Путин дигао на ноге 130 000 руских војника ! У вежби учествовали сви родови РВ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A neki dan si pisao da NEMA Bosanaca, vec samo Srba iz Bosne...

Naravno da znam sta sam: Venecuelanac 100%.

Ебга, теби баш није лако,
а како је тек твојим ципелама (шта јадне морају да трпе, ко да их гази ...)
не могу ни да замислим ...

НегРо,
овај твој епохално-миленијумски пост
о коначном признавању порекла смора на Крсти ћу да сачувам ...

Сваки пут кад отвориш тему или даш неки коментар о Србима и Србији
да налепим ---

Да јадни млади форумаши знају са ким имају посла ....

:bye:

Sta moze 10000 placenih vojnika da uradi ? Ne budi smesna :roll:
A svake godine im se prijavi po 3500 srba koji zele dobrovoljno da sluze vojsku . Pametna drzava uzima 500-tinjak .... :lol:

Појма јадан немаш ....

Зашто се Фрљаш са бројевима ???
Тражиш да те неко исмеје ???

Појма јадан немаш ....

Зашто се Фрљаш са бројевима ???
Тражиш да те неко исмеје ???
Ajd prosvetli me . 30000 ukupno vojske . Ukupno !

- - - - - - - - - -

U svakom slucaju ne bi ni jedno selo mogli odbraniti , a da ne govorim drzavu :roll:

Ameri 1000 borbenih aviona imaju samo na NOSACIMA AVIONA!

A gde su tek oni nevidljivi, strateski interkontinentalni bombarderi, dronovi i jos svasta nesto......

Rusija NIKADA nece stici SSSR u vojnoj moci.....

O Americi i da ne pricamo...

Ameri ukupno imaju oko 1800-2000 aviona. Od toga oko 800 na nosacima koje rusi mogu sve da potope u prvom danu rata. I onda su egal.

OVO JE PRAVI PRAVCATI LIK SAVREMENOG SRPSKOG NACIONALISTE !
:rtfm:

e ovako ja tebe doživljavam i ubeđen sam da si ti ovaj sa snimka.......prijavi ga blajbi jer nije dozvoljeno na forumu iznošenje slika drugih a u ovom slučaju tvoje slike.....

Ne pise nista o broju vojnika :roll:

:hahaha::hahaha::hahaha:

А јел" би и детаљан списак матичних бројева,
бројева ципела
и проценат смеђооких
хтео да знаш ???

:rotf::rotf::rotf:

- - - - - - - - - -

e ovako ja tebe doživljavam i ubeđen sam da si ti ovaj sa snimka.......prijavi ga blajbi jer nije dozvoljeno na forumu iznošenje slika drugih a u ovom slučaju tvoje slike.....

:ok::ok::ok:

:hahaha::hahaha::hahaha:

А јел" би и детаљан списак матичних бројева,
бројева ципела
и проценат смеђооких
хтео да знаш ???

:roll:
Onda ne smaraj da lazem o broju pripadnika vojske .... 30 000 pripadnika , od toga oko 10 000 profesionalnih vojnika (oni koji bi trebali da te brane u slucaju napada) ....

:roll:
Onda ne smaraj da lazem o broju pripadnika vojske .... 30 000 pripadnika , od toga oko 10 000 profesionalnih vojnika (oni koji bi trebali da te brane u slucaju napada) ....

Где ја рекох да лажеш ???

Само сам рекао да појма немаш ...

Види конкурс за пријем за добровољно служњње ВР,
конкурсе за гимназију и војне школе, академије,
па сабери само број места .....

помножи то са бројем година, подели са резултатом ...

Ебте ...
Шта те ја учим ....

Иди у Војску и све ће те научити ...
Нарочито о методама одређивања броја оперативног састава активних јединица ....

Imaju Srbi placenu vojsku i hvala Bogu da je tako.

Neka tako ostane.

Не дај Боже! Своје највеће победе српска војска је остварила као народна војска, од Карађорђа (Наполеон му се дивио), па до топличког Гвозденог пука, али и касније је било херојских примера. Наравно да су потребни школовани, пре свега патриотски официри, али рат ипак добија народ мотивисан да одбрани оно што сматра својим. Босоноги талибани испрашише "међународну заједницу", само се тражи начин да се то призна! Црно нам се пише само са "плаћеном војском", мада не сумњам у било кога од тих младића и девојака које су се определили за тај часни позив.

Poslednja izmena:
koje ste vi napaljotine, već ste u mozgićima imali simulaciju nekog rata koji se nikad neće desiti :rotf: blago vama sa vašom pameti :lol:

Полако са изјавама о било чијој памети. Пре четрдесетак година, моја покојна баба, која је преживела балканске и оба светска рата, вајкала се - "Ух децо, дуго није било рата. Ко зна шта нас чека?" Смејали смо јој се ми, у оно време "просвећени". Па дођоше ратови и бомбардовања преко наших глава. Пресео нам је смех.

Уопште, без намере да било кога увредим, тезе о "крају историје", како "неће више бити ратова" и сличне сматрам прилично тупавим. Ратови се воде док ово пишем. И водиће се. Водиће се поново и на овим просторима. Разлика је само у томе ко ће да буде спреман за те будуће ратове, а ко неће.

pa sigurno neće biti direktnog rata Rusije i Amerike

Рат између Русије и Америке се непрекидно води од Другог рата. Преко других. Слажем се да је мало вероватно да директно зарате, то би отприлике био крај свега нама познатог. Али то не значи да ми не морамо да будемо спремни за рат мањих размера, а све је учињено, пре свега са наше стране, да не будемо спремни.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back