Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.304
Bespotrebno lozenje raje.Onda, je li Slovenija izašla iz NATO-a?![]()
Najavljen referendum isti dan neko od kolonizatora okrenuo dva broja telefona,sutradan nema referenduma ostajemo u NATO...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bespotrebno lozenje raje.Onda, je li Slovenija izašla iz NATO-a?![]()
Mislim da si ti na drogama, hm? NATO nije u ratu protiv Rusije. Čulo bi se gromoglasno usred Moskve da je NATO u ratu.Koje droge ovog puta uzimaš? NATO doživljava debakl za debeklom, gube rat svi skupa od jedne Rusije
Najveći luzerski savez u povijesti.
Albanija, Crna Gora, Zlovenija, Litva, Latva, Letva, sve moj do mojega
A u međuvremenu
Pogledajte prilog 1770843
Prrrc luzeru![]()
deluje neverovatno ali isto izgledalo neverovatno da Putin ode na Aljasku na sastanak sa Trampom,Ja tvrdim da neće, a od polako ništa. Načekat će se.![]()
Vjerojatnije je da Zemlja ravna ploča, nego da bi Slovenija istupila iz NATO-a.deluje neverovatno ali isto izgledalo neverovatno da Putin ode na Aljasku na sastanak sa Trampom,
ali eto...
![]()
kako ravna (ploča) sa toliko planina, brda, bregovaVjerojatnije je da Zemlja ravna ploča, nego da bi Slovenija istupila iz NATO-a.![]()
To je irelevantno. Kad bi Zemlja bila tzv. ravna ploča, da postoji divovska ruka koja bi dlanom ili prstima prešla preko Zemljine površine, nositelj te divovske ruke ne bi opipom osjetio niti jednu planinu, uključujući i Himalaje, a kamoli neko brdo ili brijeg.kako ravna (ploča) sa toliko planina, brda, bregova![]()
Ma jok NATO nije u ratu, samo masovno gubi tehniku i dragovoljceMislim da si ti na drogama, hm? NATO nije u ratu protiv Rusije. Čulo bi se gromoglasno usred Moskve da je NATO u ratu.
I NATO fino graniči s Rusijom preko Finske, unatoč tome što je nemoćni Putin zaratio protiv Ukrajine, samo da ne bi došlo do toga. Pukla Rusija ko kokica.![]()
![]()
Prehlađeni panoptičaru, NATO nema dragovoljce. To je profesionalni vojni savez.Ma jok NATO nije u ratu, samo masovno gubi tehniku i dragovoljce
u Ukrajini.
Pa Moskva je već prepuna NATO a, od Leoparda i Abramsa Bradleya do svih ostalih NATO kanti
Kako NATO ratuje najbolje su pokazali u Afganistanu, epsko bježanje jedva se spasiše od Talibana na galopirajućim magarcima, još im ostaviše desetine tisuća raznih vojnih vozila, čak i helikoptere
načiniše ih regionalnom supersilom
Nikakvo čudo što ih Rusi šamaraju ko majmune
Finska
Aaaaahahahahaha koliko ono vojnika imaju?
Pukla Rusija, a Rusija svakim danom sve veća
Prrrrrc
![]()
To je irelevantno. Kad bi Zemlja bila tzv. ravna ploča, da postoji divovska ruka koja bi dlanom ili prstima prešla preko Zemljine površine, nositelj te divovske ruke ne bi opipom osjetio niti jednu planinu, uključujući i Himalaje, a kamoli neko brdo ili brijeg.
Nepismeni neobrazovani zatucani domoljUbePrehlađeni panoptičaru, NATO nema dragovoljce. To je profesionalni vojni savez.
Tko je ono bježao iz Afganistana prije Amera? Ah da, to su bili "moćni" Rusi.Danas, 40-50 godina kasnije, Rusija nije ni sjena SSSR-a koji je popušio u Afganistanu od čobana s motkama i praćkama.
![]()
Uvrštenje Boga u jednadžbu nije potrebno da bi se objasnilo neke temeljne postavke o životu na Zemlji. Mi kao ljudi ne želimo vjerovati u slučajnost nastanka živog svijeta samo zbog svoje bahatosti i straha od toga da ne postoji nikakav uzvišeni razlog za postojanje života, a time i čovječanstva.eh sad divovska ruka...tu je sad božji entitet u pitanju, što naravno samo po sebi ide da sve ovo nije nastalo slučajno
Neidentificirani neubrojivi trole, odlazak Rusa iz Afganistana je ništa drugo nego eufemizam za bježaniju zbog poraza.Nepismeni neobrazovani zatucani domoljUbeda imaš minimum znanja znao bi razliku iznađu vraćanja u domovinu i paničnog bježanja
Rusi
Pogledajte prilog 1770856
NATO
Pogledajte prilog 1770855
Prrrrc.
Supersila br 1 bježi od čobana s praćkama i motkama
![]()
Neidentificirani neubrojivi trole, odlazak Rusa iz Afganistana je ništa drugo nego eufemizam za bježaniju zbog poraza.![]()
Opisuješ sebe.
Uvrštenje Boga u jednadžbu nije potrebno da bi se objasnilo neke temeljne postavke o životu na Zemlji. Mi kao ljudi ne želimo vjerovati u slučajnost nastanka živog svijeta samo zbog svoje bahatosti i straha od toga da ne postoji nikakav uzvišeni razlog za postojanje života, a time i čovječanstva.![]()