Пуре BABAIZAM (š'o bi bata AlSo reka')

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lily-sid:
.....naSla ona sos tebe da se sigra....ccccc...nece ondak ona skoro doma odanle... :twisted: ....
Pa i ja nekako račuNJam na to, al' opet, nesmem se za'ebavati, šta ako me dozer prevariJo, aaa, .....ja se opustim, tako reČi predŽem u nonšalantno agregatno stanje, a ona iznenada na kapiju, aaa???

"Što šupa nije završena.....Ova Jupa zatrpana.....Višnje još nisu povadŽene :shock: :shock: .....!!!"

Mislim, nema opuštanja dokle gode glogovina ne obavi pos'o :lol: :lol: :lol: !!

baba?????:
Ne, ja se apsolutno s tebom slažem :lol: :lol: :lol: !!
Posto se ovde radi naravno o novom muzickom pravcu prigodno sa osvrtom na bubnjarske mogucnosti palica i ritmicnom dodatku fergusona sa kosilicama,brusilicama i sl. a u svrhu uspostavljanja reda ALsoVom kumcetu na nacin jedinstven spustu obrva povodom ritma koji bi mogao biti tup ili jececi ovisno o nepreglednosti i novom nizu nota koje jos nisu objavljenje predlazem ja kao ucesnik ime AŽBABABAIHAALEHANAIBABIZAM. Uf.
Cmock :D

. :shock: ..iZ odMAh Se upisUjem , poTpisUjem....jem...
Ja saM :roll: Maha-oBozavatelJica Nika i teLa :-D g.Babe :lol: :lol:
Bla.gif
jOj baBa kad bi se kLonirO .... :twisted:

fester970:
јбте вид ово!! ускоро БАБА ФАН КЛУБ :):):) :lol: :lol: :lol: :lol:
...nego sta!!!
...upisivam i potpisivam!!!

...Babo...trebaT ce ti par ljudi od poFerenje da T' pomognu vodiT klub...kuma imadeS (ost'o s' duZan za slaFlje...nije kum dugme...deder koje picence 'vamo...), pa se et' ja jaFljam za blagajnicu...dobroFoljno!!! :razz: :lol: :lol:
...znaEs da klub moraDne od neCeg ziFeti...pak Cem' organizirat' dobroFoljne priloZe... :razz:
...za JoHana sto DeRe...da T' priStedimo Fergusona... :lol: ..pak za KoNbajN...pak za PrikolCicu...i ostalu neo'hodnu meAnizaciju :lol: :lol: :lol: :lol:

lily-sid:
...nego sta!!!
...upisivam i potpisivam!!!

...Babo...trebaT ce ti par ljudi od poFerenje da T' pomognu vodiT klub...kuma imadeS (ost'o s' duZan za slaFlje...nije kum dugme...deder koje picence 'vamo...), pa se et' ja jaFljam za blagajnicu...dobroFoljno!!! :razz: :lol: :lol:
...znaEs da klub moraDne od neCeg ziFeti...pak Cem' organizirat' dobroFoljne priloZe... :razz:
...za JoHana sto DeRe...da T' priStedimo Fergusona... :lol: ..pak za KoNbajN...pak za PrikolCicu...i ostalu neo'hodnu meAnizaciju :lol: :lol: :lol: :lol:

Pih ... , ponudi mu suvozačko mesto .. ;) .. ili na vezivanju slame ili na kombajnu vezivanje džakova ili ...

(...ne dirajte našeg Babu... )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back