Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И никада није крила искрено патриотско опредељење (Жути, где сте?)

jelenakarleusa025.jpg

kako su svi sablaznjivi, smetaju im zenske čari a tolerišu zločine :confused: :(

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=300365
Istraga u sopstvenom dvorištu

300365_Karleusa-D-006.jpg

Kome je moglo da padne na pamet bacanje hladnjače u Dunav, i to tako da ona gotovo odmah ispliva? Na isti način isplivala je i hladnjača u Perućcu. Verovatno je neko rekao: "Nećemo više to, videli smo da ne ide", pa je onda odlučeno da se zakopavaju. Onaj ko bi mogao da odgovori zašto je to tako nije nam dostupan. General Đorđević je ključ cele priče

Zamenik načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije, kapetan Dragan Karleuša postao je poznat javnosti početkom maja ove godine, kada ga je načelnik Resora javne bezbednosti (RJB) general Sreten Lukić postavio za šefa operativne grupe sa zadatkom utvrđivanja svih relevantnih činjenica u vezi sa onim što se tada još nazivalo "afera" ili "slučaj hladnjača". U međuvremenu, "isplivalo" je mnogo više leševa od pedesetak o kojima se u prvi mah govorilo, mada je i to bilo dovoljno svim ovdašnjim "patriotskim snagama" da, radikalno, ustvrde kako je sve izmišljeno i ne postoji osim u obliku "demokratske" podmetačine ili, umereno-nacionalno, kako možda "baš i nije trenutak" za otkrića te vrste, naročito ako "oni drugi" ne rasvetljavaju sopstvene zločine.

Dragan Karleuša kaže da ne zna zašto je baš on postavljen na mesto šefa operativne grupe za "slučaj hladnjača". Njegova prethodna karijera kretala se u oblasti klasičnog kriminala, posebno onog koji se tiče pljačke i ilegalne trgovine umetničkim delima. Dva-tri tuceta slika naslonjenih na zidove kabineta – među njima i jedno oštećeno platno iz zgrade Skupštine Jugoslavije, desetak slika koje je "neko naš" ukrao u Švajcarskoj i Renoar nestao iz rezidencije Slobodana Miloševića – svedoče da ga zanimanje za umetnički kriminal još drži. Za hekler na stolu nismo pitali da li je inventar ili dokazni materijal. Što se tiče početka rada na "slučaju hladanjača", Karleuša kaže da je bio izuzetno težak: "I ja sam mislio da to nije istina." Na terenu, u Kladovu, suočio se sa ćutanjem kolega. "Odgovaraju: 'Pa, jeste... Bilo je', zagledaju nas, jesmo li stvarno policija. Bili smo iznenađeni zatvorenošću policajaca, a mi smo došli iz MUP-a, ista smo firma, nalog je sa najvišeg državnog nivoa, Ministarastva. Danima je to trajalo, mučno, postepeno otvaranje, jer njima je onda naređeno: 'Slučaj ne postoji, nije se dogodio!'"

"VREME": Prema objavljenim podacima, jednu od ključnih uloga u tome imao je tadašnji načelnik RJB-a Vlastimir Đorđević, koji je odmah posle početka vaše istrage pobegao iz zemlje?

DRAGAN KARLEUŠA: Jeste. Mi smo pokušali da s njim stupimo u kontakt. On je bio penzionisan, čak sam ga jednom, još ne znajući o čemu se tu radi, pozvao: "Rođo, dođi, ima neki kamion, priča se da ima neke veze sa policijom", i, kad je došao, pitam ga "Znaš li ti nešto oko hladnjače?". On je nešto promumuljao, zakukuljao, ništa mi u stvari nije rekao.

Gde je general Đorđević sada?

Ima kontradiktornih informacija, da je u Moskvi, te da je u Jugoslaviji, te da je otišao u Makedoniju...

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

E daj molim te,svi znamo koliko je ona ,,pametna''...Prvo ona ne zna sta je nacionalizam pa ce ona da nam iznosi svoje misljenje,uostalom koga briga za njeno misljenje,svi se muvaju tamo gde im nije mesto..:dash::dash:

E daj molim te,svi znamo koliko je ona ,,pametna''...Prvo ona ne zna sta je nacionalizam pa ce ona da nam iznosi svoje misljenje,uostalom koga briga za njeno misljenje,svi se muvaju tamo gde im nije mesto..:dash::dash:

..kako koga..pa vidis da je "dama" postala nova nositeljka luchi istine i demokracije ..nekako ovo im je do sada najbolji predstavnik..ladno je simbol ovih nashih zhutih, prosta qrrava sa enormno razvijenim polnim organom(mozgom)..:cool:..

Добро...
2 будале...
И твоја поента је?

...da su licemeri oni koji napadaju Karleušu zbog agresivnog nastupa u gej casopisu (bunt je deo imidza svake pop zvezde) a dive se Madoni.

http://1.***************/_B2cGNaI_6WU/ScDw7XK5PwI/AAAAAAAABOs/n823WiLhlZ8/s400/madonna-britney-spears-live-concerti-biglietti.jpg

..kako koga..pa vidis da je "dama" postala nova nositeljka luchi istine i demokracije ..nekako ovo im je do sada najbolji predstavnik..ladno je simbol ovih nashih zhutih, prosta qrrava sa enormno razvijenim polnim organom(mozgom)..:cool:..

Ma kada je i ona pocela da prica o demokratiji to je jasan znak da je demokratija prsla i da joj je vreme da ode sa nasih prostora..:mrgreen:

Pa ovi ljubitelji gusala i patrijarhalizma vole kada Šon Pen i Madona protestvuju protiv rata u Iraku, ali im smeta kada Karleuša napadne nacionalizam sa ovih prostora. Licemeri.

..nemoj da lazhesh bre..video sam kako madona sa podignutom pesnicom ispaljuje parolu f.uck iraq..madona je americhki shovinista i nikada nebi bila to sto jeste da nije podrzavala svoju vladu i njenu politiku....plastichna qrvetina kao i ova..a oni koji "obozhavaju" madonu, verovatno obozhavaju i karleushu..to je vrh brateee..to ste vi..

...da su licemeri oni koji napadaju Karleušu zbog agresivnog nastupa u gej casopisu (bunt je deo imidza svake pop zvezde) a dive se Madoni.

http://1.***************/_B2cGNaI_6WU/ScDw7XK5PwI/AAAAAAAABOs/n823WiLhlZ8/s400/madonna-britney-spears-live-concerti-biglietti.jpg

Ова десно је боља од маторе поп бабе и ћелаве ку.рве заједно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back