- Poruka
- 1.458
Jbt-e, zakasnih na pos'oangel 021:Ja bi onog što noćaske sat zaboravi na mom jastuku, ako je možno..![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt-e, zakasnih na pos'oangel 021:Ja bi onog što noćaske sat zaboravi na mom jastuku, ako je možno..![]()
![]()
Bretagne:pozdarav za sve ljubitelje nebskih konjica i jahaca
![]()
baba?????:Jbt-e, zakasnih na pos'o![]()
![]()
!!
Vamo ti falim, a vamo kad se pojavim.....niđe te, mislim stvarno....Bretagne:.... u stvari meni falis
bretagne
ajd da i ti nekom falis a ne samo jababa?????:Vamo ti falim, a vamo kad se pojavim.....niđe te, mislim stvarno....![]()
![]()
!!!
Bretagne:ako ti treba zenski savet tu smo,
a za muske cekajpodne da se razbude
bretagne
OndaK Ču ja tebe uroljati kukomBretagne:...ako te p[ogeldam urokljivim okom
Jel' ti to imaš šaptača, il' si samo studiJoznaBretagne:samo za Babu i ljubitelje tenisa
![]()
"Gosn. Sudija, ali ja stvarno ne znam od kude mi puška u rukama :shock: !!"Alexanna:ajd da i ti nekom falis a ne samo ja8)
![]()
![]()
baba?????:Nego, udade li ti više LiliAn???
Uveklily-sid:...vidim ja...da se vami veseli... 8-)
angel 021:Za tuj rabotu, ćeš mi pripomogneš malko 8-) ..al' ko kanda sve će se dobro svrši.. 8-)
Vi'š da nas je Nele sve otkačio..samo u nju gledi i nigde ga nema...mirišu mu crni pramenovi kao rane lipe u mom dvorištu..![]()
Ima da bidne..nešto mi se kaže.. ;-)
angel 021:Tujalavost malko priguši 8-) sas komšiku 8-) Pa njemu je obeća, davno.. 8-) Samo ti malko na Neleta pripazi...JER..kod sledeče bažanije, ima ga očetupam ko pile..
A ako se, ne daj Bože, toj desi, tvoj je red...pa će pregovaramo 8-)
DAJEM SEJU ZA ATAR CRNICE, PUNU ŠTALU I KOKOŠINJAC - a ti razmisli malko.. 8-)
...a sFe..hihihi...preko tuDJih ledja...cccccc....baba?????:Uvek![]()
![]()
, samo se povod traži
![]()
![]()
!!
Valjda NAŠIHlily-sid:...a sFe..hihihi...preko tuDJih ledja...cccccc....![]()
![]()
![]()
![]()
...
...si vid'o :shock: ...ta cudo od zene :wink: ...to se uvrgla na maminu stranu od baba ZviZdanine sestre po ujaku njezinog muZa vanbraCno dete...baba?????:Ti samo treba da Čutiš, ka što reče, a sekana Če sve da reši![]()
![]()
!!
Ne da je tElentovana, čudo jedno![]()
![]()
!!
Gedaj u menelily-sid:...pa kadli u nekog pogledim iz oma se...smeSka... :wink:![]()
![]()
baba?????:Valjda NAŠIH![]()
![]()
!!
Vi'š da sam prva rezerva![]()
![]()
!!