Putin nudi boravište u Rusiji svima koji žele da pobegnu od "neoliberalnih ideala"

H

,
u Rusiji je on sad u punom jeku i maltene Rusi su sad u onoj fazi kapitalizma u kojoj je Zapad bio pre možda 30 godina i recimo ti i kad vidiš mlade Ruse njima je ne znam Mc Donalds, Starbucks, Amerika još uvek ono nešto nešto woooow , kao pojam, za razliku i od recimo nas koji smo i za vreme komunizma mogli normalno svuda da putujemo i putovali smo i videli sveta pa i taj Zapad za razliku od njih i mi za raziku od njih nismo željni tih stvari nit nam je to nešto wooow, pa i ako je i bilo nekad prošli smo tu fazu pre možda 40 godina.
кАд се завршио Хладни рат,виделе младе рускиње неки Мјузикл из Париза где се оне тамо,шетају полуголе на оној Бини у Паризу...
Одмах сутрадан су почеле тако да излазе на Улицу и онда их је западни Свет назвао"Курвама" :(

Europa i amerika su odmah uvidele taj podli i zlocinacki plan putina i ruske politike, isto kao i hitler i rusija preti svim drzavama kako ce ih napasti, bombardovati pobiti i tom zlu se treba stati na put i unistiti ga jednom za uvjek za dobrobit covecanstva
alo, bre, nemoj nas amere u vase vratolomne avanture da uvlacis, a vi EU samo napred na moskvu i staljingrad, NEMOJ DA STAJETE SAD, do unistenja, kako si rekao, mi cemo da prikocimo, a vi pun gas

Бела кућа разматра смањење војне помоћи Кијеву због напада на Курску област

sve cinjenice ukazuju na to da nema nikakve razlike izmedju hitlera i putina kao i politike rusije i politike nacista
Ниси ниједну такву ,,чињеницу" изнео. Твоји ,,аргументи" су типа ,,Путин је нациста, јер ја тако кажем".
То је неозбиљно.

bajden se trudi da izdovolji dok ima vremena, treba posle da ga drukaju ukre koliko je para jos od burizme otislo u njegov dzep, jer je tamo neko ostao kratak

to im je poslednja transa
ma kakvi, do sada je ukrajina dobila oko 120 milijardi dolara, a zapad je zaplenio rusima 500 milijardi
ima tu para za jos desetak godina ratovanja

ma kakvi, do sada je ukrajina dobila oko 120 milijardi dolara, a zapad je zaplenio rusima 500 milijardi
ima tu para za jos desetak godina ratovanja
Ко се још нормалан радује наставку ратовања?? Уместо да кажеш дај Боже да се што пре заврши и да се постигне мир, ти навијаш да што више траје.
Ужас.

putin je danasnji hitler, sve sto je radio hitler kopira i radi i putin (osim sto nije pustio brcice) put kojim je krenuo putin je put kojim je prije njega isao adolf hitler i nacisticka njemacka, nema nikakve razlike
Europa i amerika su odmah uvidele taj podli i zlocinacki plan putina i ruske politike, isto kao i hitler i rusija preti svim drzavama kako ce ih napasti, bombardovati pobiti i tom zlu se treba stati na put i unistiti ga jednom za uvjek za dobrobit covecanstva
Ti si komunista.

Amerika je antikomunisticka država.

EU je antikomunisticka tvorevina.

Putin je komunista.

1000000200.jpg

Ко се још нормалан радује наставку ратовања?? Уместо да кажеш дај Боже да се што пре заврши и да се постигне мир, ти навијаш да што више траје.
Ужас.
onaj ko je poceo rat (putin) moze ga zavrsiti za 24 sata
samo treba da povuce svoje osvajacke horde sa tudjih teritorija

Na osnovu čega si ti formirao mišljenje?
Na osnovu onoga sto vidim, cujem i saznam.
Na osnovu onoga što čuješ u ruskim medijima
Na kojim Ruskim medijima? Sve ste ih cenzurisali. Doduse, demokratski...
eventualno na Pinku ili Hepiju
Ma naravno. Zna se sta sme a sta ne sme da se gleda. Gde se govori istina, a gde ne...
Ne daj Boze da slusas misljenja nezavisno od koga dolazi, gde je receno, pa sam donositi zakljucke na osnovu skupa svega.
to su dometi vas, koji kao navodno, mislite svojom glavom.
Ma da, bolje imati neke "kredibilne izvore" i slepo verovati onome sto cujes tamo i imati misljenje na osnovu onoga sto ti drugi kazu.
Ti baš znaš kakvo je stvarno stanje stvari.
Ja zato i cutim, ne lupetam gluposti o "nasilnom mobilisanju stranaca i slanju na front'... Gospode Boze...
Ne znam ni čemu ovo, niti ćeš ti promeniti mišljenje
Ja sam ga vec promenio.

Nekada sam bio isti kao i ti/vi. Jednog dana sam primetio da se stvari koje cujem i koje mi govore, ne poklapaju sa stvarima koje vidim i koje se desavaju. Stao i zapitao se "Cekaj bre, sta ja, uopste, znam o tome?! Nista, samo ono sto mi kazu" Samo, ja sam tad bio mlad i glup, pa i nije cudno...
Tuzno.
Mada, ti i nemas sopstveno misljenje.

Back