- Poruka
- 8.435
Ma lažeš. Nervira te jer je buntovna princeza, a ti zombi-seljak.
Bravo.
E to se zove katarza.
Moraju se svi uključiti u akciju, i političari i muzičari, i crkva, i estrada, svi moraju pomoći da kao narod doživimo oslobadjajucu katarzu.
Da se pokajemo pred Hristom i pred sobom za grehe iz prošlosti.
Jesam, on beše Francuz? Ja sam čuo da je u pitanju neki prodavac magle i promaje koji je došao, malo *****o na način koji pominješ, izvukao neku korist, i pobegao sa tom korišću, u smislu podebljanja novčanika, ili tako nečega. Nakon toga, od njega ni traga ni glasa.
Pa možda je za tebe ona samo obična pevaljka, ali za nas Tadićevce je nešto daleko više. Ona, buntovna princeza, je kao što samo zvanje kaže, simbol bunta protiv sponzora i sponzoruša, materijalizma, i naravno turbo-folka, alfe i omege mračnih devedesetih.
Od mene oni neće dobiti podršku sve dok Tina Ivanović ne prizna da je ''Bundu od nerca'' posvetila Mlađanu Dinkiću, a Goga Sekulić ''Gaćice'' borbi za emancipaciju žena.
Inače, ja tek sad odslušah ovu ''Insomniu''. Najbolji mi deo kad neki baja krene sa ''buji, paji, dođi taji''. Pesma objašnjava, realno.
Ово је метастаза глупости... Можете да будете шта год хоћете, Тадићевци, Шешељевци, Томини мали, Ивицини, Чедини... Једно је сигурно:
НИСТЕ НОРМАЛНИ