Kosmo, da li ti to nisi dobro procitao moj post...???
Ja rekoh da mi se NE dopada, ako muskarac NE bira...
Ja rekoh da mi se NE dopada, ako muskarac NE bira...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazdarica:Ah, sta mogu kad je tako...
Nosim odjecu koja mi se dopada, slusam muziku koja mi se dopada (ovo sto je sad u trenud mi je fuj!), izlazim na mjesta koja se meni dopada i apsolutno me zaboli dupe, da li je to u trendu ili ne...
Radije tabanam s muskarcem koji umije da me nasmije, nego sto bih se u bijesnom autu vozila s beskrajnom dosadnim, ponosnim vlasnikom kajle od cca 10 kg... Zutog, naravno...![]()

Ko je tu zaljubljen sam u sebe...???kosmopolit:gazdarice , saljem ti buket "NARCISA" ...![]()
![]()
![]()

Robinzon Kruso:Gazdarice pa ono sto mogu reci je I couldn't agree with you more......
Tu si upravu, samo iskusto podize standarde na visok, visi i najvisi nivo tako da je u tom slucaju biranje neminovno.
NPR: Ako provedes jedno vreme sa tipom koji je bolesno ljubomoran koji te maltretira, ocigledno je da ces posle raskida naci boljeg od njega jer su tvoji standardni niski i na svakom koraku ima boljih od njega. Medjutim ako neko vreme provedes sa tipom koji ti je pruzao i znacio mnogo u zivotu u svakom pogledu i raskid bude zbog nekog razloga neminovan onda je ocigledno da ce onaj sledeci mnogo teze zauzeti njegovo mesto jer su tvoji standardi porasli.... Tako da biranje ide sa godinama, jer valjda tada covek zna sta hoce od zivota..[/b
Mozda si u pravu, ko zna...kosmopolit:taj neko ( niko ) , ti moze zatrebati nekad Gazdarice ( iz licnog iskustva )
Gazdarica:Robinzon Kruso:Gazdarice pa ono sto mogu reci je I couldn't agree with you more......
Tu si upravu, samo iskusto podize standarde na visok, visi i najvisi nivo tako da je u tom slucaju biranje neminovno.
NPR: Ako provedes jedno vreme sa tipom koji je bolesno ljubomoran koji te maltretira, ocigledno je da ces posle raskida naci boljeg od njega jer su tvoji standardni niski i na svakom koraku ima boljih od njega. Medjutim ako neko vreme provedes sa tipom koji ti je pruzao i znacio mnogo u zivotu u svakom pogledu i raskid bude zbog nekog razloga neminovan onda je ocigledno da ce onaj sledeci mnogo teze zauzeti njegovo mesto jer su tvoji standardi porasli.... Tako da biranje ide sa godinama, jer valjda tada covek zna sta hoce od zivota..[/b
------------------------------
Eh, provedoh veceri sa svakakvim likovima i dodjoh do zakljucka da se ne treba zadovoljavati s onim sto ti zaista ne odgovara, odnosno ne ispunjava te...
Pri tom, podrazumijeva se i da zahtjevi koje postavljas, treba da budu realni...
Nazalost, mnogi ljudi se umore od trazenja onog sto zele te se zadovolje s mnogo manjim od toga...
Gdje je tu sreca...???