Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je ova stvar extra.:ok:
Kostim odličan, nastup originalan, ritam do j***.
I ako mi Karleuša nije omiljena muzičarka (više volim Beogradski sindikat i Marčela) počeo sam da pevušim Insomniju. Sve u svemu hvala ti za ovaj kul video klip, baš je lepo videti mladu zgodnu urbanu devojku kako briljira na najboljoj i najurbanijoj srpskoj televiziji.

Gooooosppoooooooooooddeeeeeee pooooooooommmiiiiiiiilluuuuuuuujjjju:pop::pop2: :pop3:

:hahaha::hahaha1::rotf:

Јадна је она земља по којој газе овакве надобудне силиконске глупаче.
Још јаднији су они који придају оваквима било какав значај

karleusa.jpg

Poznata estradna zvezda podivljala i fizički nasrnula na ekipu dnevnog lista "Alo"
(само зато што су је усликали без шминке.....
)
- Moj tata je prvi čovek policije! Sad će da dođe da vas uhapsi! -
pretila je Karleuša isprepadanim ljudima.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ГЛУПАЧА!!!

п.с.
На извор ове теме.......:bljak::bljak::bljak:

.

:zcepanje::zcepanje:

Ево јој нови спот

Ne zaboravi tekst.

Realno, ni Šantić ovo nikad ne bi smislio.

Inače, večeras nije dobila čak ni nominaciju za pevačicu godine kod dodele Oskara popularnosti.

To je još jedan dokaz koliko je ova zemlja, zemlja zombija i seljaka koji ne kapiraju urbanost i kosmopolitizam naše buntovne princeze.

Evo i slike direktnog krivca, Saše Popovića:

resident_evil_zombies5x-1.jpg

Fali mu samo šajkača koju je skinuo dok se nahrani Jecinim polnim organom.
Divna analiza...:worth:

Meni je ova stvar extra.:ok:
Kostim odličan, nastup originalan, ritam do j***.
I ako mi Karleuša nije omiljena muzičarka (više volim Beogradski sindikat i Marčela) počeo sam da pevušim Insomniju. Sve u svemu hvala ti za ovaj kul video klip, baš je lepo videti mladu zgodnu urbanu devojku kako briljira na najboljoj i najurbanijoj srpskoj televiziji.

alal ti vera kako si uspeo da nalupas ovoliko gluposti u ovih par recenica :eek:

xaxaxa sta reci a ne zaplakati na ovo...strava i zasu :dash:

thumbnail.ashx

http://www.index.hr/xmag/clanak/kar...jubim-kriz-svojim-pohotnim-usnama/300198.aspx

NAKON što je srpska turbo-folk pjevačica Jelena Karleuša izazvala nezapamćeni skandal u Srbiji scenama koje su neke asocirale na masturbaciju križem, prsata plavuša odgovorila je na optužbe.

NAKON što je srpska turbo-folk pjevačica Jelena Karleuša izazvala nezapamćeni skandal u Srbiji scenama koje su neke asocirale na masturbaciju križem, prsata plavuša odgovorila je na optužbe.

"Slike su osmišljene kako bi isprovocirale komentar bagre koja ne razumije umjetnost i ne čita Bibliju, a na radost onima koji vjeru imaju u sebi i djelima je dokazuju, poput mene, koja nisam kao oni koji prije podne idu u crkvu, a popodne kradu, lažu, siluju i ubijaju." - kazala je Kuriru Karleuša.

"Ovo je zemlja apsurda, gde ljudi poput Žarka Gavrilovića pozivaju na nasilje nad gay populacijom samo zato što su drugačiji, gdje popovi blagoslivljaju paravojne formacije prije pokolja, gde su nacionalne zvijezde razni Arkani, Legije, Bogoljubi." - dodaje Karleuša.

Karleuša sa sebe kaže da je žena s "izraženom osobnošću i neograničenom inteligencijom", te napominje kako je njen jedini grijeh što je javno iskazala svoje mišljenje i ljubila križ svojim "pohotnim usnama".

"Ako ga mogu ljubiti pojedini popovi koji u svijetu siluju dječake pod plaštom te iste crkve koja mene osuđuje, onda mogu i ja, i neću odustati od namere da se sa licemerjem u ovoj zemlji borim na svoj način." - zaključila je Karleuša te pozdravila patrijarha Pavla, kojeg je zamolila za razumijevanje.

"Slike su osmišljene kako bi isprovocirale komentar bagre koja ne razumije umjetnost i ne čita Bibliju, a na radost onima koji vjeru imaju u sebi i djelima je dokazuju, poput mene, koja nisam kao oni koji prije podne idu u crkvu, a popodne kradu, lažu, siluju i ubijaju." - kazala je Kuriru Karleuša.

Пази кад ова празноглава краветина којој је мозак пина а пина мозак неког прозива да је 'багра'.

Треба то тући.

A po cemu je Bora Corba pametniji od Karleuše?
Po količini popijene rakije?:)
Ili se bolje razume u sportsku kladionicu?:):)

Знам да су код вас у .хр Крмељуша и сличне сподобе веома популарне ( у "подземљу"), али како можеш да поредиш крештачицу, музички дисфункционалну, ретардирану гомилу пластике, са било киме из света музике?
Да је Бора подржао ЛСД, вероватно би по теби био перјаница српског ( или еx-Yu ) рока?

Kažeš da je Jelena glupa a sam nisi u stanju da se udubiš u komentar:

"Slike su osmišljene kako bi isprovocirale komentar bagre koja ne razumije umjetnost i ne čita Bibliju, a na radost onima koji vjeru imaju u sebi i djelima je dokazuju, poput mene, koja nisam kao oni koji prije podne idu u crkvu, a popodne kradu, lažu, siluju i ubijaju."

Šta tu ima čudno?
Normalan čovek i normalan vernik neće osudjivati umetnost.

I Madona se masu puta slikala sa krstom,

i sa drugim simbolima:

madonna-jewish-star-of-david.jpg

Kažeš da je Jelena glupa a sam nisi u stanju da se udubiš u komentar:

"Slike su osmišljene kako bi isprovocirale komentar bagre koja ne razumije umjetnost i ne čita Bibliju, a na radost onima koji vjeru imaju u sebi i djelima je dokazuju, poput mene, koja nisam kao oni koji prije podne idu u crkvu, a popodne kradu, lažu, siluju i ubijaju."

Šta tu ima čudno?
Normalan čovek i normalan vernik neće osudjivati umetnost.

I Madona se masu puta slikala sa krstom,

i sa drugim simbolima:

madonna-jewish-star-of-david.jpg

Ти очигледно имаш неких проблема чим Крмељушу схваташ, како је већ схваташ...
Само ми одговори да ли си пре њене изјаве, о којој је тема, имао исто мишљење о дотичној сподоби, или си почео да је подржаваш после изјава за које чисто сумњам да их је сама срочила?

А за болдовано ... Немам коментар... :dash:

Slušao i nju i Boru masu puta.
To su javne ličnosti.
Hoćeš da kažeš da Bora nikada nije lupetao?

jel ovo nije lupetanje???????

Па човече, пише ти назив видео клипа...

Извини, да ли у наслову интервјуа стоји "ЈК прича глупости"?
У ствари, кад је она рекла нешто нормално...

Па човече, пише ти назив видео клипа...

Извини, да ли у наслову интервјуа стоји "ЈК прича глупости"?
У ствари, кад је она рекла нешто нормално...

Generalizujes.
Ruku na srce ni Borine pesme nisu neka velika umetnost.
Kad je Bora rekao nesto pametno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back