Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Фина девојка.

jelena_karleusa_1.jpg

Nevezano za ovo sto je rekla ta JK-Javno Komunalno je dno dna sto se tice nase estrade i u svakom sto se tice karakternih osobina :roll:....ja kada je vidim na tv-u meni se baca pegla :sad2:

ima onaj njen klip kada kaze nesto debilno u vezi mozga samo ne mogu da nadjem sad.
jel ima neko onu sliku nje iz srednjoskolskih dana -rane devedesete ,zalizana ,sa maksarama i upasnom trendzom do pola stomaka :super:

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:
Izjava osobe ciji aktuelni hit promovise zdrav nocni zivot, a ovce se klanjaju njenom intelektu i nepokolobljivom duhu :roll:

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

..mislim da je treba postaviti za moda na krsti..to je taj profil..:rtfm:

Uuuuu sto se najednom sablaznjavamo. A u crkvu ides samo na eskurziji?

I crkva treba da se modernizuje.
Ako se secas VLADIKA Amfilohije je blagoslovio CD na kome su Partibrejkersi i drugi izvodili numere na tekstove Svetog Nikolaja:

Ovako to radi Madona:

Vera se ne meri brojem odlazaka u crkvu i caskanjem sa uglavnom licemernim popovima nego nastojanjem da se zivi po Bozjim Zapovestima i da se shvati istina.:rtfm:

Pevanje tekstova Sv. Nikolaja i glumljenje Isusa u minitju od perja nikako nisu isto.:rtfm:

O Madoni sta reci, a da nije vec ofucana zhvaka :roll: ...marketing na zapadni nacin koji nikako ne utice na svest srpskog naroda i njome bi trebalo da se pozabavi tamosnja vlast.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back