- Poruka
- 1.047
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Natjeraj me![]()
Najverovatnije je obicna vezba , fala bogu i nama bi trebala jedna takva , cela aktivna rezerva da se digne u sred noci i simulira odbrana od iznenadnog napada .cenis da ce rusi da napadnu amerikance?![]()
Natjeraj me![]()
Нешто се гадно спрема!![]()
Neka pricaju dusmani sta hoce, nema boljih vojnika na svetu od Rusa a i Srba(kad bi imali vojsku).
oni su u dilu odavno, to samo ove paljevine sa foruma ne kapiraju![]()
Ништа гадно, све је нормално. Руси су спремнији него икада, фашисти са запада су упозорени - видели су шта је требало да виде, шта није требало, нису, али могу да претпоставе. Ништа се не дешава - за сада.Мирно спавај.
Imaju oruzje, samo nemaju CARAPE...
Ocekuju da ce uskoro svi ruski vojnici dobiti carape.
Не може гуљење кромпира пошто су им ножеви забрањени! Врховни командант им дозвољава само употребу лопате!
Imaju skoro 100 ISPRAVNIH borbenih aviona !![]()
i Srba(kad bi imali vojsku).
Ne lazi tupaku. Imaju preko 1000. http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Air_Force#Aircraft_inventory
Imaju oruzje, samo nemaju CARAPE...
Ocekuju da ce uskoro svi ruski vojnici dobiti carape.
Ameri 1000 borbenih aviona imaju samo na NOSACIMA AVIONA!
A gde su tek oni nevidljivi, strateski interkontinentalni bombarderi, dronovi i jos svasta nesto......
Rusija NIKADA nece stici SSSR u vojnoj moci.....
O Americi i da ne pricamo...
Fala bogu da ti imas visak carapa, pa te jedna mokra opalila po glavi.
Hahahahaha, ljubomoran...
- - - - - - - - - -
Nas je bombardovala Amerika, a Rusija nije.Uočavaš li neku razliku? Nemoj da odgovaraš.
Kakvu, u guljenju krompira ili ?
To sto nas je bombardovala Amerika, a ne Rusija - ne znaci da je Rusija veca vojna sila...
Natjeraj me![]()
Ameri 1000 borbenih aviona imaju samo na NOSACIMA AVIONA!
A gde su tek oni nevidljivi, strateski interkontinentalni bombarderi, dronovi i jos svasta nesto......
Rusija NIKADA nece stici SSSR u vojnoj moci.....
O Americi i da ne pricamo...