Sa kojom biste forumasicom/forumasem ( uf kako glupo zvuci
) otisli na pusto ostrvo ?

Nešto mi je mozak stao. Kako se ono zove onaj momak što glumi Maneta u filmu Zona Zafirova. Ja bih s njim.Gazdarica:Pa kosmo ne bi bilo u redu da kazem, posto sam moderator... Jer, mogli bi me optuziti da favorizujem nekog...:?
![]()
Vojin Cetkovic...Zona:Nešto mi je mozak stao. Kako se ono zove onaj momak što glumi Maneta u filmu Zona Zafirova. Ja bih s njim.Gazdarica:Pa kosmo ne bi bilo u redu da kazem, posto sam moderator... Jer, mogli bi me optuziti da favorizujem nekog...:?
![]()
Izvinjavam se, meni je on prvi pao na pamet. A možda je i on forumaš, ko zna.Gazdarica:Vojin Cetkovic...Zona:Nešto mi je mozak stao. Kako se ono zove onaj momak što glumi Maneta u filmu Zona Zafirova. Ja bih s njim.Gazdarica:Pa kosmo ne bi bilo u redu da kazem, posto sam moderator... Jer, mogli bi me optuziti da favorizujem nekog...:?
![]()
Ali, ovdje je prica o tome s kim biste od forumasa isli na pusto ostrvo...![]()
Meni se on pravo sviđa a kad bi me ubili ne znam zašto. Ima neki đavo u njemu. Znam da nisam u temi ali ovo je jače od mene.Gazdarica:Pa vidis, ima i toga... Mozda on sad ovo cita...![]()
![]()
![]()
Usput, vidjela sam ga nedavno...![]()
Šta je pisac hteo da kažeIcarus::shock:
![]()
![]()
Gazdarica:Ma, zna on... :wink:![]()
![]()
ops: 8)
hm, hm, ako se vratim s letovanja... mozda ostanem na nekom pustom ostrvuObozavaoc:samo se ti lepo provedi na letovanju pa se cujemo posle![]()
Hvala, Gazdarice, shto cepidlachis umesto meneGazdarica:Ne bih da cjepidlacim, ali ispravno je obozavaLAC... :wink:
:*****Nymphea:hm, hm, ako se vratim s letovanja... mozda ostanem na nekom pustom ostrvuObozavaoc:samo se ti lepo provedi na letovanju pa se cujemo posle![]()