Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
U stilu Don KihotaPICKOOOO
IZDAO SI BLEJU
ja mislio ti si jaci od dusmana okupatora
a,ti jaje obicnoccc

Mnogo je,bolje pljeku da uzmem i da se najedem...A jeftinije je krdza...Eventualno grebanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stilu Don KihotaPICKOOOO
IZDAO SI BLEJU
ja mislio ti si jaci od dusmana okupatora
a,ti jaje obicnoccc
U stilu Don Kihota
Mnogo je,bolje pljeku da uzmem i da se najedem...A jeftinije je krdza...Eventualno grebanje...
zato je kupujem crveni Winston 100s
pljuga traje dobrih 5 minuta
i ne treba ti vise od 6 cigareta dnevno
ta jedna pakla winstona ti bez frke zameni 3 pakle crvenog lakija
hteo bih da prekinem ,ali stvarno nemam zelju nesto :/
Ma ja pljugam kratki,plavi....100s sam u CG duvanio...Al kostao je 2.20 sto je ebenih 260 dinara...Nzm koliko je ovde...
Jel imaju West cigarete da se kupe u Srbiji i dalje???
ja nikad nisam voleo kratki winston
fuujPP
kratki je sad ovde 150,a dugi 160
Da imaju
i to dve vrste , obican i onaj West Plus Charkoul
I kao i sve druge pljuge koje se uvoze iz Skoplja West je idalje 110 (tj nije poskupeo)
Da imaju
i to dve vrste , obican i onaj West Plus Charkoul
I kao i sve druge pljuge koje se uvoze iz Skoplja West je idalje 110 (tj nije poskupeo)
Bolje uzmi Drinu nego to...
dap.....sada pokusavam da smanjim, da razvucem paklicu na 2 dana ali ne ide...
a cigarete su mi skupe mnogo, Marlboro flavor..
ali ne mogu Lucky vise, pusila sam to godinama i shvatila da mi vise ne prija toliko dok mi je Marlboro savrsen trenutno
protiv cigareta sam...ne znam cemu to i sta ljude tera da pocnu sa tim djubretom...
Jeeee... uvek sam zavidila onima kojima psiha ne trazi svaki dan cigaru, kao Mrkiju.
Kod mene bese 2 kutije vec dugo/ dan.
Ostavila sam ih, posle 1000. neuspesnog pokusaja stvarno sam dobila zelju to da uradim bez povratka nazad. Uzasno mi se spava, pa legnem i ne mogu da spavam jer zamisljam kako dimim.Blokiram misli i izguram krizu.
A nisi primetila što kašlju ko konjine raspale, trule i crne?
Samo ti navodi ljude na pušenje cigareta, i postovima i avataromBolje nešto zdravije da pušite
![]()
Pfff... msm da to nije do psihe već do toga koliko uzimaš dnevno i koliko ti treba da se navučeš... a to valjda zavisi od genetike... Ja uzmem par na svakih deset dana.. nekad popušim paklu za veče. I ne razumem kako to da neko ne može bez cigara, mada ne bih ni volela da saznam.
Pa Dark... Pisali smo o svemu..Ali to? To? Nemoj me zezati, mani se toga... Dok jos nije kasno...
![]()
Wild, da ne ideš ti u umetničku? Podsećaš me na jednu curu![]()
Ja vec dve godine, mogu da pusim 7 pakla za nedelju dana, a mogu da ne pusim uopste...Do sad sam trebao da se navucem valjda?
pitanje glasia li pusite???(cigare ili cak travu ili nesto drugo.. :wink: )ja nepusim ali nemam nista protiv pusaca..znala sam i ja povuc dim dva.....soooo...Do you smoke???
sad kad si me nazvala Dark postala sam svesna koliko mi je ocajan nicklozacki je, ali me mrzi da menjam
heh, pokusavam da smanjim, mislim da sad vec uspevam polako, a da prestanem ne zelim niti mogu (:
Da,navukla sam se evo 2 godine,bezbroj puta sam pokusala da prestanem ali bezuspjesno.
Cak sam nedavno i vutru pusila,mislim da necu prestajat iako bih voljela.