Kolko kilometara putujete samo zarad seksa?

kad si chick magnet
ma nisam chik magnet nego sam principijalan.
Nista gore nego da muskarac zapuca 100 km i da tamo vaga ocelk il nece i onda se vrati nazad isto vece jer damica je u fazonu- nemam seks odma'.
A i da bude opet je na njenoj teritoriji. Znaci njena gajba, plisano sve, kratko cebe, kuvas se u sred noci, gde joj je frizider, tamo cimerka bla bla.
Ovako samo odvazne koje znaju zasto se nalazimo. I takva ce da zapuca.

ma nisam chik magnet nego sam principijalan.
Nista gore nego da muskarac zapuca 100 km i da tamo vaga ocelk il nece i onda se vrati nazad isto vece jer damica je u fazonu- nemam seks odma'.
A i da bude opet je na njenoj teritoriji. Znaci njena gajba, plisano sve, kratko cebe, kuvas se u sred noci, gde joj je frizider, tamo cimerka bla bla.
Ovako samo odvazne koje znaju zasto se nalazimo. I takva ce da zapuca.

:roll:

Valjda zna da dolaziš radi seksa ? Sem ako niste počeli da pišete poeziju

funny chicken nugget GIF

150+km...kao hoće... samo ne danas...da se upoznamo prvo...sve polako kao u srednjoj...možda na pedesetoj godišnjici nečije mature ako ostanemo u kontaktu... ili na gerijatriji...
Vratiš se suva qurca doma isti dan/noć... i pitaš se koji mi je ovo qurac trebalo...opameti se već jednom... Ovo ti je drugi put u zadnjih 50 godina...znači da si glup...

150+km...kao hoće... samo ne danas...da se upoznamo prvo...sve polako kao u srednjoj...možda na pedesetoj godišnjici nečije mature ako ostanemo u kontaktu... ili na gerijatriji...
Vratiš se suva qurca doma isti dan/noć... i pitaš se koji mi je ovo qurac trebalo...opameti se već jednom... Ovo ti je drugi put u zadnjih 50 godina...znači da si glup...
ja imam stav da je prava stvar samo ako se ona iscima. Vecina muskaraca ce da zapuca, jbga mufloni napaljeni od akcije: nema pwobwma ish sta je 200 km sa cu ja da brm brm, chekaj me kod kolma. I zene naviknu jbga i onda izgube osecaj.
Ovako lepo: ti srce dodji, tako znam da to vredi. I ne mora ni da bude seksa, nije problem, ispostovacemo pravilo "no seks na prvom susretu". Nece? To znaci da joj je trebao neki drugar potrcko i da to nije ni vredno cimanja.

Back