prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.339
Hahah pa prvi put sluzbeno pa posle namenskiovde se prica o namenskom odlasku na seks a ne da si na sluzbenom putu pa naleteo na neku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah pa prvi put sluzbeno pa posle namenskiovde se prica o namenskom odlasku na seks a ne da si na sluzbenom putu pa naleteo na neku.
i onda je zvonio alarm na krsomijuJa uvek nekako zakačim desetak devojaka bilo gde da idem pa onda one dolaze na seks vikende ili ja skoknem zavisi kako sam raspoložen. Odlično je promeniti sredinu.
Ko ti je sredio da tako blizu možeš služiti ?najduza, oko 200 km. Tolko bilo od moje kasarne do grada di mi ostala devojka.
Par metara, od dnevne do spavaće sobe![]()
bratstvo i jedinstvoJednom, iz Prištine do Osijeka
PS; Upoznali se na CG moru
kad si chick magnet0 brate, one dolaze kod mene.
ma nisam chik magnet nego sam principijalan.kad si chick magnet
Koji si ti hohštapler.42km pa puta jedno 300
Priznanje?A?
Vaša najdublja destinacija zarad seksa?
Dakle samo km stavite u komentar
Ja ne putujem tim poslom i nisam nikad niti ću ikad
Pogledajte prilog 1758789
ma nisam chik magnet nego sam principijalan.
Nista gore nego da muskarac zapuca 100 km i da tamo vaga ocelk il nece i onda se vrati nazad isto vece jer damica je u fazonu- nemam seks odma'.
A i da bude opet je na njenoj teritoriji. Znaci njena gajba, plisano sve, kratko cebe, kuvas se u sred noci, gde joj je frizider, tamo cimerka bla bla.
Ovako samo odvazne koje znaju zasto se nalazimo. I takva ce da zapuca.
Pa prošle godine do Beča, a pre dve godine zamalo do Istanbula.A?
ja sam trebo radi seksa da odem skoro 190 km, ali nije htela da plati putne troskove (benzin i putarine) pa sam odustao
masmao nisam nasao neku udaljenijuala si škrt na kilometrima![]()
Zašto bih putovala negde zbog sexa? Ja to imam kod kuće, kad hoću. I ne samo kod kuće, al ajdA?
Ma to kada varaju, da ih niko u gradu ne vidi i te fore0 brate, one dolaze kod mene.
jel?Ma to kada varaju, da ih niko u gradu ne vidi i te fore
ja imam stav da je prava stvar samo ako se ona iscima. Vecina muskaraca ce da zapuca, jbga mufloni napaljeni od akcije: nema pwobwma ish sta je 200 km sa cu ja da brm brm, chekaj me kod kolma. I zene naviknu jbga i onda izgube osecaj.150+km...kao hoće... samo ne danas...da se upoznamo prvo...sve polako kao u srednjoj...možda na pedesetoj godišnjici nečije mature ako ostanemo u kontaktu... ili na gerijatriji...
Vratiš se suva qurca doma isti dan/noć... i pitaš se koji mi je ovo qurac trebalo...opameti se već jednom... Ovo ti je drugi put u zadnjih 50 godina...znači da si glup...