PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imali smo danas govornu vezbu iz srpskog. Trebali smo da blebecemo o nekoj muzici i budemo ubedljivi i dokazemo da je to dobra muzika. Ja sam trtljala o panku. Bogme bas sam lepo pricala. Ispljuvala politiku i drzavu. Rekla da ne treba da se predamo njima i njihovim laznim obecanjima.
Nastavnica nam je inace dosta savremena i odusevila se.
Bili su tzv. provokatori koji su mi postavljali neka bezvezna pitanja i davali tajne glasove. Dobila sam najvise glasova i peticu. :mrgreen:

Анархија долази од две старогрчке речи; ан и архе, а значи безвлашће, стање друштва без доминације и власти.

Обично се користи у негативном контексту као синоним за хаос
Анархизам је социјални покрет који се залаже за укидање друштвене хијерархије и свих органа власти. Анархисти се противе сваком ауторитету и сили и проповедају апсолутну слободу личности.

sad nek mi neko kaze sta je ovde negativno? Anarhija je najpravedniji sistem koji nazalost nije moguc, tacnije bice moguc kad ljudi budu bili razumni i pametni,a to je skoro pa nemoguce:)

sad nek mi neko kaze sta je ovde negativno? Anarhija je najpravedniji sistem koji nazalost nije moguc, tacnije bice moguc kad ljudi budu bili razumni i pametni,a to je skoro pa nemoguce:)

negativno je to sto se anarhisti od kad je sveta i veka valjaju po svojim povrackama i pijani spavaju po stanicama...
i nemoj sad da mi neko kaze da su pravi pankeri oni koji su sXe!

negativno je to sto se anarhisti od kad je sveta i veka valjaju po svojim povrackama i pijani spavaju po stanicama...
i nemoj sad da mi neko kaze da su pravi pankeri oni koji su sXe!

kazem ti :D ne moraju da budu straght edge,ali svakako njih ozbiljnije shvatam od onih kojima je punkerisanje izgovor da se napiju i da izigravaju kretene, ili jos gore kojima je punk izgovor sto ne znaju da sviraju :p...

kazem ti :D ne moraju da budu straght edge,ali svakako njih ozbiljnije shvatam od onih kojima je punkerisanje izgovor da se napiju i da izigravaju kretene, ili jos gore kojima je punk izgovor sto ne znaju da sviraju :p...

kako njih mozes ozbiljnije shvatati...bezanje od pravila je bila prvobitna zamisao a oni su sebi nametnuli pravila kao da su u manastiru...nema tu panka, nema samounistenja...:mrgreen:

Cool...Ne shvatam u cemu je poenta 'dokazivanja' da pank nije mrtav...Mislim da ljudi koji seru da pank nije mrtav tim svojim izjavama su i ucinili da neko pomisli da jeste...Tj. Mislim da ljudima nikada ne bi ni palo na pamet da je pank mrtav dok neki kvazi-panker nije odlucio da se 'buni protiv sistema' i povikao 'Punx not dead'. Kako bre da bude mrtav kad jos uvek postoje punk svirke i ljudi koji ih posecuju?!

Cool...Ne shvatam u cemu je poenta 'dokazivanja' da pank nije mrtav...Mislim da ljudi koji seru da pank nije mrtav tim svojim izjavama su i ucinili da neko pomisli da jeste...Tj. Mislim da ljudima nikada ne bi ni palo na pamet da je pank mrtav dok neki kvazi-panker nije odlucio da se 'buni protiv sistema' i povikao 'Punx not dead'. Kako bre da bude mrtav kad jos uvek postoje punk svirke i ljudi koji ih posecuju?!

Realno, pank je mrtav kao ideologija... ono sto danas vidimo to je uglavnom omladina koja o istom tom panku u koji se kune nema pojma nista...

slazem se

Back