Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.405
Вама... назаднима!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фина девојка.
![]()
Вама... назаднима!
Не ради ти линк јер ниси напредан.
Ко није акредитован другосрбин одма' добија error 404.
Јел ово фрак за излазак у филхармонију?
ma jok nego gurnuli hladnjacu u mutno dunavo, al tamo gde je dunav posebno plitak
kao nisu mogli da ih oteraju do TE Nikola Tesla pa da udju na mala vratanca a izadju na dimnjak.
kuj reko da nisam?
a ja svo vreme trućam ko navijena u džak

jel ima neko onu sliku nje iz srednjoskolskih dana -rane devedesete ,zalizana ,sa maksarama i upasnom trendzom do pola stomakaNevezano za ovo sto je rekla ta JK-Javno Komunalno je dno dna sto se tice nase estrade i u svakom sto se tice karakternih osobina....ja kada je vidim na tv-u meni se baca pegla
ima onaj njen klip kada kaze nesto debilno u vezi mozga samo ne mogu da nadjem sad.

Izjava osobe ciji aktuelni hit promovise zdrav nocni zivot, a ovce se klanjaju njenom intelektu i nepokolobljivom duhu"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "
Jelena Karleuša
http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829
Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu.![]()

... И НИЈЕ ИМАЛА ПЛАСТИЧНЕ ОПЕРАЦИЈЕ !!!!
![]()
jel ima neko onu sliku nje iz srednjoskolskih dana -rane devedesete ,zalizana ,sa maksarama i upasnom trendzom do pola stomaka
"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "
Jelena Karleuša
http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829
Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu.![]()

Пуна и СНАЖНА подршка за Јецу и њену ДИВНУ маму ..............ДИВНА ДО ФИНАЛА!
Море ви сте покварена вамилија... то је једно фино, стидљиво и христољубиво девојче.
![]()
Uuuuu sto se najednom sablaznjavamo. A u crkvu ides samo na eskurziji?
I crkva treba da se modernizuje.
Ako se secas VLADIKA Amfilohije je blagoslovio CD na kome su Partibrejkersi i drugi izvodili numere na tekstove Svetog Nikolaja:
Ovako to radi Madona:

Те женствене црте лица...
![]()
...што се топе на врућини...