Пуре BABAIZAM (š'o bi bata AlSo reka')

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bretagne:
pozdarav za sve ljubitelje nebskih konjica i jahaca

Stars.jpg

Pa, Bretagne... :lol: baš se nešto tako i osečam... :lol: eterično i lansirano.. :lol: ;-)

angel 021:
Za tuj rabotu, ćeš mi pripomogneš malko 8-) ..al' ko kanda sve će se dobro svrši.. 8-)
Vi'š da nas je Nele sve otkačio..samo u nju gledi i nigde ga nema...mirišu mu crni pramenovi kao rane lipe u mom dvorištu.. :lol:
Ima da bidne..nešto mi se kaže.. ;-)

...et' rekoh ja...i seka bi zabaFu...ta napraFicemo je...i brez toga, jelte... :wink: :lol:
...Neco sreCiCe, eve nas zdruZiSe a naske niS ni ne pitaJu... 8-)

angel 021:
Tuj :lol: alavost malko priguši 8-) sas komšiku 8-) Pa njemu je obeća, davno.. 8-) Samo ti malko na Neleta pripazi...JER..kod sledeče bažanije, ima ga očetupam ko pile..
A ako se, ne daj Bože, toj desi, tvoj je red.. :lol: .pa će pregovaramo 8-)
DAJEM SEJU ZA ATAR CRNICE, PUNU ŠTALU I KOKOŠINJAC - a ti razmisli malko.. 8-)

LEEEELEEEEEEEE....nemo' me prodaFaS sestro, jer vidoh da odoh za serpanju ribe.... :shock: :? :wink: :lol:
...a kol'ko Fidim...hihihi.... ni njemu baS se ne pise dobro ak' zbriSe... :wink: :razz:
...cek...cek...odje i red ima...ete ti ga sade...sad vako, sad nako... :lol: :roll: :lol: ...pitam li se i ja stogodj :? ...oli je boljSe da cutim... :lol:
...eeee..toj se nekada drukCe reSaFalo... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

baba?????:
Ti samo treba da Čutiš, ka što reče, a sekana Če sve da reši :lol: :lol: :lol: !!

Ne da je tElentovana, čudo jedno :lol: :lol: :lol: !!
...si vid'o :shock: ...ta cudo od zene :wink: ...to se uvrgla na maminu stranu od baba ZviZdanine sestre po ujaku njezinog muZa vanbraCno dete... :lol: :lol: :lol: ...a meni ostaFi samo garaFe oke u amanet...staCes :? ...nekom neSto...mene toj zatreFilo...pa kadli u nekog pogledim iz oma se...smeSka... :wink: :lol: :lol:

baba?????:
Valjda NAŠIH :lol: :lol: :lol: !!

Vi'š da sam prva rezerva :lol: :lol: :lol: !!

...ta viS' da sam bidnula fina...pa onako, sFe nekako ne znadem kako bi se odrazila...ups...izrazila... :lol: :lol: :lol:
...ete ti ga sade...kadli nejma nikog, ondak nema, :? a sade odjedared i rezerFa 8-) ...a sto cu s tebe sade...ak' me udadu.... u dom te puStat nemerem, poFisok si da te ugurujem u ormare, a preko simsa...ne znam da l' CeS moCi... :lol: :lol: :lol:
...a ak' je Neca ljubomoran...ete ti belaja...ijuuuu :shock: ...ta zar ondak brez ijednog da ostanem...kuku mene ondak :-( ... :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back