Пуре BABAIZAM (š'o bi bata AlSo reka')

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:roll: prilozi za biJograFiju niKa i teLa Babe nam oMilJeTog , ovoga puta sa akcentom na telo :lol: :lol: :lol:
6562dbef.jpg
ilovehim.gif
thTHANK-ONTHE-BEECH.jpg

Š'o bi rekli, "VeČ vidŽeno"!!

Elem, dok ste vi hasali pod suncoberom i darivali se sa cveČe, ja sam jadan (moram sebe da žalim kad neČe niko :lol: :lol: ) rintačiJo pripremajući teren...

Ali ipak moram priznati da sam zadovoljan postignutim :lol: !!

Sve je na mestu i spremno za praznik rada .... još jedino kUranfile da nabavim :lol: :lol: !!

Talandara-1.jpg

Tri dana sam se ja mučiJo s čupanje korova, ravnanje terena, čišćenje talandare (Ču vam jednom objasnim za kaj se tak vika :lol: ) i roštilj kutije ...... Siju se!!
Ni malo lagan posao!!

Dva i po dana sam sedeo na ......

Sedalica-1.jpg

....i dumao, i dumao.....a tak to što je posao.....mislim, kad sedne klada na balvan, šta se sve ne roji .... :lol: :lol: :lol: :lol: !!

I kad sam konačno rešiJo šta i kako, odlučim se počastiti s obilaskom omiljene mi komšinice :lol: :lol: !!
Al' k'o uz očin!!
Komšija se ranŠe vrno, pa je malo strka nastala.....

Komsija-1.jpg

Sva sreČa što se pridržavam opisanog pravila u IV-om Njutnovom Zakonu, te sam kao i komšija, bio apsolutno ne vidljiv :lol: :lol: :lol: !!

Za tri'es sati se vrćem na ..... kriminalno mesto :lol: :lol: :lol: !!

F.

Baba, dobro ti jutro, čitav dan, ma dobar ti i čitav praznik! Baš si bio vredan, sve pohvale od mene za tebe! Nedostajao si mi na druženju ( a po spominjanju tebe, vidim i drugima, ali ne znam da li će ti to reći), ali spremam ja od danas nove količine bajadera u nadi da ćeš ih jednom probati. Ljubim te! (i sve tvoje sledbenike, babaiste) :D :D :D ...

baba?????:
Š'o bi rekli, "VeČ vidŽeno"!!

Elem, dok ste vi hasali pod suncoberom i darivali se sa cveČe, ja sam jadan (moram sebe da žalim kad neČe niko :lol: :lol: ) rintačiJo pripremajući teren...

Dva i po dana sam sedeo na .

....i dumao, i dumao.....a tak to što je posao.....mislim, kad sedne klada na balvan, šta se sve ne roji .... :lol: :lol: :lol: :lol:

F.
:twisted: :twisted: jest kad rintacis sedeci na.... i dumas dumas dumas....a iz balvana se roje...pa pravac na kladu... :twisted:

elem...htedoh reci.. :shock: ovde pusto... :shock: ... :twisted: sad cem ja da popnem temu na vrh ako nista drugo... :roll: :roll: :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back