Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

Да ниси ти пријатељ на фејсу оном лику с Ђинђићевом тетоважом.

У следећем издању, читајте критички осврт гђе Весне Вукелић - Венди на неспремност српског друштва на катарзу путем денацификације.

vesna-vukelic-vendi-104.jpg

"САНУ поткопава темеље цивилног друштва!" - В.В. Венди

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

Po mom skromnom mišljenju poželjno je da nestane struje u trenutku kada Karleuša krene
da daje neki intervju ili započne da peva.

Jelena Karleuša

pet puta su mi zalosniji ovi komentari, nego sam njen intervju :(
uzas jedan :besna:

У следећем издању, читајте критички осврт гђе Весне Вукелић - Венди на неспремност српског друштва на катарзу путем денацификације.

vesna-vukelic-vendi-104.jpg

"САНУ поткопава темеље цивилног друштва!" - В.В. Венди

"A zašto su Marinine pesme tako popularne?! Pa zbog niskog IQ ovog naroda, koji sluša njih i glasa za radikale! Prošlo je vreme takvih, sada su na redu kvalitetni ljudi koji su dugo bili u zapećku, poput Borisa Tadića i mene! "

Vesna Vukelić Vendi

:rotf::rotf::rotf:

Zar je moguće da o jednoj barskoj pevaljci i muzičkom antitalentu kao što je Karleuša može na ovom forumu da se napšiše ovoliko tekstova.

To znači da ste se kao nekakva inteligencija, stopili sasvim sa najnižim elementima kulture da više niste u stanju da perpoznate kvalitet ni u čemu.

A vas 90% što piše ovde misli za sebe da su iznad proseka !
Izgleda da niste, čak ste na začelju čim imate bilo kakvu reč o nečemu što nije ni za rijaliti šou a najmanje da se gleda na TV-u ili čita u novinama.

O srpska kulturo ..... izađi bar malo iz tih začaranih i usijanih političkih glava i daj sebi trunku slobode da se prepoznaš i vidiš gde te dovedoše smrdibube.

A ove demokrate su sasvim pokazale svoju kulturološku vrednost na ovoj temi, čim su je pokrenuli, pa im savetujem da u buduće ne prisustvuju ni jednoj svadbi ako na njoj ne svira trio La campanela sa Listom, Bahom i Šopenom i gde će na uvence da im peva ona fuksa Marija Kalas. Kad bolje razmislim vidim da vam je žirafa na čelu kolone pa se i ne čudim tolikoj muzičkoj obrazovanosti.

Poslednja izmena:
Ja mislim da vas najviše nervira Karleušin tata zato što je tokom Sablje uhapsio Cecu Ražnatović i što je otkrio ratne zločine sa hladnjačama.

Ceca je sve suprotno od Karleuše, devojka sa sela iz tamo neke Žitoradje gde gladni vukovi zavijaju dok je Karleuša urbana, gradska devojka, rodjena Beogradjanka, mogu da je mrze, ali joj se ne može osporiti da ima KOSMOPOLITSKA, VELEGRADSKA shvatanja o muzici i životu uopšte.

Tužba
Svetlana Ražnatović: Dragan Karleuša laže,
nemam ništa sa ukradenom ogrlicom!

Beograd – Svetlana Ceca Ražnatović najavljuje da će podneti tužbu protiv Dragana Karleuše, penzionisanog policijskog pukovnika, koji ju je optužio da ''poseduje skupocenu ogrlicu koja je svojevremeno ukradena austrijskom kancelaru Francu Vranickom''. Ceca za Kurir kaže da je priča o ukradenoj ogrlici najobičnija izmišljotina i strašna laž.
- Tužiću odmah tog Karleušu! Pa, ja sa njim nikada u životu nisam razgovarala i stvarno ne znam zašto on sve to izmišlja i odakle mu uopšte takve ideje! – napominje Ceca, i ističe da je Karleuša izjavio samo nastavak kampanje koju neki ljudi vode protiv nje.
Podsetimo, Dragan Karleuša je u intervjuu za nedeljnik ''Evropa'' rekao da je u vili Svetlane Ražnatović na Dedinju policija tražila skupocenu ogrlicu koja je ukradena nekadašnjem austrijskom kancelaru Francu Vranickom i da je Ražnatovićka u kasnijoj istrazi priznala da je ukradeni nakit u jednom tajnom sefu. Ceca je, kako tvrdi Karleuša, obećala da će po izlasku iz zatvora ogrlicu vratiti policiji, ali se onda predomislila i rekla da je nakit nestao iz sefa i da je ogrlicu njen pokojni suprug Želljko Ražnatović Arkan prodao kada je zapao u finansijske probleme.
- Priča o ukradenoj ogrlici u mojoj kući je strašna laž, i zbog toga će Dragan Karleuša odgovarati pred sudom! Nije tačna njegova tvrdnja da sam rekla da je Arkan skupocenu ogrlicu prodao kada je zapao u finansijske dugove. To su notorne laži – rekla je Ražnatovićka za Kurir.
Dragan Karleuša je u izjavi za naš list rekao da će svoje tvrdnje lako dokazati pred sudom, ali da nema nameru da polemiše sa popularnom pevačicom.
- Ja nisam hapsio Svetlanu Ražnatović, samo sam učestvovao u pretresu njene kuće. Tačno je da s njom nisam razgovarao, ali stojim iza priče o ogrlici koju sam javno izrekao. Samo, molim vas, neću vište ništa da kažem- Neću da se uvlačim u tu priču i polemiku – odgovorio je Karleuša.
Na pitanje zašto je nakon privođenja policija napisala krivičnu prijavu protiv Ražnatovićke zbog nelegalnog posedovanja oružja, a ne i za ukradenu ogrlicu, Karleuša je ponovio da je on nije hapsio i da nema nikakav komentar.
Na drugoj strani, bivši šef beogradske policije Marko Nicović kaže da je Karleuša izmislio priču o traženju Franca Vranickog u kući Svetlane Ražnatović da bi ''poništio '' razlog zbog čega ju je uhapsio.
- Ako je u pitanju ukradena ogrlica, zašto su joj onda pisali prijavu za oružje, za veze sa zemunskim klanom i za navodne malverzacije u Obiliću? Zar nije trebalo da je terete za krađu ili prikrivanje krivičnog dela? A i zašto bi tu ogrlicu u njenoj kući tražili baš u toku akcije ''Sablja'', a ne ranije, s obzirom na to da je ta ogrlica iz kuće austrijskog kancelara u Beču nestala još početkom devedesetih? – pita se Nicović.

Jelena Karleuša

:rotf::rotf::rotf::hahaha::rotf::rotf::hahaha:

Ja mislim da vas najviše nervira Karleušin tata zato što je tokom Sablje uhapsio Cecu Ražnatović i što je otkrio ratne zločine sa hladnjačama.

Ceca je sve suprotno od Karleuše, devojka sa sela iz tamo neke Žitoradje gde gladni vukovi zavijaju dok je Karleuša urbana, gradska devojka, rodjena Beogradjanka, mogu da je mrze, ali joj se ne može osporiti da ima KOSMOPOLITSKA, VELEGRADSKA shvatanja o muzici i životu uopšte.

Ја мислим да се теби више свиђа тата од ћере...

А за ово болдовано... :dash:

:worth::worth::worth:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back