Da li dizelaši odlaze u istoriju?

Dva meseca? Pa traži pare nazad ili novi auto :D
svaki ponedeljak mi salju poruku, kao senior tehnicar ispituje i kaci kompjuter, sta li, da napravi, ponovii to sto ja osecem, a najverovatnije je mehanicki problem - opruga koja kvaci ne radi dobro, kod drugih cvt menjaci su 2 opruge, engage, a nije kompjuterski problem sto je pre probao update-ovanjem... i sad cute, ne javljaju se, a vreme tece, ovaj rental nije imao ni 1000milja, ja ga razgazujem, ali ne bih ga kupio opet, imprezu, bolji su crosstreck, narocito onaj od 2.5 litre, oni od 2litre ne mogu da povuku, jer nisu turbo, a izganjao sam dilerske 3 crosstrecka, nisam ih stedeo... ovaj od 2.5 litre nije los, samo je skuplji 10 hiljada, automatska klima, siber, koza, itd, ihajaj, plati pa klati

poslali su mi gift kartu na $50 zato sto sam strpljiv...dao sam je najmladjem detetu da kupi sebi sta god
pre tacno mesec dana sam dobio imprezu ganc novu od dilera ako je imla na sebi 500 milja, a pre su mi davali: crosstreck-a sam 3 provozao, oni nisu losi uopste.. i saljem im poruku da pitam sta se desava, ne cujem ih?
kaze do petka ce da valjda bude sredjeno, a rade sad imprezi walnut blasting?! - ludilo, pa to treba ovoj kiii sto cuci u garazi da se radi, sto si mi rekao da radim sam, i mislim i da bih znao kako...?! kako ce to da pomogne da salta "najprirodnije", da me ne zivcira kada nema momenat, i ne zakvaci do kraja, jer nije ubrzala dovoljno? kia ima 100 hiljada milja, a impreza ni 50 hiljada... i vidis da znaju da isti problem mogu da imaju, samo ja na ipmtrezi ne mislim da treba to da se radi uopste, 2 litre motor, stekce savrseno, pa ova nova nije bolja nista... van pameti

Poslednja izmena:
Kompresor, pištolj za peskiranje, gedore i posao gotov za sat vremena.
jeste, ali je moja poenta da ja resevam pogresne probleme, pa i drugi mi ih sada resavaju - pogresne, a ne prave probleme, jer sam pogubio prioritete, sav sam se pogubio, pa znas, pisao sam.. kia ce da saceka, neka sedi u garazi jos, gde bih inace sad sa njim po zimi, mecave? zivot mi je bre mecava, i stihija...

Back