Put do seksa...

meni kao zeni prvo nije jasno kakve bi to lazi mogle da budu da bih otisla s nekim na eksanje. mislim, ajte ljudi, to rade ili klinci ili budale. ili u vreme one andjelke, kad kao laze devojku da ce da je OZENI da bi imali seks i posle nista od zenidbe.
u nekim zrelijim odnosima (pod zrelijim ne mislim na godine koliko na rasterecenost i pamet) je smesno pricati na ovakav nacin. lagati da bi se dobio seks. a o cemu da laze? da ce da mi plati, sta??? mislim, ovo je smesno. ili d alaze da ce da me zeni, ho-ho ho, ili da leze...sta? da nikad bolju ribu nije video pa je sad kao to razlog da ja budem sa nekim...
iskreno, ja ne shvatam poentu cele ove price.
i koja je kategorija devojaka koja posle seksa sa nekim moze d akaze: da, da, on me lagao da me odvuce u krevet...
mislim, pricamo o nekim degenericima, daunovcima, cemu???

wanna get merried?:cool:;):D

Primetio sam da ljudi i zene koji da bi dosli do seksa (bukvalno) lazu... ne umeju da uzivaju. Naravno, nisam sa muskima blizak i nebi zelio da budem, a ni sa takvim zenama, sem kad poverujem u laz...

Covek koji smislja kako ce slagati, koja ce mu biti sledeca laz, koja ce se potencijalnoj meti svideti laz najvise itd. uopste nisu NEOPTERECENI prilikom razgovora, kao ni OPUSTENI, a takvi su izgleda i posle, tokom seksa. Naravno, pored sve te muke da se smisli laz, treba smisliti i kako to da se "predstavi" kao 'olicenje iskrenosti' i svaki put prilagoditi nekoj novoj situaciji itd.

***. takav seks se ne isplati, vise razmisljas nego sto *****?

Ima li ko da se ne slaze?

Ima ali nije prisutan

A što se tiče uvoda tvog, ima ih u priličnom broju, kako ženskih, pa tako i muških idividua, kojima su laži put do prijateljstva, ljubavi i sexa...a kad ih ljudi primete, pa tek onda kada bivaju iskorišteni....

Evo, ovako. Jedan muskarac (da ne kazem decko, posto je bio razveden) rekao je da me voli i da hoce da mi da ceo njegov zivot (pod tim je mislio imovinu, ali mene to ne interesuje). Jednom kada smo izasli videla sam jednog bivseg decka i stala malo da procaskam sa njim. Naravno, upoznala sam ih, a on je tu kod nas stajao kao vezana vreca i cutao. On mi je rekao da ce da skokne do stana da uzme neke sitnice, pa da se vrati dok nas dvoje procaskamo. Posle dva sata me je prekinuo pozivom na telefon i rekao: Isekao sam vene, jer te volim, a jako sam ljubomoran na tvog bivseg decka. Ja sam se naljutila, jer je rako da je otisao po neke sitnice, a ne da isece vene, a moj bivsi je pozvao hitnu i nasli su ga u stanu. Spasili su mu zivot, ali mu ja nisam oprostila to sto je lagao, pa smo raskinuli.

Primetio sam da ljudi i zene koji da bi dosli do seksa (bukvalno) lazu... ne umeju da uzivaju. Naravno, nisam sa muskima blizak i nebi zelio da budem, a ni sa takvim zenama, sem kad poverujem u laz...

Covek koji smislja kako ce slagati, koja ce mu biti sledeca laz, koja ce se potencijalnoj meti svideti laz najvise itd. uopste nisu NEOPTERECENI prilikom razgovora, kao ni OPUSTENI, a takvi su izgleda i posle, tokom seksa. Naravno, pored sve te muke da se smisli laz, treba smisliti i kako to da se "predstavi" kao 'olicenje iskrenosti' i svaki put prilagoditi nekoj novoj situaciji itd.

iskoristila te neka i sutnula? jes zahebano to :lol:

ajd sto i slazu, to mi i nije cudno....ali, cudno mi je kad se ono bas unesu u lazi, pa jos i uloze energiju da privuku doticnu personu, pa i rizikuju da im partner sazna jer postanu neoprezni...i sve zbog keksa.....usputnog.....

Evo, ovako. Jedan muskarac (da ne kazem decko, posto je bio razveden) rekao je da me voli i da hoce da mi da ceo njegov zivot (pod tim je mislio imovinu, ali mene to ne interesuje). Jednom kada smo izasli videla sam jednog bivseg decka i stala malo da procaskam sa njim. Naravno, upoznala sam ih, a on je tu kod nas stajao kao vezana vreca i cutao. On mi je rekao da ce da skokne do stana da uzme neke sitnice, pa da se vrati dok nas dvoje procaskamo. Posle dva sata me je prekinuo pozivom na telefon i rekao: Isekao sam vene, jer te volim, a jako sam ljubomoran na tvog bivseg decka. Ja sam se naljutila, jer je rako da je otisao po neke sitnice, a ne da isece vene, a moj bivsi je pozvao hitnu i nasli su ga u stanu. Spasili su mu zivot, ali mu ja nisam oprostila to sto je lagao, pa smo raskinuli.

J B T jel neko procitao sta ova lupa samo :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Е људи моји и жене наше, ви, што буквално, али буквално лажете, да би дошли до секса, да ли уживате некад?
Јер наравно, ја са вама нисам блиска и не бих ни желела да будем, па то ни не могу да знам. :lol:

Има ли ко да се не слаже?

Back