Puši – Ne puši

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne spadam u one koji ce da osude one koji puse, niti sam ikada bilo kome rekla da to nije zdravo ,da nije dobro i da treba da ostavi duvan..
ali sam protiv pusnja po kucama, ono kada ti dodju gosti troje cetvoro i vise ,od toga samo jedno ne pusi ostali puse i zadime ti ceo stan,
da ne mozes da ga izluftiras tri dana posle njih i nekih dvadsetak cigareta koje popuse dok sede u gostima.svi moji prijtelji koji dolaze kod mene
a dolazi se, znaju da to ne volim, ispostovali su me i niko ne pusi dok je kod mene u poseti osim na terasi....imam lepu veliku terasu,sredjenu
i leti svi sedimo na terasi ..nij tesko pogoditi i zasto...:D

Po meni, sasvim ok stav
ja NIGDE neću da zapalim cigretu ako se tu ne puši - to je osnovno poštovanje
a i inače volim terase...:D više nego zatvorene prostore

Po meni, sasvim ok stav
ja NIGDE neću da zapalim cigretu ako se tu ne puši - to je osnovno poštovanje
a i inače volim terase...:D više nego zatvorene prostore

u tom slucaju, kod mene ti terasa ne gine..:lol:

- - - - - - - - - -

ma to je sasvim ok i ja sam svuda na terasi

- - - - - - - - - -

a sto vi iz ljubavi ne trpite nego jadni pusaci iz ljubavi da ostave? :mrgreen:

to dlugomir mantra o ljubavi kod pusenja...:mrgreen:

Ne, nije u pitanju ******** ,vec pusenje cigareta.
Da li biste bili u vezi sa osobom koja pusi a vi ste nepusac .
Kako stojite sa tim ..Ljubite se a partneru je zadah iz usta sa ukusom duvana

Prava tema gospodicna. Moja sadasnja druzbenica je curasica sa 1,5 pakli dnevno. Ja osobno mrzim cigarete i prva zena je bila samo pusacica ekologije, sto je bilo izvrsno.

Ova mi se pod kozu uvukla, pa mi tesko da je se kurtalisem. Kako da napravim strategiju da joj doakam sa pusenjem? Prosim lijep savet.

Ili da se raskantamo, pa po agencijama za bracno savjetovanje da potrazim druzbenicu. P O M O Z I T E H I T N O je, ide zima i zatvoreni prozori.

Ne, nije u pitanju ******** ,vec pusenje cigareta.
Da li biste bili u vezi sa osobom koja pusi a vi ste nepusac .
Kako stojite sa tim ..Ljubite se a partneru je zadah iz usta sa ukusom duvana

мени мм нпр никад ни реч није рекао
једино откад имамо минија не пуши се у кући.

- - - - - - - - - -

иначе ја сам почела да дуваним с неких 20 година, и то уз неког тадашњег момка
који је фазон две године касније престао да пуши и онда смарао и мене да престанем
втф
и онда дошло до тога да као цео дан смо заједно и ја једва чекам да оде негде да запалим једну лол

Pušač sam i nikad nijednoj mojoj nepušačici (mislimo na cigare, jelte :mrgreen:) nije smetao moj duvan. Nijednoj nije smrdela ni moja odeća. Postoje žvake, ploske rakije, postoje i parfemi, ali najvažnije je da je njoj do mene stalo, onda ni taj nazovi duvanski smrad nije problem.

Ko izlazi zna gde god uveče da izađeš ima alkohola i duvana, da one ozbiljnije stvari ovde ne spominjem. Ako kome i smeta, otrpi zbog druženja. Kad radiš neku žurku, druženje kući, mora da spremiš klopu (ili bar grickalice), piće, kafu i pepeljare. Druženje bez toga nije ono pravo. Meni nije problem da palim jednu na drugu, ali mi nije ni problem da ceo dan budem bez cigara. Međutim u stanove gde je pušenje zabranjeno ne idem na druženja za odrasle. Nije iz inata, ali nije to to, pa što da se mučim džaba.

Sreća da je moje društvo pretežno pušačko, pije, jede meso i nije inficirano fiks idejama o zdravom životu i sličnim pizdarijama. :cool:

мени мм нпр никад ни реч није рекао
једино откад имамо минија не пуши се у кући.

- - - - - - - - - -

иначе ја сам почела да дуваним с неких 20 година, и то уз неког тадашњег момка
који је фазон две године касније престао да пуши и онда смарао и мене да престанем
втф
и онда дошло до тога да као цео дан смо заједно и ја једва чекам да оде негде да запалим једну лол

:rotf:

- - - - - - - - - -

Prava tema gospodicna. Moja sadasnja druzbenica je curasica sa 1,5 pakli dnevno. Ja osobno mrzim cigarete i prva zena je bila samo pusacica ekologije, sto je bilo izvrsno.

Ova mi se pod kozu uvukla, pa mi tesko da je se kurtalisem. Kako da napravim strategiju da joj doakam sa pusenjem? Prosim lijep savet.

Ili da se raskantamo, pa po agencijama za bracno savjetovanje da potrazim druzbenicu. P O M O Z I T E H I T N O je, ide zima i zatvoreni prozori.

Zasto bi se raskantao ako ti je sa njom lepo..doakavanja i zabrane i ucene nisu u redu a i bez efekta su
.mozda da joj na lep nacin kazes da ti smeta dim od cigareta i da je zamolis da smanji ili da ne pusi u stanu u kom ste

Ne spadam u one koji ce da osude one koji puse, niti sam ikada bilo kome rekla da to nije zdravo ,da nije dobro i da treba da ostavi duvan..
ali sam protiv pusnja po kucama, ono kada ti dodju gosti troje cetvoro i vise ,od toga samo jedno ne pusi ostali puse i zadime ti ceo stan,
da ne mozes da ga izluftiras tri dana posle njih i nekih dvadsetak cigareta koje popuse dok sede u gostima.svi moji prijtelji koji dolaze kod mene
a dolazi se, znaju da to ne volim, ispostovali su me i niko ne pusi dok je kod mene u poseti osim na terasi....imam lepu veliku terasu,sredjenu
i leti svi sedimo na terasi ..nij tesko pogoditi i zasto...:D

Sad ja zamišljam situaciju. Nova godina, proslavilo se, najeli se, napili, izmenjali poklone, pa da blagoslovimo novu godinu završimo u krevetu kako je i red. :per:

Posle vatrenog seksa ležimo razbacani po krevetu, oznojeni, raščupani, zadihani, ja gledam gde su mi cigare da pobedonosno zapalim,a ti me hladno usmeriš na terasu. :eek:

Nina, kako god da je velika i sređena, januar je ženo. Nisam ja Eskim. :rotf:

Sad ja zamišljam situaciju. Nova godina, proslavilo se, najeli se, napili, izmenjali poklone, pa da blagoslovimo novu godinu završimo u krevetu kako je i red. :per:

Posle vatrenog seksa ležimo razbacani po krevetu, oznojeni, raščupani, zadihani, ja gledam gde su mi cigare da pobedonosno zapalim,a ti me hladno usmeriš na terasu. :eek:

Nina, kako god da je velika i sređena, januar je ženo. Nisam ja Eskim. :rotf:

Sta kukas, ni zima u januaru vise nije kao sto je bila..:lol:
Mada, posle jedno pet, set puta :mrgreen:, dozvolila bih ti da zapalis jedan cigar..zasluzio si..:malav:

Back