Pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme JE$KA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U stilu Don Kihota :lol:
Mnogo je,bolje pljeku da uzmem i da se najedem...A jeftinije je krdza...Eventualno grebanje...

zato je kupujem crveni Winston 100s
pljuga traje dobrih 5 minuta
i ne treba ti vise od 6 cigareta dnevno
ta jedna pakla winstona ti bez frke zameni 3 pakle crvenog lakija :P
hteo bih da prekinem ,ali stvarno nemam zelju nesto :/

zato je kupujem crveni Winston 100s
pljuga traje dobrih 5 minuta
i ne treba ti vise od 6 cigareta dnevno
ta jedna pakla winstona ti bez frke zameni 3 pakle crvenog lakija :P
hteo bih da prekinem ,ali stvarno nemam zelju nesto :/

Ma ja pljugam kratki,plavi....100s sam u CG duvanio...Al kostao je 2.20 sto je ebenih 260 dinara...Nzm koliko je ovde...

Ma ja pljugam kratki,plavi....100s sam u CG duvanio...Al kostao je 2.20 sto je ebenih 260 dinara...Nzm koliko je ovde...

ja nikad nisam voleo kratki winston
fuuj :PPP
kratki je sad ovde 150,a dugi 160
Jel imaju West cigarete da se kupe u Srbiji i dalje???

Da imaju
i to dve vrste , obican i onaj West Plus Charkoul
I kao i sve druge pljuge koje se uvoze iz Skoplja West je idalje 110 (tj nije poskupeo)

kao što već negdje napisah, mrzim cigarete.
radije bih probala travu, kad bih bila u situaciji da biram, mada me ni to ne privlači.

i da, nešto najgore mi je kad vidim roditelje da puše pored svoje male djece.:roll:

dap.....sada pokusavam da smanjim, da razvucem paklicu na 2 dana ali ne ide...
a cigarete su mi skupe mnogo, Marlboro flavor..
ali ne mogu Lucky vise, pusila sam to godinama i shvatila da mi vise ne prija toliko dok mi je Marlboro savrsen trenutno

ja nikad nisam voleo kratki winston
fuuj :PPP
kratki je sad ovde 150,a dugi 160

Da imaju
i to dve vrste , obican i onaj West Plus Charkoul
I kao i sve druge pljuge koje se uvoze iz Skoplja West je idalje 110 (tj nije poskupeo)

Ne znam,ja ga konzumiram vec dugo meni je dobar...
West je najgora krdza koja postoji...Elem,jednom nisam imao dovoljno za neke kvalitetnije pljuge i uzmem to *****. Uz kombinaciju sa belim dovelo me je do nevidjenog pegliranja. Bolje uzmi Drinu nego to...

dap.....sada pokusavam da smanjim, da razvucem paklicu na 2 dana ali ne ide...
a cigarete su mi skupe mnogo, Marlboro flavor..
ali ne mogu Lucky vise, pusila sam to godinama i shvatila da mi vise ne prija toliko dok mi je Marlboro savrsen trenutno

Pa Dark... Pisali smo o svemu.. :D Ali to? To? Nemoj me zezati, mani se toga... Dok jos nije kasno... ;)

protiv cigareta sam...ne znam cemu to i sta ljude tera da pocnu sa tim djubretom...
tumblr_lrl519y4E81qdres4.gif

Sve sto je dobro,ili je perverzno ili goji :)) ???
me,lozis ? :lol:
aj ,bezi u pic.ku materinu

Jeeee... uvek sam zavidila onima kojima psiha ne trazi svaki dan cigaru, kao Mrkiju.
Kod mene bese 2 kutije vec dugo/ dan.
Ostavila sam ih, posle 1000. neuspesnog pokusaja stvarno sam dobila zelju to da uradim bez povratka nazad. Uzasno mi se spava, pa legnem i ne mogu da spavam jer zamisljam kako dimim. :dash: Blokiram misli i izguram krizu.

Pfff... msm da to nije do psihe već do toga koliko uzimaš dnevno i koliko ti treba da se navučeš... a to valjda zavisi od genetike... Ja uzmem par na svakih deset dana.. nekad popušim paklu za veče. I ne razumem kako to da neko ne može bez cigara, mada ne bih ni volela da saznam.

Pfff... msm da to nije do psihe već do toga koliko uzimaš dnevno i koliko ti treba da se navučeš... a to valjda zavisi od genetike... Ja uzmem par na svakih deset dana.. nekad popušim paklu za veče. I ne razumem kako to da neko ne može bez cigara, mada ne bih ni volela da saznam.

Ja vec dve godine, mogu da pusim 7 pakla za nedelju dana, a mogu da ne pusim uopste...Do sad sam trebao da se navucem valjda?

Poslednja izmena:
pitanje glasi:Da li pusite???(cigare ili cak travu ili nesto drugo.. :wink: )ja nepusim ali nemam nista protiv pusaca..znala sam i ja povuc dim dva.....soooo...Do you smoke???

Da,navukla sam se evo 2 godine,bezbroj puta sam pokusala da prestanem ali bezuspjesno.
Cak sam nedavno i vutru pusila,mislim da necu prestajat iako bih voljela.

Back