problem je kada se nailazi duplo vecom brzinom sto se ne zna da li ce nekom da padne na pemet u susednoj koloni da se prestroji i odjednom se nadje ispred nekoga ko juri
znaci, ljudi ne gledaju retrovizore, trebalo bi da ih svi imamo TRI [3]
dobra stvar je sto klinci ovde modifikuju izduvne sisteme, auspuhe, pa to grmi, zaprdjuje, puca, tako da ako nailazi velikom brzinom prvo ga cujemo, pa tek onda on projuri, a mi znamo da ne smemo da menjamo traku u tom momentu
ja generalno razmisljam o motociklistima, jer su najbrzi, volim da ih cujem kada prozuje, na vreme, i nije li neko pod dejstvom alkohola i/ili droge,a ostale ne fermam, trudim se da im pobegnem, ali se i sklanjam ako se nekom vise zuri od mene, ili vidim da ima opasnu masinu, i ne gubim zivce ako je neki sporac u najlevljoj traci, ili ga obidjem s desna, pa se on posle pomeri shvativsi da je smetao
znaci nemam komplekse, ali se zna u saobracuju ko kosi, a ko vodu nosi, i treba biti i dzentlmen, propustati, pa ce tako i nas propustati, neki mnogio mrljave, a neki su bas brzi, najbolje je kada svi vzimo istiom brzinom, to prosto tece kao reka
zna da bude problem nepredvidjeni, kada mora da se potpuno staje sve se zakrci ili par najlevljih ili najdesnjih traka rade putari, a neko bi bas tada da se ubacuje, nema mesta za sve... moze da dodje do nesporazuma