- Poruka
- 1.458
Sad Ču morati i dveangel 021:Jedna cigara pred san..zatvori oči, duboko udahni, i zaplovi kroz noć.. ;-) LaHka ti i mirna bila.. 8-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad Ču morati i dveangel 021:Jedna cigara pred san..zatvori oči, duboko udahni, i zaplovi kroz noć.. ;-) LaHka ti i mirna bila.. 8-)
baba?????:Sad Ču morati i dve![]()
![]()
!!
angel 021:Evo nam i Lilče tu negde, sad ćem da je nafatam... ;-)
baba?????:Jaaaooo, pa možda bidne malo gužva![]()
![]()
![]()
, kad obe krenete "recitovati", neČu se moČi odlučit koju bi.......sluša'
![]()
![]()
!!!
lily-sid:....ta s'a se brigaS...sam ti sluSaj...i sFe je pod kontrolom... :wink:![]()
...sad Ce on...onak...iznenada...odjeDared... :wink:angel 021:Di si, bre, Lilče?Vide li kako nam junak umače..
;-)
lily-sid:...sad Ce on...onak...iznenada...odjeDared... :wink:![]()
...pozzzz... :wink:
lily-sid:...ta niS se ne brigaj, sele...ce pristignu...sFi...
...neg ja moram...al moram...poslat pozdraF i veliki poljubac...mom najsladJem Nesku...
...mmmmmmmmmm.....cmooooooooooook... :razz:
...uz pesmu..."Zar ne znas da prava ljubav godine ne broji".... :wink:![]()
lily-sid:...
najsladJem Nesku...
...mmmmmmmmmm.....cmooooooooooook... :razz:
Onomšto nam devojku zamalo ne osramoti, njemu, a?
![]()
Hmm...ma i ja sam slabašna na njega...mlloogoo je bre lep i dobru dušicu imade, pa ću mu oprostim bežaniju 8-)
Stariju sestru u ruku da poljubi, pa na velika vreta da se vrne u familiju..;-)
angel 021:...ni Neška ( to što nam on umače iz familije, ne mogu da prežalim
nenadm:cmooooooooooookčina bwe![]()
![]()
![]()
![]()
nenadm:cmooooooooooookčina bwe![]()
![]()
![]()
![]()
E sad,nenadm:ja kad udjem...ušao sam![]()
![]()
![]()
lily-sid:...uhhhh...sade cu joste pocrFeneti...no...radi seke...moradnem pitat...jel to u obraz... :wink: :razz:![]()
![]()
![]()
lily-sid:...uhhhh...sade cu joste pocrFeneti...no...radi seke...moradnem pitat...jel to u obraz... :wink: :razz:![]()
![]()
![]()
nenadm:radi seke.... u obraz...![]()
![]()
bar dok gleda...:wink:
![]()
angel 021:E sad,tu i ostani...
ima ti Onaj od gore odškrine vtratanca raja, da znaš
![]()
...toooooo...sele...ta praFa si...angel 021:A, jok! 8-) O'ma di treba.. 8-) .. dista je bre bilo, će ga usvojimo, naš da bidne..![]()
lily-sid:...eeee..tako more...inace bi me seka grdila...al...hihihi...zato se znade ponekad pogresit i...omaci... :wink:
...nemoj sele da s' protivu Neska,
Ta di ću da imadem s proću Neleta nešto :shock: , taman posla..Volem ja njega, znadeš ti to..pa i tebe mu čerez ljubavi dadosmo bez miraza, tako nam leg'o na herc..Sad ćem ponude da iznesem, samo da ovo čudo proradi..jbt, sva ću da se iskvarcujem dok jedan post ode..![]()
nenadm:Već su otškrinuta... kad sam devojče video...![]()
![]()
![]()
...cuj vid'o...a poljubio... 8-)nenadm:Već su otškrinuta... kad sam devojče video...![]()
![]()
![]()