Pusto ostrvo ?

E pa Gazdarice, nisam neki strucnjak ali ce moji prsti sami zaigrati na tvojim ledjima narocito oko kicmenog stuba i oko lumbalnih prsljenova L1 i L12, tu su najosetljivije funkcije. Ma masiram te od glave do pete, znas ja kad masiram onda masiram ne sitnicarim...

Gazdarice popi li kafu.

To sto nisi popila kafu nije nista strasno, a to sto te boli kicma to je vec problem, a da nisi mozda preterala u sedenju pored kompjutera pa se kicma malo umorila. Kako stojis sa fizickim aktivnostima? Trebas ojacati ledjne misice i tako rasteretiti kicmu....

Svakodnevno sjedim 10-12 h ispred compa... Takav mi je posao...
Vjezbe? Heh, tu i tamo... U stvari, u posljednje vrijeme natjerala sam se da malo pocnem s tim...
Ali, ne mogu naravno odjednom da se rijesim bolova...

Pa nije valjda neka Drzavna Bezbednost ili Spijunaza. U svakom slucaju poslacu ti e-mail pa da se upoznamo, sto da ne ja imam puno prijatelja sirom sveta a i radoznao sam u prirodi i volim tajne, pogotovu tajnovite zene...

vila_raviojla:
posmatrac:
a ja bih poveo vilu raviojlu. svidjaju mi se njeni postovi, ok razmislja.
uostalom i njoj bi bilo dobro da se makne od dzangrizave svekrve.

Hmm, Posmatrac, na neko mnooogo daleko pusto ostrvo na sred okeana koliko nas noge nose ili sta vec :P :P :P :P samo sto dalje od svekrve :P

ne zaboravi jednu stvar, ako imas dovoljno maste pusto ostrvo mozes naci u centru grada, a onda....

Back