Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.428
Karleuša urbana, gradska devojka, rodjena Beogradjanka, mogu da je mrze, ali joj se ne može osporiti da ima KOSMOPOLITSKA, VELEGRADSKA shvatanja o muzici i životu uopšte.
Таква је по целом телу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karleuša urbana, gradska devojka, rodjena Beogradjanka, mogu da je mrze, ali joj se ne može osporiti da ima KOSMOPOLITSKA, VELEGRADSKA shvatanja o muzici i životu uopšte.
Ja nisam Tadicevac.
Ako bih morao da se emotivno opredelim za politicara to bi bio Vuk Draskovic. Kralj trgova.
I Madona je qrrva.
Hm, je l' ti lichi malo Jelena na tu tvoju u avataru... kako li se zove... Adelu?

zar to nije ona raspala ciganstura iz Zitoradje , Ceca ... ili kako vec ?![]()
Истребљивач, молим те реци ми да си плаћен за ово. У противном, срушиће ми и ово мало поверења у здравство и органе реда ове државе када дозвољавају да по улицама шета тако опасан клинички случај.
pa sta fali ? moji tetka i techa na Tajlandu imali sluskinju trandzu , kazu bas fin , vredan i posten svet , hteli da uvezu par komada , al je tada jos bilo komplikovanoMa jok, njemu je gotivna iz te njegove LGBT perspektive zato sto lici na trandzu.

Ja mislim da vas najviše nervira Karleušin tata zato što je tokom Sablje uhapsio Cecu Ražnatović

JELENA KARLEUŠA: BUNTOVNA PRINCEZA U ZEMLJI SELJAKA!

Ja tek sad otvorih link iz uvodnog posta. Pazi naslov:
![]()
![]()
![]()
zar to nije ona raspala ciganstura iz Zitoradje , Ceca ... ili kako vec ?![]()

zabrinjavajuca vest.
ako je dotle doslo da vam karleusa deli packe onda....
ps.inace dami svaka cast, nakon ove izjave navijam za nju.
zabrinjavajuca vest.
ako je dotle doslo da vam karleusa deli packe onda....
ps.inace dami svaka cast, nakon ove izjave navijam za nju.
Valjda nije brate, mislim da je to je neka njihova.![]()
Ти си глупљи чак и више него један просечан шиптар ако мислиш да било кога осим вас и доказаних клиничких случајева заболе шта она каже.