Путин дигао на ноге 130 000 руских војника ! У вежби учествовали сви родови РВ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ебте ...
Шта те ја учим ....
.

U pravu si :ok: , vojska srbije ima 100000000000000 biliona vojnika i nema nam ravnih .
Свака част на вежби !

А војска са Крсте :worth: Кад ће та војска да присуствује :think:

Stvarno mislis da na krsti nema aktivnih rezervi ;) ?

Путин покренуо више војске него што НАТО располаже у Европи.
Шта ти је буђење Медведа...
Слава Великој Словенској Русији коју води највећи и најумнији живи Словен В.В. Путин.

Ameri 1000 borbenih aviona imaju samo na NOSACIMA AVIONA!

A gde su tek oni nevidljivi, strateski interkontinentalni bombarderi, dronovi i jos svasta nesto......

Rusija NIKADA nece stici SSSR u vojnoj moci.....

O Americi i da ne pricamo...

Rusija ne vodi ofanzivne osvajachke ratove i shodno tome nije im potrebno 1 milion aviona. Zato rusi imaju duplo vishe a-bombi , a o tenkovima da i ne pricham :per:
Ti mi se razumesh u ratovanje ko Mara u kriv kuhrac :mrgreen:

Нешто се гадно спрема!:think:

Ово је најбољи начин да се провери спреност војске, ако нешто није добро увежбано или постоје пропусти у организацији, одмах се покажу.

Овако изгледа редовна војска у Русији.
Не ради се о војницима плаћеницима какав је тренд на Западу.
Иначе та иста редовна војска је за 24 часа сломила плаћеничку армаду Грузије 2008. год

Putin usred noći na noge digao 160.000 vojnika i 1000 tenkova

Ministar obrane u noći na subotu dobio je naredbu da provjeri borbenu spremnost istočne komande u okviru koje djeluju snage Dalekog istoka i transbajkalske regije

Ruski predsjednik Vladimir Putin tijekom vikenda usred noći dignuo je 160.000 vojnika, tisuću tenkova, 130 vojnih zrakoplova i helikoptera te 70 brodova (:worth:) i na taj način pokrenuo jednu od najvećih vojnih vježbi još od doba SSSR-a, piše RT.

Ministar obrane, naime, u noći na subotu dobio je naredbu da provjeri borbenu spremnost istočne komande u sklopu koje djeluju snage Dalekog istoka i transbajkalske regije. Čelnici vojske zatim su na noge digli 160.000 vojnika koji su morali krenuti prema mjestima zadanim za vježbe, od kojih su neki bili udaljeni i 3000 kilometara.

– Svrha ovih aktivnosti jest provjera spremnosti vojnih jedinica za izvršavanje zadataka i provjera razine uvježbanosti i tehničke osposobljenosti vojnog osoblja – priopćilo je rusko ministarstvo obrane.

-----------------------------------

Kuku lele onom ko se se Rusima zakaci :D

Моћно. Оавко нешто могу још само Кинези, с тим што би бројке биле 10 пута веће. Кад би Амери пробали да направе мега-вежбу, било би то тотално расуло: сударали би се авиони, бродови налетали једни на друге, било би мртвих колико хоћеш.

Moćno nego šta. A ja ne mogu da izdržim da ne podelim ovaj link sa vama, mada većina vas je to već videla.

http://vukajlija.com/zabava/posteri/623790 :hahaha:

e to malo teže, opozicija mu kupovala vijagru u predizbornoj kampanji
mislim na čiste Ruse kojima je ovaj Jevrej sa čudnim tokom uspeha preko glave...

Lokalne *******e da pitaš koji je sledeći koji bi nam odgovarao - ne znaju ni jednog

e to malo teže, opozicija mu kupovala vijagru u predizbornoj kampanji
mislim na čiste Ruse kojima je ovaj Jevrej sa čudnim tokom uspeha preko glave...

Lokalne *******e da pitaš koji je sledeći koji bi nam odgovarao - ne znaju ni jednog

:eek: Ali i ja sam rusofil! Putin nije Ješa, to su smislili zli jezici.

:eek: Ali i ja sam rusofil! Putin nije Ješa, to su smislili zli jezici.

trebalo bi poslati dopis ruskoj Ambasadi u Beogradu da nam jave dal Putin ima čitavog vršnjaka
ako ima onda nije ješa

- - - - - - - - - -

Ti si opsednut. Ako se Putinu hefta ima da hefta 90% planete. Uostalom mnogi znaju iz iskustva kao Rusi heftaju. Pamet u glavu.

ja mislio da si shvatio poentu sa Vukajlije, kad ono ti najbanalnije

kako se poništava reputacija?

trebalo bi poslati dopis ruskoj Ambasadi u Beogradu da nam jave dal Putin ima čitavog vršnjaka
ako ima onda nije ješa

Ni to ti nije neki dokaz, pola sveta je danas obrezano. Ovaj čovek je pravoslavac i KGBovac. Sloven sa skandinavskim uticajem po antropomorfologiji. Čovek koga će pokoljenja slaviti i proučavati. Mesija Ruskog i uopšte slovenskog naroda.

fwel.jpg

ako ima onda nije ješa

- - - - - - - - - -

ja mislio da si shvatio poentu sa Vukajlije, kad ono ti najbanalnije

kako se poništava reputacija?

Svako shvata na svoj način.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back