Pušenje

Posle optužbi da su teme dvosmislene evo jedne koja to zasigurno nije...
Da li pušite?
Da li izluđujete ukućane duvanskim dimom (ili obrnuto izluđuju li oni vas)?
Kojim trikovima se služite da eliminišete neprijatan zadah duvana iz prostorije?
Smatrate da su priče o štetnosti cigaraeta preterane?
Mislite da ako ne pušite ženske cigarete niste dovoljno ženstvene?

Da
ne posto i goran pushi
ne pushimo u stanu a i ako zapalimo unutra to je samo kada je sve otvoreno i uz to upalimo mirishljavi shtapic
nisu preterane,samo sto neko ima vece sanse da oboli a neko manje
ne volim zenske pljuge(chachkalice)

P.S. uskoro uzimam odmor nedelju dana i bacam pljuge...:otkacio: :evil:
muka mi od njih vise,al mi tako trebaju kada zagusti....ne znam kako cu....

ne i ne smeta mi..nikome ne zvockam..volim muskarca sa cigaretom..kada bih pusila stvarno..to bi bilo sa mustiklom..:) svidja mi se..ima stila i damski je..

Da li pušite?
Kojim trikovima se služite da eliminišete neprijatan zadah duvana iz prostorije?

Ja pušim, ali mi to užasno smeta. Mogu samo da zamislim koliko smeta drugima.
Muž mi zvoca kad preteram, pa ja malo smanjim sa cigaretama, ali kad sam na netu- ne pitaj...jedna za drugom...

nisam pusac.

i smetao mi je duvanski dim dok my nije ponovo propusio..
prija mi njegov dah..i sada sa mirisom duvana..

ali..pusi samo van kuce..lepo vreme pa sad uzivamo na terasi..

a kad bude zahladnelo? ako ne ostavi duvan do tada, napravicu ugodjaj..pa cu mu izneti cebence da se ne prehladi..

volim miris aromatizovanog duvana..
e TE cigare bi rado zapalila i pustila da gore u sobi..

egypt u vasem stanu..

ne i ne smeta mi..nikome ne zvockam..volim muskarca sa cigaretom..kada bih pusila stvarno..to bi bilo sa mustiklom..:) svidja mi se..ima stila i damski je..

Hm..
Komentar na ovo i na jos jedan post u kome stoji "poroci su sexi":
ljudi, u pitanju je ZDRAVLJE I VAS I VASE OKOLINE!

Nisam pusac, i dok sam zivela sa roditeljima-nepusacima, kada bi neko drugi pusio u stanu, resavali smo problem promajom i cestim pranjem zavesa..
Tada sam, cim mi dodju drugarice koje puse, odmah brze bolje spremala pepeljaru, da im ugodim, iako mi je vrlo, vrlo smetalo.
Danas je drugacije.
Udata sam, zivim sa suprugom, koji je sportista-oboje smo bas ogorceni protivnici pusenja i smrada koji cigarete ostavljaju za sobom.
U nasem stanu pusenje nije dozvoljeno, gostima pusacima je ostavljen izbor da izadju na terasu i tamo popuse cigarete, uz pice ili kafu. Zimi je tretman identican, pa ko voli na minus, nek' izvoli..
Pusaci ce uvek naci izgovor-jeste, stetna je i neka hrana, pa je jedes. Stetno je ovo ili ono pa se koristi-dok ne ugrozava moje, zdravlje moje dece i okoline, ja mogu da radim sa svojim telom sta hocu-ali, opet, kazem, zdravlje je na prvom mestu, pa se trudim da ovakav stav nikada ne praktikujem..
Primer1: zena je primljena u bolnicu zbog tumora na dusniku.. Srecom, dobrocudnog.. Njen komentar kada joj po stoti put posavetuju da prestane sa pusenjem-"od nas sestoro koji smo lezali u istoj sobi sa tumorom, SAMO (?!) nas cetvoro su pusaci, nema pravila.."
KAKVA JE OVO BESMISLICA-NEMA PRAVILA?? DA, PRAVILA IMA-PUSENJE IZAZIVA RAK!
Primer2: majka dva decaka, je pusila tokom obe trudnoce. Stariji decak ima astmu.. Ona je sada trudna sa trecim detetom, izlazi iz sobe kad pusi, da ne smeta starijem sinu??!! KO SLJIVI DRUGO DETE ILI OVO KOJE TRENUTNO NOSI.. MA DA, NIJE MAMA KRIVA STO SAMO STARIJI SIN IMA PROBLEMA SA DISANJEM..
Primer3: zena koja je pusila tokom cele trudnoce se porodila i dete je sasvim zdravo. Ona svojoj prijateljici koja pusi u trudnoci kaze: "ja nemam prava da ti prigovaram, ja sam pusila sve vreme i moje dete je ok".. Svest o tome da je dete TRENUTNO ok, ne postoji.. Svest o tome da se IZVUKLA ovog puta kroz iglene usi takodje ne postoji. Sigurno ce i u narednoj trudnoci pusiti..
Necu vise da zauzimam prostor, jasno sam iskazala svoje misljenje..
Drago mi je sto postoje ljudi poput mojih tetke i tece koji su posle vise decenija pusenja, ipak resili da ostave-i to odjednom, bez kolebanja-karakter je karakter..
Ruzna strana medalje je, sto su oboje to uradili kada su shvatili da ZAISTA njihovi zdravstveni problemi poticu od pusenja.
Resili su da ne budu slepi do kraja svog zivota..

