Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Karleuša urbana, gradska devojka, rodjena Beogradjanka, mogu da je mrze, ali joj se ne može osporiti da ima KOSMOPOLITSKA, VELEGRADSKA shvatanja o muzici i životu uopšte.

Таква је по целом телу.

jelena-karleusa-fotografija-istina-realnost.jpg

Истребљивач, молим те реци ми да си плаћен за ово. У противном, срушиће ми и ово мало поверења у здравство и органе реда ове државе када дозвољавају да по улицама шета тако опасан клинички случај.

Истребљивач, молим те реци ми да си плаћен за ово. У противном, срушиће ми и ово мало поверења у здравство и органе реда ове државе када дозвољавају да по улицама шета тако опасан клинички случај.

Ma jok, njemu je gotivna iz te njegove LGBT perspektive zato sto lici na trandzu.

Па не, сумњао сам ја одавно на то. Се сећаш како су овде строго брисали критике геј параде?

Крста је макар толико урбана колико и Јелена Карлеуша, а модови и админи су нам такође бунтовне принцезе. Има логике.

zabrinjavajuca vest.
ako je dotle doslo da vam karleusa deli packe onda....
ps.inace dami svaka cast, nakon ove izjave navijam za nju.

Ти си глупљи чак и више него један просечан шиптар ако мислиш да било кога осим вас и доказаних клиничких случајева заболе шта она каже.

Ти си глупљи чак и више него један просечан шиптар ако мислиш да било кога осим вас и доказаних клиничких случајева заболе шта она каже.

ne razumes ti...
kao sto rekoh, zamislite samo na sta ste spali da vam karleusa spasava cast...
ps. zamisli izjavu, a da je to izjavio seselj npr. tako ces lakse shvatiti poentu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back