pushenje

pa ja ne biram nikakve cigarete,ali ko sam ja da uticem na nekoga sta ce i da li ce da pusi :)

a naravno da moze da mi se svidi neko i pre nego sto saznam da li je pusac ili ne...i bila bih luda da propustim nekoga ko mi se veoma svidja...mislim to je retkost pa zato :)

pa ja ne biram nikakve cigarete,ali ko sam ja da uticem na nekoga sta ce i da li ce da pusi :)

a naravno da moze da mi se svidi neko i pre nego sto saznam da li je pusac ili ne...i bila bih luda da propustim nekoga ko mi se veoma svidja...mislim to je retkost pa zato :)

Zasto da ne utices..obe strane znaju da nesto nije dobro..;)
Nije retkost..ako cenis sebe i svoje principe..ako je rec samo o izgledu,to je druga tema..;)
Tako isto o nekome saznajes,da li ima kesh..;).cime se bavi..cita li knjige..itd..:)

da ne uticem - jer nemam pravo da uticem nekome na zivot i njegove odluke.mogu da sugerisem i iznesem moje misljenje,a da uticem ili insistiram - nikako.tudj zivot i tudji izbori.nesto na sta svako ima pravo.van moje moci i dometa,razumes?

pa meni jeste retkost georgejune bas zato sto cenim i sebe i svoje principe :)
da ne cenim bilo bi daleko lakse :)

i uopste ne pricam o fizickog izgledu,rekla bih da nisam preterano zahtevna,jedino sto mora biti visi od mene :lol:

Pa slusaj..da si studirala medicinu mogla bi jel..;)..ako covek ima zivotnih iskustava..kao ja na primer..sa bivshim vishkom kilograma...naravno da mogu i zelim uticati na gojazne..:)
I ovo pushenje i kilogrami..je vise izgovor..ako ostave pushenje potegnu za slatkisima..fol..;)..nema volje..samo to..

Pa slusaj..da si studirala medicinu mogla bi jel..;)..ako covek ima zivotnih iskustava..kao ja na primer..sa bivshim vishkom kilograma...naravno da mogu i zelim uticati na gojazne..:)
I ovo pushenje i kilogrami..je vise izgovor..ako ostave pushenje potegnu za slatkisima..fol..;)..nema volje..samo to..
nemas pravo ni na koga da utices.
mozda je nekome lepo u njegovoj debeloj kozi shvatas?
nema promene dok covek sam ne odluci i ne prelomi u glavi...a svo tupljenje sa strane predstavlja puko kljucanje po mozgu zbog kojeg bih ja poslala nekog u 3 lepe da krene sa primenom istog u mom slucaju ( mada ne patim od viska kilograma niti sam pusac :) - ali bih bila krajnje netolerantna :) ).
uostalom da li ti mislis da pusaci ne znaju da pusenje nije zdravo :shock: ili da gojaznost nije dobra...razmisli...neces ti nikome otkriti ameriku niti ces ga naterati da uradi nesto dok sam ne prelomi sta hoce ;)

Nisi me razumela..moja majka na pr.nema blage veze sta je procenat mlecne masti..takodje stariji ljudi misle da su pametni i nikoga po difoltu ne slushaju..imaju lose navike koje im...samo ne daj boze.. neka bolest ili intervecija upali lampicu...malo jasnije?;)
Takodje ako mi se neko obrati za pomoc..u smislu treninga naravno da uticem..;)
Poznati su mi takodje izgovori..''meni kilogrami ne smetaju''..pushenje takodje..i znas sta se desi..ne radi lift..:D..naravoucenije..zovemo hitnu pomoc..;)

Сваки покушај ''утицања'' на неког ко не жели да се на њега утиче и ко није спреман на промене - бесмислен је!
Ако неко затражи помоћ или искаже жељу да нешто промени у свом животу - онда радо пружам помоћ!

@george: ako ti neko trazi pomoc i podrsku naravno da treba pomoci ali opet ne soliti pamet nego imati mere u deljenju svog istkustva i motivisati osobu a ne drviti mu,jer je,bar kod mene to kontraproduktivno :)

sto se mene tice u porodici su svi krajnje osvesceni po pitanju ishrane,ali oni sto datiraju od pre drugog svetskog rata tesko da ce biti spremni da promene misljenje...nista ne ide na silu ali nista :)

@george: ako ti neko trazi pomoc i podrsku naravno da treba pomoci ali opet ne soliti pamet nego imati mere u deljenju svog istkustva i motivisati osobu a ne drviti mu,jer je,bar kod mene to kontraproduktivno :)

sto se mene tice u porodici su svi krajnje osvesceni po pitanju ishrane,ali oni sto datiraju od pre drugog svetskog rata tesko da ce biti spremni da promene misljenje...nista ne ide na silu ali nista :)

Ma ja bre ni 'ranu ne solim kamoli pamet..:D
Nego to su foliranti..kao ''jao sto super izgledas''...''imas neki savet''...''moram da smanjim ovo ono''..i onda glavu u frizider..;)

Back