nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Da ih nije ubio ko zna koliko bi te ustaše ubile Srba u Jasenovcu i drugim mestima...
sva sreca da nisu:-x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ih nije ubio ko zna koliko bi te ustaše ubile Srba u Jasenovcu i drugim mestima...
Pa tada je čast nešto značila, a rekla sam da sam protiv ubijanja.
A šta ima dostojanstveno u tome da u skupštinu prokrijumčari revolver u ubije druge nenaoružane poslanike???
shta je chasno u tome kada pucash na nenaoruzhane ljude?![]()

Ochstio je tadashnji parlament od par g.ovana.
I on crnogorac!!! :shock:
Eto i u to doba smo znali da pravimo pizdarije...![]()
dobra tema za frustrirane forumaške junake da pokažu svoju pamet![]()
Sem toga, to ubistvo su Hrvati kasnije mnogo puta koristili kao izgovor i povod za ubijanje Srba u Hrvatskoj (NDH naročito)...
QUOTE]
Baš obratno,to je iskoristio tzv.kralj Aco i uveo diktaturu.
mozda i poneki komad oruzja 8-)
e vidis,zbog razoraznih punisha se srbima desio i jedan jasenovac.
ali ja necu da pricam o "govnima" kada pricam o ubijenim srbima u jasenovcu.
to nas civilizacijski razlikuje,srpine.
haha koji krkan
I to je opravdanje, smrt troje ljudi porediti sa smrću 700 hiljada... Svaka ti čast, razmišljaš isto kao i Staljin...Verovatno manje jer nas od tada ne bi toliko mrzeli i ne bi im to bio izgovor za pokolje u Jasenovcu...
On nije Crnogorac jer pominje srpsku krv, a ja sam jedna od njegovih potomaka i deklarišem se kao Srpkinja, jer mi smo Srbi.
e vidis,zbog razoraznih punisha se srbima desio i jedan jasenovac.
ali ja necu da pricam o "govnima" kada pricam o ubijenim srbima u jasenovcu.
to nas civilizacijski razlikuje,srpine.

Nije kriumcario u to vreme nije bilo zabranjeno nositi pistolj kao uostalom u vecini drzava u SAD-u danas.
tada su ustase mozda samo u skupstini bili bez oruzja
Sem toga, to ubistvo su Hrvati kasnije mnogo puta koristili kao izgovor i povod za ubijanje Srba u Hrvatskoj (NDH naročito)...
Baš obratno,to je iskoristio tzv.kralj Aco i uveo diktaturu.
Ah, oprosti, oni irvasi sa $evera se deklarišu kao Srbi. Andrijevica je etnički čista, najveći Srbin među njima je Dr Smajo Šabotić...![]()
Ajde odj**i ustašo, nemoj sad da ti pošaljem jednog Punišu Račića!
I to je opravdanje, smrt troje ljudi porediti sa smrću 700 hiljada... Svaka ti čast, razmišljaš isto kao i Staljin...![]()
Ah, oprosti, oni irvasi sa $evera se deklarišu kao Srbi. Andrijevica je etnički čista, najveći Srbin među njima je Dr Smajo Šabotić...![]()
Smajo ti je doneo nezavisnost (Funkcioner DPS-a iz Berana Smajo Sabotic).
A ti mu dodjes neka morska krava iz BD (MNE)Nas "civilizacijski razlikuje" to shto mi nismo pobili milon Hrvata.
To nam nije u krvi za razliku od vas.
Da je bilo vishe Punisha,vas danas ne bi ni bilo,zato slava mu.
Ma bilo je sigurno naoružanih više, ali tada je ponavljam, čast nešto značila, tako da su nosili oružje ne da bi ubijali nego verovatno iz neke bezbednosti ili statusa ili je takav običaj bio recimo u CG.