrsiti za 24 sata
pomahnitali putin je napao ukrajinu i koristi sve metode zlocina i terora kako bi ostvario svoje krvolocne planove. I jasno je svima rekao da mu je cilj otimanje ukrajinske teritorije da bi je posle podelio sa svojim tajkunimaПутин и жели Мир и стално нуди мировна решење, која се заснивају на прихватању реалности и стања на терену, али кијевска нацистичка хунта, и њихове западне газде, су ти који не желе мир и одбијају сваку мировну понуди и решење.