Još jednom, puna podrška Jeci, u nadi da će Seka, Tina, Jami, Mina, Seksi Šana, Lepa Đana, i naravno Džej, da krenu njenim stopama. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jelena karleusa prica o praznim glavama![]()
U ovoj zemlji izgleda samo pametni ljudi,koji imaju sta da kazu,ne mogu da dodju do reci od ovakvih mombrilaPa ***,vise ne moze da prica o onom prasetu,izmodelo je...Sad se bacila na politikuU ovoj zemlji izgleda samo pametni ljudi,koji imaju sta da kazu,ne mogu da dodju do reci od ovakvih mombrila

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "
Jelena Karleuša
http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829
Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu.![]()
јел нас то неко зајебава ?! 
Jelena Karleusa - Greska prirode
Kaква црна гречка природе, она је грешка пластичне хирургије.

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "
Jelena Karleuša
Jelena Karleuša

У следећем издању, читајте критички осврт гђе Весне Вукелић - Венди на неспремност српског друштва на катарзу путем денацификације.
![]()
"САНУ поткопава темеље цивилног друштва!" - В.В. Венди

pet puta su mi zalosniji ovi komentari, nego sam njen intervju
uzas jedan![]()

Ali ruku na srce ljudi,sad su zuti za "prsa" ispred konkurencije![]()
Tužba
Svetlana Ražnatović: Dragan Karleuša laže,
nemam ništa sa ukradenom ogrlicom!
Beograd – Svetlana Ceca Ražnatović najavljuje da će podneti tužbu protiv Dragana Karleuše, penzionisanog policijskog pukovnika, koji ju je optužio da ''poseduje skupocenu ogrlicu koja je svojevremeno ukradena austrijskom kancelaru Francu Vranickom''. Ceca za Kurir kaže da je priča o ukradenoj ogrlici najobičnija izmišljotina i strašna laž.
- Tužiću odmah tog Karleušu! Pa, ja sa njim nikada u životu nisam razgovarala i stvarno ne znam zašto on sve to izmišlja i odakle mu uopšte takve ideje! – napominje Ceca, i ističe da je Karleuša izjavio samo nastavak kampanje koju neki ljudi vode protiv nje.
Podsetimo, Dragan Karleuša je u intervjuu za nedeljnik ''Evropa'' rekao da je u vili Svetlane Ražnatović na Dedinju policija tražila skupocenu ogrlicu koja je ukradena nekadašnjem austrijskom kancelaru Francu Vranickom i da je Ražnatovićka u kasnijoj istrazi priznala da je ukradeni nakit u jednom tajnom sefu. Ceca je, kako tvrdi Karleuša, obećala da će po izlasku iz zatvora ogrlicu vratiti policiji, ali se onda predomislila i rekla da je nakit nestao iz sefa i da je ogrlicu njen pokojni suprug Želljko Ražnatović Arkan prodao kada je zapao u finansijske probleme.
- Priča o ukradenoj ogrlici u mojoj kući je strašna laž, i zbog toga će Dragan Karleuša odgovarati pred sudom! Nije tačna njegova tvrdnja da sam rekla da je Arkan skupocenu ogrlicu prodao kada je zapao u finansijske dugove. To su notorne laži – rekla je Ražnatovićka za Kurir.
Dragan Karleuša je u izjavi za naš list rekao da će svoje tvrdnje lako dokazati pred sudom, ali da nema nameru da polemiše sa popularnom pevačicom.
- Ja nisam hapsio Svetlanu Ražnatović, samo sam učestvovao u pretresu njene kuće. Tačno je da s njom nisam razgovarao, ali stojim iza priče o ogrlici koju sam javno izrekao. Samo, molim vas, neću vište ništa da kažem- Neću da se uvlačim u tu priču i polemiku – odgovorio je Karleuša.
Na pitanje zašto je nakon privođenja policija napisala krivičnu prijavu protiv Ražnatovićke zbog nelegalnog posedovanja oružja, a ne i za ukradenu ogrlicu, Karleuša je ponovio da je on nije hapsio i da nema nikakav komentar.
Na drugoj strani, bivši šef beogradske policije Marko Nicović kaže da je Karleuša izmislio priču o traženju Franca Vranickog u kući Svetlane Ražnatović da bi ''poništio '' razlog zbog čega ju je uhapsio.
- Ako je u pitanju ukradena ogrlica, zašto su joj onda pisali prijavu za oružje, za veze sa zemunskim klanom i za navodne malverzacije u Obiliću? Zar nije trebalo da je terete za krađu ili prikrivanje krivičnog dela? A i zašto bi tu ogrlicu u njenoj kući tražili baš u toku akcije ''Sablja'', a ne ranije, s obzirom na to da je ta ogrlica iz kuće austrijskog kancelara u Beču nestala još početkom devedesetih? – pita se Nicović.
Jelena Karleuša

Ja mislim da vas najviše nervira Karleušin tata zato što je tokom Sablje uhapsio Cecu Ražnatović i što je otkrio ratne zločine sa hladnjačama.
Ceca je sve suprotno od Karleuše, devojka sa sela iz tamo neke Žitoradje gde gladni vukovi zavijaju dok je Karleuša urbana, gradska devojka, rodjena Beogradjanka, mogu da je mrze, ali joj se ne može osporiti da ima KOSMOPOLITSKA, VELEGRADSKA shvatanja o muzici i životu uopšte.

Ja mislim da vas najviše nervira Karleušin tata zato što je tokom Sablje uhapsio Cecu Ražnatović i što je otkrio ratne zločine sa hladnjačama.
Ceca je sve suprotno od Karleuše, devojka sa sela iz tamo neke Žitoradje gde gladni vukovi zavijaju dok je Karleuša urbana, gradska devojka, rodjena Beogradjanka, mogu da je mrze, ali joj se ne može osporiti da ima KOSMOPOLITSKA, VELEGRADSKA shvatanja o muzici i životu uopšte.