"Puntomanija" trese Srbiju!!

Vozio sam ja skoro Z10, i ne vidim neku razliku između toga i Punta. Solidno. Obzirom da treba da smeni jugiće, odlično :D A inače je totalni prosek u svemu, ne može se baš nešto pohvaliti vrhunskim kvalititom i udobnošću, ali to za te pare i nije loše...

Pa kako moze da bude neka razlika kad se ona svodi samo na znak na maski hladnjaka i nazad ne pise punto vec zastava10.

A razlika izmedju tog auta i grande punta je vec drasticna

Odlican potez, ali za italijansku automobilsku industriju. Nece njihova rodjena drzava da ih pomogne, ali zato hoce "srpska" vlada.
Samo mi niko nije objasnio zasto bih ja, kao poreski obveznik, morao da ucestvujem u subvencionisanju gologuzije koja nije bila u stanju sama da kupi normalan automobil. Sto drzava ne subvencionise prekookeanska letovanja?

Pa kako moze da bude neka razlika kad se ona svodi samo na znak na maski hladnjaka i nazad ne pise punto vec zastava10.

A razlika izmedju tog auta i grande punta je vec drasticna

Pa jeste, a pritom i nije baš neka razlika, samo šte je Grande veći... I on će, koliko vidim, da ide staro za novo, i njega će nam valjaju Italijani. Za 9000 nije loš, samo mu je motorče nejako za tu kilažu.

Odlican potez, ali za italijansku automobilsku industriju. Nece njihova rodjena drzava da ih pomogne, ali zato hoce "srpska" vlada.
Samo mi niko nije objasnio zasto bih ja, kao poreski obveznik, morao da ucestvujem u subvencionisanju gologuzije koja nije bila u stanju sama da kupi normalan automobil. Sto drzava ne subvencionise prekookeanska letovanja?

ma to su sve muvanja. ta subvencija od iljadarke je vec uracunata u cenu novog auta i narod misli poklon od drzavu. umesto da smanji cene novih automobila ko sto je to zadnjih meseci uradio ceo svet radi krizu ova nasa politicka stoka zadrzala istu cenu na osnovu te razlike od iljadu evra. a bre u ameriku reklama platis jedan dodz dobijes dva dodza a nasi satro dobri pa subvencioniradu kupci. ma to su sve politicki bodovi za oni koji su gore a narod nema pojma ni o cemu. pa di je neka vlast negde u svet a narocito ova nasa crnogorska vlast u srbiju poklonila nesto narodu.jedino sto nam je dzaba poklonila to je osiromasen uranijum pa sad ubiram na tone krastavci krompir bostan. sve nam se povecalo.

Dosta je skidana koža ovom narodu...dovoljno je što ih rođena država potkrada... Da ne nabrajam sad...
...valjda su zaslužili subvenciju za jedan jebbeni auto od 6,7 ili kolko već košta hiljada eura...

Back