PUNIŠA RAČIĆ

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista mi nazalost nismo "odradili".
niti sam ja za takav nacin "odrade".

ja vise preferiram vas nacin,vukovar i srebrenica.

tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise.

nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.

E pa da se i vi opecete , a bili ste se zaleteli ...:lol:
Oluja i Blesak , a kao niste ... pa zasta sudite onda svojim "herojima".
Ni jedna baba vam nije pobegla iz Krajne...

nista mi nazalost nismo "odradili".
niti sam ja za takav nacin "odrade".

ja vise preferiram vas nacin,vukovar i srebrenica.

tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise.

nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.

A Jasenovac, Pag, Kraške jame na Velebitu i u Hercegovini, pa luka Lora, zadarsko zaleđe, Osijek, Knin, Gospić...

Jedino tačno iz svega što si napisao (kada se iskombinuju tvoje rečenice jeste ovako):

"tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise. nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.... (a onda fali deo koji si ispustio)... ali smo eto umesto vojno sposobnih "odrađivali sve redom" i žene i decu i starce..."

Ako ti ne ide latinica, hoćeš li da ti sve lepo napišem ponovo ali na ćirilici???

Gde sam napisao da su ubijali Srbe zbog Radića, reako sam samo da im je i to bio jedan od razloga i povoda za mržnju prema Srbima i to se dobro zna.
Taj atentat su mnogi hrvatski lideri i vođe 1941. i 1991. koristili kako bi Hrvatima objasnili "kakvi su Srbi gadovi, ubice, barbari, Bizantinci..."...

Nije njima trebao Punisa ni njihovi lideri Pavelic i ostali mrze oni na i bez njih. Jedino tako misle da mogu dokazati da nisu pokatoliceni Srbi (sto jesu) i leciti svoje komplekse.

E pa da se i vi opecete , a bili ste se zaleteli ...:lol:
Oluja i Blesak , a kao niste ... pa zasta sudite onda svojim "herojima".
Ni jedna baba vam nije pobegla iz Krajne...

i tekako smo se opekli.

a sto se tice baba,eno ih dolje jadnice.
gledaju kad ce umrijet.

meni je zao tih jadnica,i jednih i drugih i trecih.

umisto da sa dostojanstvom dozive svoju zasluzenu starost,zive ko najveci jadnici.

ja to nikad nisam zelio.:-(

Gde sam napisao da su ubijali Srbe zbog Radića, reako sam samo da im je i to bio jedan od razloga i povoda za mržnju prema Srbima i to se dobro zna.
Taj atentat su mnogi hrvatski lideri i vođe 1941. i 1991. koristili kako bi Hrvatima objasnili "kakvi su Srbi gadovi, ubice, barbari, Bizantinci..."...

Ko je organizovao atentat na kralja Aleksandra?
Da li da nabrajam sve atentate koje je ustaška emigracija organizovala za vreme bivše SFRJ (funkcionere, ambasadore, obične ljude....)

I Gavrilo Princip je izvršio atentat na Franju Ferdinanda, a pri tom je ubio i njegovu ženu i još nerođeno dete, što je Austro-Ugarskoj poslužilo kao razlog za demonizaciju Srbije i Srba...

Znaš li uopšte koliko je atentata izvršeno u ljudskoj istoriji...U najrazvijenijim evropskim zemljama.....

Problem je u tome, kad želiš da demonizuješ jedan narod ili političku grupu, lako ćeš naći razloga, makar neku paljevinu Rajhstaga...

Tako da ti je argument pomalo glupav..

A Jasenovac, Pag, Kraške jame na Velebitu i u Hercegovini, pa luka Lora, zadarsko zaleđe, Osijek, Knin, Gospić...

Jedino tačno iz svega što si napisao (kada se iskombinuju tvoje rečenice jeste ovako):

"tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise. nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.... (a onda fali deo koji si ispustio)... ali smo eto umesto vojno sposobnih "odrađivali sve redom" i žene i decu i starce..."

drago,moga si navest jos i osmane,bugare i madjare.

dokle da idemo u poviest??

koji pokatolceni srbi?

ko ih je pokatolcio?
kad su pokatolceni?

ako su pokatolceni sto su postali i Hrvati!??

ajmo..

sFun_doh2.gif
jbote..

Da ste se drzali onog recepte 1/3 pobiti, 1/3 proterati i 1/3 prekrstiti mozda bi i bilo dokaza, ovako da nebi previse racunali isli ste fifty/fifty :evil: ali to i dalje ne menja cinjenicu da ste vi jedan iskompleksirani narod koji je neke godine i za pozare (vremenske nepogode) okrivio Srbe (tj. srbocetnike) :P :D :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back