Себе сматрам толерантним непушачем.

Не волим да спавам у задимљеном и више ми смета смрад пепељаре него сам дим...тако да драге госте луфтирам увече. Иначе сам врло трпељива према пушачима.

I veruj mi, tvoji prijatelji pusaci su ti veoma zahvalni na tome...Ne volim kad u gostima moram nesto da se suzdrzavam od pusenja ili da me sabijaju po terasama i prozorima, kuhinjama da bih popila kafu ...obicno kod takvih ljudi ne idem u goste.

Ljudi u sivim uniformama i crnim uglancanim čizmama, marširaju niz Unter den Linden. Oko ruke su im crvene trake sa crnim kukastim krstovima. Njihove "svastike" ne znače ništa drugo do ZABRANJENO PUŠENJE. Među njima je i njegova Marina, prava arijevka. Kosa boje konjaka leprša joj na povetarcu i povremeno zaklanja oči boje plićaka mora, što gledaju preko glava uniformi.

U svojoj desnoj ruci, ona visoko drži praznu pepeljaru, u levoj sprej za dezodorisanje prostorija. Korak joj je odlučan, struk i dupence vrckavi, pogled uperen prema tribini s koje Hitler drži govor. Njen zamamni dekolte drhturi i sluša: "Oni koji ne puše, neka me slede! Pušenje je deo judo-masonske zavere! Jevreji se dele na one koji puše i one koji ne puše!". Masom se prolomi poklič: "Rauchen Verboten!"

Njegova Marina bez treme prilazi tribini na kojoj stoji Hitler. Njen čovek zna šta ona tada misli: odobrava svaku firerovu reč, raduje se što bar neko razume njenu potrebu za čistoćom. Tla i vazduha. Hitler je pozdravlja oštro podignutom desnom rukom:
- Priđite, frau Marinac, partija ceni vaše higijeničarske napore. Za vas jedna mala pažnja, dve karte za Vagnerove Nibelunge.

Ona s kartama u rukama, praznom pepeljarom i sprejom za dezodorisanje prostorija, trči kući, svome čoveku.
- Ne, žao mi je ženice, neću moći u pozorište s tobom. Ne volim Vagnera, a i večeras je prenos polufinala. Igraju Mančester Junajted i Zvezda.

Себе сматрам толерантним непушачем.

Не волим да спавам у задимљеном и више ми смета смрад пепељаре него сам дим...тако да драге госте луфтирам увече. Иначе сам врло трпељива према пушачима.
svaka cast tebi,ali nije ok
jer ti si tolerantna a oni nisu
ako ja mogu da trpim dim u tudjoj kuci(i opet im idem na kafe)nek i oni trpe nedim u mojoj a ne da prete nedolaskom
nije fer,zaista

Ona pripaljuje cigaretu

mojim upaljačem i gleda me

kroz plamen

njene oči mi govore

ona prekršta noge

duboko uvlači dim

dok ga ispušta smeška se

i govori: "Naravno da možeš."

c045.gif

Hmmm...da li je ovo nesto na moj racun(smajli koji se ceska po glavi)
Da li pušite?
Ne, ostavila sam preeeee...mislim 6 god
Ne...ali ne volim da mi je u kuci pusnica:confused:
Osvezivaci prostorija, leti svi na terasu, otvoreni prozori...a i ne pusi se...:D
Ne mislim, ali dave sa tim...ko da ljudi ne znaju:roll:
:eek:

Back