nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
muslosi su rvatsko cvijece..nisi znao?
videlo se u Bosni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muslosi su rvatsko cvijece..nisi znao?
Cifre su ti u redu, samo moraš gore da ispraviš i umesto Hrvata (katolika, muslimana)... napišeš jednostavno - Srba...
nista mi nazalost nismo "odradili".
niti sam ja za takav nacin "odrade".
ja vise preferiram vas nacin,vukovar i srebrenica.
tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise.
nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.

yebiga,kad nosite zenska imena.![]()
videlo se u Bosni
Di je Paroški hebote, jel mi iko može odgovriti???
nista mi nazalost nismo "odradili".
niti sam ja za takav nacin "odrade".
ja vise preferiram vas nacin,vukovar i srebrenica.
tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise.
nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.
taj medjubratski rat je spasio srbe u bosni.
da je bio samo HOS u bosnoj,oluja bi se vec desila '93.
Ako ti ne ide latinica, hoćeš li da ti sve lepo napišem ponovo ali na ćirilici???
Gde sam napisao da su ubijali Srbe zbog Radića, reako sam samo da im je i to bio jedan od razloga i povoda za mržnju prema Srbima i to se dobro zna.
Taj atentat su mnogi hrvatski lideri i vođe 1941. i 1991. koristili kako bi Hrvatima objasnili "kakvi su Srbi gadovi, ubice, barbari, Bizantinci..."...
E pa da se i vi opecete , a bili ste se zaleteli ...
Oluja i Blesak , a kao niste ... pa zasta sudite onda svojim "herojima".
Ni jedna baba vam nije pobegla iz Krajne...
Gde sam napisao da su ubijali Srbe zbog Radića, reako sam samo da im je i to bio jedan od razloga i povoda za mržnju prema Srbima i to se dobro zna.
Taj atentat su mnogi hrvatski lideri i vođe 1941. i 1991. koristili kako bi Hrvatima objasnili "kakvi su Srbi gadovi, ubice, barbari, Bizantinci..."...
A Jasenovac, Pag, Kraške jame na Velebitu i u Hercegovini, pa luka Lora, zadarsko zaleđe, Osijek, Knin, Gospić...
Jedino tačno iz svega što si napisao (kada se iskombinuju tvoje rečenice jeste ovako):
"tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise. nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.... (a onda fali deo koji si ispustio)... ali smo eto umesto vojno sposobnih "odrađivali sve redom" i žene i decu i starce..."
Nije njima trebao Punisa ni njihovi lideri Pavelic i ostali mrze oni na i bez njih. Jedino tako misle da mogu dokazati da nisu pokatoliceni Srbi (sto jesu) i leciti svoje komplekse.
koji pokatolceni srbi?
ko ih je pokatolcio?
kad su pokatolceni?
ako su pokatolceni sto su postali i Hrvati!??
ajmo..
koji pokatolceni srbi?
ko ih je pokatolcio?
kad su pokatolceni?
ajmo..

nema ih nasto muk...gdje su fakti za ovu tvrdnju![]()

ali to i dalje ne menja cinjenicu da ste vi jedan iskompleksirani narod koji je neke godine i za pozare (vremenske nepogode) okrivio Srbe (tj. srbocetnike)

koji pokatolceni srbi?
ko ih je pokatolcio?
kad su pokatolceni?
ajmo..

Očeš ti još jednu bananicu, buci,buci![]()