PUNIŠA RAČIĆ

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koja bolesna percepcija.
sad bi ja treba da odgovorim tipa..e da je poglavnik i ekipa radila svoj posa kako triba...nikad se nebi desila '91 i na stotine tisuca mrtvih Hrvata(katolika,muslimana).

mashala...

Bilo bi mnogo da vam je uspelo ponovo ,hvala bogu pa smo se opametili .A sad znate na cemu ste pa pokusajte ponovo , masala...

koja bolesna percepcija.
sad bi ja treba da odgovorim tipa..e da je poglavnik i ekipa radila svoj posa kako triba...nikad se nebi desila '91 i na stotine tisuca mrtvih Hrvata(katolika,muslimana).

mashala...

Nema shta da se zhalish.
Sasvim ste vi dobro doradili posao-ustashe zapochele komunisti dovrshili..i onako je sve to isti olosh.
Jednom fashistichki shljam-uvek fashistichki shljam,samo vam se ideologije menjaju.:lol:

A koji su tvoji Kurpejovici , Dinosa ... itd. :lol: Smajo ti je doneo nezavisnost (Funkcioner DPS-a iz Berana Smajo Sabotic).:lol: A ti mu dodjes neka morska krava iz BD (MNE)

Ma kakav crni Smajo. Pa ta dileja je dolaskom DPS-SDP garniture na vlast u Beranama prodao stan i otišao da živi u Andrijevicu koju je odmilošte nazvao "jedina slobodna teritorija u CG" zato što tamo živi 98% srba :D:D:D
Smajo je veći četnik od Radovana...
Vratio se korijenima... Neka... :D:mrgreen:

Lepo je videti da je Krstarica demokratski forum i da Ustase imaju pravo glasa i misljenja :P a svima nam je poznato sta misle :D

p.s. ahhh stotine tisuca mrtvih hrvata :( pa ostalo vas je jedva dovoljno i forum da popunite, a kamoli za normalne i funkcionalne drzave :D LOL uvek bili i ostali iskompleksirani :P

Nema shta da se zhalish.
Sasvim ste vi dobro doradili posao-ustashe zapochele komunisti dovrshili..i onako je sve to isti olosh.
Jednom fashistichki shljam-uvek fashistichki shljam,samo vam se ideologije menjaju.:lol:

nista mi nazalost nismo "odradili".
niti sam ja za takav nacin "odrade".

ja vise preferiram vas nacin,vukovar i srebrenica.

tako smo i mi trebali postupit u oluji i bljesku,ni manje ni vise.

nego vojno sposobne izdvojit iz kolona i
"odradit"ih.

Ustaše nisu ubijale Srbe zbog Radića, već zbog njihove patološke mržnje prema srpskom narodu!

Ako ti ne ide latinica, hoćeš li da ti sve lepo napišem ponovo ali na ćirilici???

Gde sam napisao da su ubijali Srbe zbog Radića, reako sam samo da im je i to bio jedan od razloga i povoda za mržnju prema Srbima i to se dobro zna.
Taj atentat su mnogi hrvatski lideri i vođe 1941. i 1991. koristili kako bi Hrvatima objasnili "kakvi su Srbi gadovi, ubice, barbari, Bizantinci..."...

Ne, nisam ja kontradiktorna, drugo ko vam kaže da ovi nisu bili naoružani, možda samo nisu očekivali da neko zbog uvrede časti srpskog naroda i sebe (srpska krv nije na prodaju), puca.

Kao kada ti neko uvredi ženu, sestru, majku, oca, ćerku, otadžbinu.... Pa samo onaj ko nema časti može da pređe preko toga ili da posle takve uvrede ne očekuje pucnje (pa i ne upotrebi oružje u samoodbrani).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back