Puna podrška za Jelenu Karleušu i njen politički angažman

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma lažeš. Nervira te jer je buntovna princeza, a ti zombi-seljak.

Bravo.
E to se zove katarza.

Moraju se svi uključiti u akciju, i političari i muzičari, i crkva, i estrada, svi moraju pomoći da kao narod doživimo oslobadjajucu katarzu.
Da se pokajemo pred Hristom i pred sobom za grehe iz prošlosti.

Jesam, on beše Francuz? Ja sam čuo da je u pitanju neki prodavac magle i promaje koji je došao, malo *****o na način koji pominješ, izvukao neku korist, i pobegao sa tom korišću, u smislu podebljanja novčanika, ili tako nečega. Nakon toga, od njega ni traga ni glasa.

Pa možda je za tebe ona samo obična pevaljka, ali za nas Tadićevce je nešto daleko više. Ona, buntovna princeza, je kao što samo zvanje kaže, simbol bunta protiv sponzora i sponzoruša, materijalizma, i naravno turbo-folka, alfe i omege mračnih devedesetih.

Od mene oni neće dobiti podršku sve dok Tina Ivanović ne prizna da je ''Bundu od nerca'' posvetila Mlađanu Dinkiću, a Goga Sekulić ''Gaćice'' borbi za emancipaciju žena.

Inače, ja tek sad odslušah ovu ''Insomniu''. Najbolji mi deo kad neki baja krene sa ''buji, paji, dođi taji''. Pesma objašnjava, realno.

Ово је метастаза глупости... Можете да будете шта год хоћете, Тадићевци, Шешељевци, Томини мали, Ивицини, Чедини... Једно је сигурно:
НИСТЕ НОРМАЛНИ

Да, да... Зомби...
zombie-cat.jpg

O, pa kolega, hvala najlepše! Čestitke i tebi, i red je da proslavimo uz jednu našu! :pivce:

Nego, čuh ja sasvim slučajno danas da je Moskva navodno burno reagovala zbog nastupa Olbrajtove tokom njenog gostovanja tamo. Ne videh ovde temu o tome.

http://b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=02&dd=11&nav_category=640&nav_id=410400

Mada ni tu nema ništa o reakciji Moskve. Al' pazi ovo:

"Ako želite da znate šta smatram najvažnijim od onog što je učinjeno na mestu državnog sekretara SAD, mislim da je to prekid etničkog čišćenja na Kosovu", rekla je Olbrajtova, odgovarajući na pitanje jednog studenta na Moskovskom fakultetu za međunarodne odnose.

Ruska agencija prenela je da je bivša američka državna sekretarka na početku napravila lapsus rekavši "sprovođenje etničkog čišćenja" umesto "prekid", što je izazvalo burne reakcije u sali.

Kako ono kažu Đetići? ''Hoće jezik napravo''? Hahaha!

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829

Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu. :heart:

mene brine zasto ti posecujes gej portal?da nisi jedan od onih sto ne vole lopte da sutaju?

"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "

Jelena Karleuša

Ona je glupa kao noć i nema šanse da je ona ovo pisala... To joj je garant mama sklepala :mrgreen:

Ona je glupa kao noć i nema šanse da je ona ovo pisala... To joj je garant mama sklepala :mrgreen:

Jelena se nespretno izrazila, ženski organ za ORGAZAM je mozak.
Ne treba da joj jurimo slovne greške, nije ona profesor književnosti, ali suština je ta da žene nemaju fizički organ koji proizvodi orgazam, to zna svako ko se iole razume u žensku seksualnost, i ko je ikada svoju parnerku doveo do vrhunca, dakle orgazam se dogadja u ženskom mozgu i tu Jeca ima puno pravo.

Zatim, a šta ovde nije tačno od svega što je Jelena pričala?
Počev od ratnih zločinaca koji se ovde slave pa na dalje.

Ne treba da joj jurimo slovne greške, nije ona profesor književnosti, ali suština je ta da žene nemaju fizički organ koji proizvodi orgazam, to zna svako ko se iole razume u žensku seksualnost, i ko je ikada svoju parnerku doveo do vrhunca, dakle orgazam se dogadja u ženskom mozgu i tu Jeca ima puno pravo.

ma prava zuta i LDP ikona...nema greske...sa sve polnim organom usadjenim duboko u glavu.

Pesma je bas cool i trendy i oslikava moderan lifestyle. DzejKej prati fashion trendove i simbol je samostalne i uspesne zene 21og veka. Kroz svoj napredan zivot stekla je i napredne stavove koji nemaju prostora u delu primitivnog srpskog drustva kakvo oslikavaju Pobedonoscev, Azathoth i slicni seljaci koji dorucakuju kajmak i cvarke prstima. Za nih je Baja Mali Knindza muzicki superstar.

Pesma je bas cool i trendy i oslikava moderan lifestyle. DzejKej prati fashion trendove i simbol je samostalne i uspesne zene 21og veka. Kroz svoj napredan zivot stekla je i napredne stavove koji nemaju prostora u delu primitivnog srpskog drustva kakvo oslikavaju Pobedonoscev, Azathoth i slicni seljaci koji dorucakuju kajmak i cvarke prstima. Za nih je Baja Mali Knindza muzicki superstar.

Nemoj da mi diras Baju.:eek:

Jelena Karleuša

Karleuša je moralna nula, nula, zero, 0, null .. . kako hoćete, izjava nije na mestu, nacionalizam je zdrava pojava, nacionalni šovinizam je loša stvar . . .

Lično verujem da njena glupost nije ograničena ničim, a bolje da se kane i politike i pevanja, a kao ličnost ne mogu da kažem ništa lepo, jer svojim javnim ispadima, lapsusima ili čime već, zaslužila je da se pojavi samo na takvim stranicama, nekim tabloidima, ali u ozbiljnim raspravama JK (nema veze sa Judeo Komunistima), ne može da učestvuje . . .

Ви Тадићевци само зезате и пљачкате поштен народ - ни чварци вам нису светиња јер једете само суши и брстите сојине клице - али доћи ће и вама једном жута минута.

Онда ћемо и вас и вашу Јецу и вашег Боту на киселу јабуку да 'бесимо!

И да играмо уз звуке Бајиног хита "Православац" -

Мене чува Бог
Имам свој правац
Ја сам Србин
Србин православац
Ојха!

Ma gutačica vrelih, velikih, debelih... Mačeva :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back